Funky Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ja też pamiętam i często myślę o Jasiu. Miałam takich dwóch ukochanych podopiecznych - to był właśnie Jasio i Brunuś. Mam nadzieję, że teraz, szczęśliwi, kumplują się za TM. Ale smutno jest mi tak czy siak :( Quote
ajlii Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Tęsknię za Jasiem bezustannie. To był wyjątkowy pies. Wszystkie się kocha, ale niektóre są takie szczególne. Jaś był taki "mój" od tego pierwszego wgramolenia się na kanapę i westchnięcia: "nareszcie w domu"... Quote
Wiedźma Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Funky']Ja też pamiętam i często myślę o Jasiu. Miałam takich dwóch ukochanych podopiecznych - to był właśnie Jasio i Brunuś. Mam nadzieję, że teraz, szczęśliwi, kumplują się za TM. Ale smutno jest mi tak czy siak :([/QUOTE] Brunuś, Jaśmin, Bruno ze schroniska w Mielcu, Serwo, Rex, Mazak... Za długa ta lista, za długa o każdego z naszych podopiecznych Quote
magdyska25 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='ajlii']Tęsknię za Jasiem bezustannie. To był wyjątkowy pies. Wszystkie się kocha, ale niektóre są takie szczególne. Jaś był taki "mój" od tego pierwszego wgramolenia się na kanapę i westchnięcia: "nareszcie w domu"...[/QUOTE] Taki "mój"........oj Ajlii sama wiesz, że bardzo dobrze Cię rozumiem... Quote
ajlii Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Do Jasia dołączyła też Mysia latem... Wczoraj odebrałam wyniki Jaśkowego kumpla. Diagnoza: nowotwór złośliwy, nieoperacyjny... Quote
magdyska25 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='ajlii'] Wczoraj odebrałam wyniki Jaśkowego kumpla. Diagnoza: nowotwór złośliwy, nieoperacyjny...[/QUOTE] .............nie wiem co napisać....... Quote
ajlii Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Dziękuję że pamietacie o Jasiu... Dziś palimy też światełko dla Frania i Mysi... Quote
malibo57 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wczoraj i dziś palimy lampeczki wszystkim, które odeszły. Quote
ajlii Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 malibo57 napisał(a):Wczoraj i dziś palimy lampeczki wszystkim, które odeszły. Tak Małgosiu, pamiętamy o wszystkich... Quote
bea100 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dla Jasiulka...dla mojej kochanej Duni... I dla wszystkich Braci Mniejszych co nas opuścili... Barbara Bożymowska ''Siada Pan Bóg wieczorem Siada Pan Bóg wieczorem przy kominku, zmęczony, w wysiedzianym fotelu. Wreszcie w starych kapciach… Wzdycha ciężko i smutno potrząsając głową; ciężko być Panem Bogiem w takich trudnych czasach… – Panie – z pyskiem na Bożej nodze mruczy Boży Pies – ten Azor, ten z wioski pod lasem, ma za krótki łańcuch… Widzę, że jesteś zmęczony, ale wiesz, jak to jest… I, Panie Boże, ta Bella, co oszczeniła się w lesie, umarła wczoraj. Z głodu. Anioł duszę już niesie. Ale wzięliśmy mamę, a dzieci zostały same. I w lesie psa ktoś przywiązał, bo miał już jego dość. Daj, żeby jeszcze dzisiaj szedł lasem inny ktoś… Pomyśl o psach, które tęsknią, i wszystkich tych, co są głodne, i o tych, które są bite, i wielu tych, co samotne. I przejechanych na drogach – żeby trafiły do Boga… Panie, jesteś zmęczony, ale wiesz, jak to jest… One mnie proszą o Ciebie – mruczy do Boga Pies. – Dobrze już, dobrze, Piesku, zrobimy wszystko w lot. Z boku, na cichych łapach, skrada się Boży Kot…'' Quote
ajlii Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Zapraszam na gwiazdkowy bazarek Jaśminkowy :) Gwiazdki z koralików - ręcznie wykonane - przystroją Twoją choinkę, sprawią radość Twoim bliskim... Amiśkowi zapewnią leczenia, a porzuconej rodzinie szczurków godne warunki oczekiwania na adopcję! http://www.dogomania.pl/forum/threads/236141-Jaśminowy-bazarek-II-dla-Amisia-i-szczurków-GWIAZDKI-Z-KORALIKÓW-do-09-12?p=20009981#post20009981 Quote
ajlii Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 To już rok Jasieńku... (*) (*) (*) Quote
jaanka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Czas tak szybko leci , nie wiem czy tylko mnie . Tyle już bliskich istotek po tamtej stronie mostu :( Quote
bea100 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Tak, pamiętam... Nie ma kolegi Jasia- starego Pana Psa Bochnara...odszedł dopiero co...tak smutno Quote
Wiedźma Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Mimo wszystko - spokojnych i dobrych Świąt. Wiary, że to ma sens. Quote
bea100 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/172408-MLB-FALEK-z-Falenicy?p=20177924#post20177924 Przeraźliwie smutno u ajlii, dzisiaj w nocy dołączył do Jaśminka Falek-Osiołeczek :-( Quote
Funky Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Mam dzisiaj taki dzień zaglądania i wspominania. Dużo było i jest tych wątków, ale jednak ciągle Jasio i Bruno porywają moje serce najbardziej. Znowu trochę popłaczę, podumam, ale i podbuduję nadzieję, że warto <3 Pozdrawiam ciepło :* Quote
Recommended Posts