Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pies Wolny']Ha !!! czuj duch !. Nooo super ! :loveu: a Ten Wielgus to niech se uważa, bo Go caknę, będzie tu na Dziadźka nastawał ;) Ale menażeria, cóś jak u mnie :p[/QUOTE]

Nie nie nie! Koza nie jest moja :-D Spotkana po drodze tylko, na szczęście!
Świetne są kozy, ale dzięki Bogu potrafię oprzeć się ich urokowi :-D
Natrętne są straaaaaaasznie, skaczą jedna przez drugą do żarcia, można sobie kląć, a one i tak swoje. Upór godny naśladowania :-D Są naprawdę brutalne w obliczu celu, jaki chcą osiągnąć.
Chyba, że masz inne doświadczenia z kozami :-) To się podziel :-)

[quote name='majuska']Jaka piękna zielona torba:cool1::cool1: ( zaraz mam wizytę u okulisty:eviltong: )[/QUOTE]

Torba jest naprawdę świetna!!!!! I w sam raz na tę porę roku, działa jak podgrzewacz dla małego ciałka Gackowego.

Posted

Gacek dziarski, koza uparta, torba zielona, daltonizm zbiorowy, aparat wreszcie odnaleziony - czyli wszystko gra!
Mamonabank- opieraj się, opieraj urokowi kóz - są straszne, mają pokłady determinacji daleko poza ludzką skalę wyrastające. I jedzą wszystko. A potem mówią "eee, książka była lepsza..."

Posted

Torba jest jak najbardziej ....... zielona ! No co jest z Waszymi oczyma ? :eviltong:
Kozy są okropne, jedna kozia .....(nie napiszę) zeżarła mi mankiet od koszuli - tak ja to widziałem, a po przyjściu do domu się okazało, że i ..... mankiet marynarki :evil_lol:.
Dobra niech se żyją, ale z dala od Gaceusza i mnie. Prawie pod nosem mam hodowlę kóz - i 'pingwinów', co te kozy karmią i mleko sprzedają, a kolejka na pół miasta.

Posted

Gacek miał dzisiaj takie przyspieszenie, że ledwie za nim nadążałam i trzeba było baaardzo uważać, żeby go nie zdeptać, wszędzie go było pełno! Nasłuchał się o kozach i pozazdrościł natręctwa :-D

• 3 weeks later...
Posted

8 m-cy temu

i dziś

To jest chyba metamorfoza jakby :-)

Figafiga, dziękuję za piękne zdjęcia!

Przy okazji, bo już dawno powinnam to zrobić(!) - Dziękuję Irenieka za paczkę podkładów i przysmaki dla Gacka, mnóstwo świetnych przysmaków w puszkach i saszetkach! Dziękuję serdecznie!

Posted

Andzike napisał(a):
Młodnieje w oczach... wykastrować i szukać DS!:evil_lol:

To fakt - pięknieje :loveu:

Tu na zdjęciach dopiero widać jaki on jest maleńki, taka kruszynka :loveu:
Ma dobrą opiekę :p

Posted

Andzike napisał(a):
Młodnieje w oczach... wykastrować i szukać DS!:evil_lol:

Ja też jestem tego zdania :-D Już od jakiegoś czasu, ale niestety Gacek ma inne zdanie na ten temat, kurczę... i panoszy się coraz bardziej :-)

Posted

Wow:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie poznałam Jegomościa:loveu:

Jak go widziałam w maju to taka chudzinka była, ale mamanabank pisze prawdę- głos to On ma:lol::lol::lol:

Następnym razem jak do Was zabłądzimy (może kiedyś) to do torby, dla odmiany, spróbuję upchnąć Gacka- nie Mopika:)