sylwiaso Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Dziadziu zobacz dzieciątka na planie!Ty masz już kącik i spokojny żywot!!!Dziadziuniu w górę! Quote
Pies Wolny Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Wakacje , eh ..... ciekawe kto mnie gdzieś zabierze i kiedy ? Sam się muszę zwakacjować .... w zaniedbanym ogrodzie i zalanym deszczem do niemożliwości - wrrrrrr - już mam dość deszczu, ..... zaraz kogoś w d.. caknę. Puszczają mi się nerwy i boleści - a tu taki mniód fotki :lol: Quote
sylwiaso Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A co to nasz Dziadziu na 5-tą spadł?!Gacuniu w górę! Quote
Pies Wolny Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Wygląda na to, że w tym zamku to ja straszę. Quote
mamanabank Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Nie! Nie zgadzam się! W tym zamku wszystkie upiorne etaty są już obsadzone, kolejka rezerwowa też jest dosyć długa. Nie i koniec kropka pl. Król Gacek powiedział, że zdecydowanie woli widzieć Cię obok siebie, nie żebyś gdzieś po wieżach latał i straszył, zwłaszcza, że chętnych do straszenia jest zawsze więcej, niż tych, którzy mieliby się bać. My dla przykładu boimy się jedynie widziadeł cierpiących na zespół chorobowy zwany przerośniętą lanserą, niebezpieczne skutki tej choroby sieją spustoszenie, niszczą wszystko w zasięgu ekranu i klawiatury, w realu słodkie jak diabli, pilnie potrzebny na to medykament. Pokażesz Dziadkowi zęby to zamknie się w sobie, blisko pół roku jak cieszy się życiem. Niech tak zostanie. Quote
Pies Wolny Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Wow, to już pół roku .....czas jak woda. Nie zatrzymasz. Gacek woli mnie, a piszących prawie na dwa tyg. wystraszyłem ;). Tak, te ostatnie wydarzenia mało polityczne budzą emocje, ale nie powinny nadmiernie. Mnie jak zawsze interesuje wymiar psi, wyłącznie psi, no może ...... i koci :razz:. Ja w sprawy dorosłych się nie mieszam, no chyba, że ....psy zagrożone. Najważniejsze, że Gaceusz ma się dobrze i niech tak zostanie oby jak najdłużej, i tego zamierzam się trzymać. Pozdrowienia dla całej Sfory Mieszanej :lol: Quote
mamanabank Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 No to raczej ja straszę brakiem newsów, hmm. No to nadrobię trochę. Ponieważ czas biegnie i Gacek co raz żwawiej smakuje życie, w lipcu został zaszczepiony, musi być jeszcze odwścieczony, bo wiadomo, jeszcze kogoś pogryzie i co wtedy? Potem kastracja i do adopcji! Ha, ha! Byliśmy ostatnio razem nad zalewem w Bolimowie (An i Ai wiecie gdzie! :-)) Dziadek trochę na rękach, trochę na nóżkach pomykał, aż miło, powinnam mu sprawić taką torbę dla yorków, na ramię, parę ciuszków i będę miała cziłkę osobistą. Z torbą nie żartuję, częściej mógłby się z nami zabierać na spacery. Psie Wolny, wypróbowałam ostatnio Twój pomysł z tekturą falistą, naprawdę jest super, budownicy przywieźli w tym kostkę klinkierową, chodziłam i zbierałam, szkoda, że już się skończyła. Dodatkowo Gacek rozbarłożył się już na dobre, uwielbia się wylegiwać na łóżku, zwłaszcza, gdy ktoś na nim jest, gość czy swój, kładzie wtedy łepetynę na skraju i prosi "ja też, ja też." Nadal jest rozczulający, nie sposób mu czegoś odmówić. Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 mamanabank napisał(a): Byliśmy ostatnio razem nad zalewem w Bolimowie (An i Ai wiecie gdzie! :-)) Dziadek trochę na rękach, trochę na nóżkach pomykał, aż miło, powinnam mu sprawić taką torbę dla yorków, na ramię, parę ciuszków i będę miała cziłkę osobistą. Z torbą nie żartuję, częściej mógłby się z nami zabierać na spacery. Koniecznie się tam musimy wybrać całym stadkiem wspólnym ;) w tym roku jeszcze nie byliśmy... Co do torby - zapytam się mamy czy potrzebna jej jest torba dla Shiby, dostała ją z rok temu, ale Shiba nigdy w niej nie siedziała, jest wyjątkowo nie maltańskim maltańczykiem ;) Tylko czy Gacek chciałby podróżować w obłędnie różowej torbie??:razz: Quote
mamanabank Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Różowa!!! SUUUPER! Gacek nie widzi, powiem mu, że zielona! Tak, tak, bardzo chciałby! edit. zalew w tym roku jest bardzo brudny, nie wpuściłam do tej wody psów, dodatkowo budowa autostrady i praca kafarów, koparek i innych tłuków, psują bardzo klimat. Quote
Andzike Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='mamanabank']Różowa!!! SUUUPER! Gacek nie widzi, powiem mu, że zielona! Tak, tak, bardzo chciałby! Hehehe, czyli ulubionym kolorem Gacka jest zielony ? ;) Quote
mamanabank Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 można tak powiedzieć, wydawało mi się, że to bardziej męski kolor, niż różowy ;-) Quote
mamanabank Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Przyszłam z dobrą informacją. Gacek otrzymał 100zł od Irenaka :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo serdecznie DZIĘKUJEMY :multi: Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Nooo :) :) :) w końcu jakieś dobre wieści ;) Mamuśka przeszukuje szafy w poszukiwaniu różowej (tfu... zielonej) torby spacerowej ;) Quote
Figafiga Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 A to się Gacek ucieszy :-) Kiedy Andzike z Aikowo wpadacie do Łowicza?? Quote
mamanabank Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dziadulinek został zaszczepiony dzisiaj przeciwko wściekliźnie. Pani Wet pobrała również krew do badania, w związku z prawdopodobieństwem szwankowania tarczycy. Koszt badania krwi wyniesie 50zł - wsparcie od Ireny przyszło w samą porę, jeszcze raz dziękujemy! Jutro będą wyniki badania. Quote
Florentynka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ojoj. Trzymamy kciuki za dziadowską tarczycę. Quote
Figafiga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Z podziału skarpety łowickiej przelane zostały pieniądze na Gacka 69,36 zł na konto Mamanabank. Quote
sylwiaso Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dziadysiu,biedo nasza, masz szczęście ! Quote
Andzike Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Figafiga napisał(a):A to się Gacek ucieszy :-) Kiedy Andzike z Aikowo wpadacie do Łowicza?? Łowicz wpada do nas ;) Mamuśka przygotowała już torbę do zabrania ;) ciekawe jak się będzie Gacek prezentował w różu, ehmm... w zieleni ;) Quote
Figafiga Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No właśnie mi się o uszy obiło :-) Quote
mamanabank Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Potwierdzam wszystko, pieniądze na koncie Dziadka są, tarczyca jest, wyniki są, leki są, rachunki są. Wszystko dopiszę jak najszybciej :-) Uściski od Gacka! Quote
aikowo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Mam dla Dziadka paczkę podkładów - Niebieskich - może się zakryje jakoś ten zielony ;) Quote
sylwiaso Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dziadziu Gacuniu!ale te cioteczki Cię Kochają! Quote
Figafiga Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Paris Hilton - pokaż Gacunia w gustowntch gadżecie?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts