majuska Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Przyznaj się, że po prostu zakochana jesteś w dziadku po uszy i nawet jakby się znalazł dom ze złotymi klamkami, czerwonymi dywanami i płatkami róż to byś dziada nie oddała:eviltong: Quote
Figafiga Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 :cool2::drink1::popcorn::BIG: Biba u Gacka :cool1: Balbinka :oops: no to na lewą nóżkę Quote
Andzike Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No to imprezka!!!:drink1::popcorn::drinking::knajpa: tyle, że większość z nas na tym wątku to może co najwyżej się napić :pepsi: Quote
majuska Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Figafiga']Ja mogę to :-) dziś wydudniłam 0 kcal :-) a ja nawet tego...:shake: stuknę się tym: :cry: Quote
mamanabank Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dech mi zaparło! Ale to jest super!!! Z opóźnieniem zauważyłam Gacka, bo te trunki mi zaszumiały w głowie :-D Jak balować to tydzień, dzień i noc! Nie poszalejemy sobie z procentami, myślę jednak, że grunt to Dobre Towarzystwo! No to Hipp! :popcorn: Isadora zwołała tę imprezę, to teraz będzie głównym DJ-em! Quote
majuska Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 A Ty kochana co robisz o wpół do czwartej nad ranem na dogo:cool3:? Quote
Andzike Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 majuska napisał(a):A Ty kochana co robisz o wpół do czwartej nad ranem na dogo:cool3:? Właśnie się nad tym zastanawiałam u Klary... ;) Albo jeszcze imprezuje albo już imprezuje ;) Quote
mamanabank Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dziecię jedno dostało choroby sprinterskiej i biegało do łazienki, co godzinkę. A jeszcze Hyziek obijał się o wszystko kołnierzem po zabiegu, znudziło mi się być wańką wstańką i wybrałam wstańkę. A i w ogóle wszystko mi się pozmieniało, z sowy stałam się skowronkiem w ostatnim czasie. Można więc powiedzieć, że już imprezuję. I podoba mi się ta ranna cisza, bardziej niż wieczorna, nawet Gacek jest wtedy cicho zazwyczaj. Wasz zdrowie! :popcorn: Quote
Figafiga Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A to inna odsłona tego co na Łucji wstawiła majuska, mamanabank poznajesz?? http://www.jibjab.com/view/8pEtB5WoK0vGaW55 trzeba trochę poczekać, aż się załaduje. Quote
mamanabank Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Ładuje mi się. A tymczasem chciałabym bardzo podziękować Camisiowej za jednorazową deklarację 20zł dla Dziadunia Gacunia :loveu: I imprezujemy oczywiście dalej :multi: Quote
mamanabank Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Potańcz sobie Gacku na starość [video=youtube;i8mz9uOvFQA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=i8mz9uOvFQA[/video] Quote
mamanabank Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Wzięłam dzisiaj wszystkie psy na spacer i tylko TZ został sam z Gackiem, po powrocie powiedział nam, że Gacek leżał na dywanikach Belli i Hyźka i próbował wyć, tak bardzo tęsknił za stadem. On jest naprawdę niesamowity! Quote
Figafiga Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 oj Gacuś Gacuś miałeś dziadzie szczęście, że wylądowałeś w mamanabankowym stadku :-) a moje figowe pozdrawia mamanabankowe :-) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Andzike Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 On wył, bo był oburzony, że nie wpakowałaś go w zieloną torbę i nie wzięłaś ze sobą na spacer :D Quote
mamanabank Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Dlatego wczoraj naprawiłam ten błąd i my poszliśmy, a on został na spacer dowieziony. Mam jakieś zdjęcie w komórce, spróbuję wstawić. http://img838.imageshack.us/img838/6628/dsc3105i.jpg dobrze im razem, dziękujemy za pozdrowienie! Quote
mamanabank Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 jakość oczywiście komórkowa ;-) spacer i odpoczynek Quote
Figafiga Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dziadek pozazdrościć takiego towarzystwa!!!!!!!!Trochę niepełne, ale niedługo będzie :-) Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Jak tak na niego patrzę, to myślę sobie, że emerytura to fajna rzecz :) Oczywiście, w odpowiednim towarzystwie! :) Quote
mamanabank Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 :BIG: No to mamy równy rok dzisiaj! :BIG: Quote
Andzike Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 mamanabank napisał(a)::BIG: No to mamy równy rok dzisiaj! :BIG: Gratulacje! :) To załapię się w czwartek na imprezkę? ;) Quote
Florentynka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 mamanabank napisał(a)::BIG: No to mamy równy rok dzisiaj! :BIG: Gratulujemy tego roku wielkiego, wspaniałego dziadostwa i życzymy Gackowi szanownemu dużo zdrowia! Quote
majuska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 oj, no to wszystkiego naj, naj , naj i zdrówka dziadziu !!! Quote
Andzike Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 majuska napisał(a):oj, no to wszystkiego naj, naj , naj i zdrówka dziadziu !!! Dokładnie - zdrówka! Bo wszystko pozostałe już masz! :) Quote
Recommended Posts