mamanabank Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Torba jest boska, cudowna, odjazdowa, w prawdziwie zielonym kolorze :loveu: Aikowo dziękuję za podkłady (20szt.), to jest nasz artykuł pierwszej potrzeby! :multi: Andzike za torbę, miseczkę, kocyki i poduszkę :multi: Wydatki Gackowe: 50zł - badanie krwi 17, 60zł - leki (Eltroxin) Rozejrzę się po domu, znajdę aparat i będą zdjęcia, Gacka i rachunków. Quote
mamanabank Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Florentynka napisał(a):A co z tarczycą? Jak wyniki? Tego pytania najbardziej się bałam :look3: Właśnie w związku z niedomaganiem tarczycy Gacek dostał ten lek co powyżej (1/2 tbl 2xdz), Pani Wet. mówiła, że tragedii nie ma. Jedynym objawem są łysiejące Gackowe uszka. Quote
Andzike Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ile jest tabletek w opakowaniu? w sensie na ile starczy Dziadkowi taka paczuszka za 17zł? PS. Bardzo jestem ciekawa Gacka w zielonej torbie:loveu: Quote
Florentynka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No cóż...miłe to nie jest, ale jak nie ma tragedii, to się trzeba cieszyć. Gacek i tak ma kupę szczęścia, mógł już nie żyć, ale przekorny i silny jest i żyje. I żadna głupia tarczyca nie przeszkodzi mu się cieszyć życiem. Quote
mamanabank Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Dużo tabletek, dużo, chyba 100, wystarczy na długo. poszłam sprawdzić... wróciłam - tak, 100tbl Quote
Andzike Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 mamanabank napisał(a):Dużo tabletek, dużo, chyba 100, wystarczy na długo. poszłam sprawdzić... wróciłam - tak, 100tbl Uff, to dobrze, bo bałam się, że to jakiś lek z tych pakowanych po 10 tabletek... Quote
majuska Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 OJ dziadziu dziadziu, trzymaj sie tam dzielnie i nie dawaj choróbskom, masz na prawdę wspaniały domek i opiekę szczęściarzu:loveu: Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Gacek, mamuśka na innych wątkach się chwali, że Ty już pół roku jesteś częscią rodzinynabank!:loveu: Oby tak dalej szczęściarzu!! :D Quote
sylwiaso Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Oj tak Rodzinynabank!Dziadziu w górę! Quote
Pies Wolny Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jak by kto pytał to ja se stoję za drzwiami i podglądam cichaczem. Tarczyca - pikuś, da się żyć, najważniejsze, że obadana :lol: Quote
Andzike Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Jak się Gackowie podoba torba ? ;) chodzi w niej czasem na spacery ? ;) Quote
mamanabank Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 O!!! Gacul przywołany do tablicy :-D Fajnie! Tak, tak, torba jest rewelacyjna! Słuchajcie, nie mogę znaleźć aparatu, w mordkę! Wiem, że trudno uwierzyć, ale jest mały i płaski, już nie wiem, gdzie go szukać. Jeden zepsuł jakiś pies, a drugi przepadł! Szukam dalej! Czas dla Gacka się zatrzymał jakby, w ogóle się nie starzeje od pewnego czasu :-) Quote
sylwiaso Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dziadziu się nie daje i starość odchodzi........ Quote
mamanabank Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 A aparatu jak nie było tak nie ma... ktoś mi pożarł aparacik! Quote
mamanabank Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Mam nadzieję, że jeszcze tu jesteście, bo... MAM APARAT! Znalazł się!!! Quote
mamanabank Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Ten duży Gacek chciał mnie zjeść A oto mały Gacek w torbie zielonej dzisiaj Przemieszcza się z taką prędkością, że trudno zdjęcie zrobić Trzeba złapać i przytrzymać Podgrzewanie w torebce Quote
mamanabank Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 I ciąg dalszy poszukiwania przygód Quote
Andzike Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja jestem :D I zachwycam się coraz młodszym Gackiem! :) Quote
Pies Wolny Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ha !!! czuj duch !. Nooo super ! :loveu: a Ten Wielgus to niech se uważa, bo Go caknę, będzie tu na Dziadźka nastawał ;) Ale menażeria, cóś jak u mnie :p Quote
Romka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Faktycznie, Gacek coraz młodszy i zaokrąglił się pięknie.:lol: Quote
Recommended Posts