Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gacuś cały i można powiedzieć zdrowy ;-) Wścieka się na smarkacza, który zawitał chwilowo do nas, ale dzięki temu ma też więcej ruchu i nie boczy się na pozostałe psy, a dotychczas ich unikał :-)

Posted

Gaculinek chciałby wygłosić krótki apel: Zabierzcie, błagam, ode mnie tego gówniarza, który nic sobie nie robi z powagi mojego wieku!!! Pcha się do mojego łóżka nieproszony, spać nie daje, kłóci się i pyskuje. A ja miałem mieć spokojną emeryturę... Na pomoc!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Przyszłam podnieść wątek Gacka i uszczuplić jego skarbonkę o dzisiejsze wydatki

[SIZE=2][SIZE=4][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=darkgreen][SIZE=4][COLOR=darkred][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=darkred][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black]- 37,47zł [SIZE=2][SIZE=4][COLOR=black][SIZE=2]- 3op. podkładów x10szt[SIZE=2][SIZE=4][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=darkgreen][SIZE=4][COLOR=darkred][COLOR=black][SIZE=2][COLOR=darkred][SIZE=4]
[COLOR=black][SIZE=2]- 18,23zł - leki (eltroxin)

Posted

DS dla Dziadka? Póki co ma DPS i nie narzeka. Kto by chciał lejka, szczekacza, kłapacza, brzydalka? Nie wiem czy znalazłby się dla niego odpowiedni dom, mam ogromne wątpliwości. Niewiele osób jest w stanie pokochać takiego psa, a poza tym on musi mieć nas i swoje kąty i swoje stado do opierniczania.

No dobra, to będzie biba!!!