Florentynka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Mamonabank - w jakimś katalogu sklepu wysyłkowego, sprzedającego różne przedziwne przedmioty, widziałam schodki ułatwiające starszym psom wchodzenie na kanapę. Bardzo gustowne. Quote
Andzike Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Florentynka napisał(a):Mamonabank - w jakimś katalogu sklepu wysyłkowego, sprzedającego różne przedziwne przedmioty, widziałam schodki ułatwiające starszym psom wchodzenie na kanapę. Bardzo gustowne. Jak Sara przyjechała do nas, to pomimo tego, ze była duża i względnie młoda też nie ogarniała wejscia na narożnik. Przez trzy dni leżały schodki z poduszek co by psina nie musiała kombinować ;) Quote
mamanabank Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 U nas jest dużo łap, które go podsadzą, wciągną, itp. On tak do mnie się na to łóżko pcha rano: - wstawaj, wstawaj! pora karmienia! Bałabym się takich schodków, bo Gacek nie widzi, nie wie kiedy się łóżko kończy, gdy schodzi i może spaść, więc jeśli łóżko to tylko z człowiekiem. Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Oj ten nasz Dziadzio Kochany!Florentynko widziałm schodki dziadziunia to były mamusinabank ręce! Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Trochę dzisiejszego Gacka zaśnięty przy lekturze Nie przeszkadzać Quote
Florentynka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 A cóż to Gacek czytał, że go tak sen zmorzył? Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Wstyd się przyznać... Gacek powiedział, że nic nie rozumie z naszych ludzkich rozterek... O kłamstwie, O władzy, O sławie, O zawiści, O maskach... Kołakowski to dla Gacka dobra bajka... do snu. Quote
Florentynka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Tak mnie się zdawało, że widzę kawałek Kołakowskiego. Może i dobrze, że Gacek tych wszystkich komplikacji nie rozumie? Ma miękką kanapę, pełny brzuszek i jest zadowolony z życia. Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Pewnie, że dobrze! Kto by chciał rozumieć! W pewnym sensie dobrze być psem. Quote
Anette Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Poczytaj mu "Świat okiem psa-przygody jamnika Bolka" :) Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Co Ty! On woli przygody jamniczki Klary! Na samo słowo Klara się ożywia. Wie, że po niej odziedziczył miejscówkę ;-) I w żadnym wypadku ustąpić nie zamierza! Quote
Anette Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 I prawidłowo :) Edit. To specjalnie dla dziadka Gacka będziemy pisać "z pamiętnika jamnika" Quote
Pies Wolny Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 luka1 napisał(a):super jest ten Gacuś. Dziadzio jest więcej niż SUPER - Dziadzio jest ....... nawet takich słów nie ma ! O ! Quote
luka1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 On mi przypomniał moją Bunię. Była taka chudziutka, że syn wołał na nią Zombi. Trzeba było jej jedzonko miksować na papkę, bo po wylewie miała sztywny języczek. Robiła pod siebie i czasem kąpałyśmy ją w środku nocy gdy się w kupce wytarzała. Bidulka pod koniec nie mogła już nawet jeść to Olcia ją poiła zupką..... Przeżyła u nas nie cały rok. Odeszła cichutko. :-( Quote
Figafiga Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A filmów Gacek nie ogląda??a jak z muzyką?? :-) a może mu Lassie wróć podrzucić ?? Quote
luka1 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 a u nas leje od nocy, a u Was? Moje dziewczyny wybiegły tylko na siusiu i zostawiły mnie z Whillim na trawniku, same wróciły do domu. Quote
Romka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 U nas też leje...nasze domowe psiaki pewnie przytulone do poduszek... Quote
Romka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='mamanabank']Wstyd się przyznać... Gacek powiedział, że nic nie rozumie z naszych ludzkich rozterek... O kłamstwie, O władzy, O sławie, O zawiści, O maskach... Kołakowski to dla Gacka dobra bajka... do snu. Chyba i ja zacznę czytać...bo też czasami nic nie pojmuję...choć mam prawie tyle lat co Gacek... Quote
mamanabank Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 luka1 napisał(a):a u nas leje od nocy, a u Was? Moje dziewczyny wybiegły tylko na siusiu i zostawiły mnie z Whillim na trawniku, same wróciły do domu. A u nas, nie u nas :-) też leje! Gacek od wczoraj na wakacjach i żadna pogoda mu nie straszna, jest baaardzo zadowolony :-) Quote
Figafiga Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 no i jak Gacuś ma dobrze, nawet na wakacje wyjeżdża. Raj ma u Mamanabank!!!A tam pewnie spa deszczowe, masaże delikatnymi dziecięcymi rączkami, gazetki do czytania i okolica do buszowania ;-) Quote
sylwiaso Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Oj widziałam SPA Dziadziunia,ale zmiana u niego wielka dostał takie przyśpieszenie na trawce,że go nie poznałam !!! Quote
sylwiaso Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Dziadziu Gacusiu a co to nasz Dziadziu na 5-tej?Skacz w górę Gacuniu! Quote
Recommended Posts