mamanabank Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Właśnie nic nie zjadł... nie chciał jeść przez cały dzień, a wieczorem pojawiły się sensacje, podkłady były całe we krwi. Romka zawiozła Dziadzia do lecznicy i tam został. Strasznie to było dla nas trudne, baliśmy się zadzwonić rano, wszyscy beczeli. Wiem, że może to sentymentalne, ale nie chcieliśmy zostawiać go samego, Dziadka, który nie widzi i nie wie co się dzieje, nie ma znanych odgłosów, oswojonych kątów, a musiał zostać w nocy. Gacek w lecznicy nawet nie miał siły mnie poznać, zajęło mu to 5min. Wyglądał, jakby się poddał. Z kroplówką przeznaczoną na dzień, z instrukcją od Pani Wet., zabraliśmy go do domu i dopiero wtedy przypomniał sobie co i jak. Na dzień dobry ochrzanił Hyźka i Mopika, po kroplówce i lekach zabrał się normalnie do jedzenia, miałam jeszcze RC zostawione na czarną godzinę, jeszcze tego samego dnia zaczął normalnie szczekać i cieszyć się. A teraz jest już całkiem swój. To jeszcze zdjęcia z wczoraj Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Biedny, biedny Gacek. Taki blady jest na tych zdjęciach. Nie, wcale nie myślę że to sentymentalne. Człowiek, jak idzie do szpitala to wie po co i dlaczego idzie, a i tak mu źle w obcym otoczeniu. A co dopiero taki biedny psinka - starowinka, który zupełnie nie rozumie co się dzieje. Wcale się nie dziwię, że przeżyliście to, że nie możecie być z nim w takiej chwili i wesprzeć go swoją obecnością. Dobrze, że już w domu i dobrze, że się pozbierał. Bardzo dzielna nornica. Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ale bidulinek :( aż mi się łezka w oku zakręciła :( Dobrze, ze już w domu, pod troskliwą opieką... Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Biedny dziadeczek, uwziął się na niego los a starość mu pomaga. Wrzucisz jakieś optymistyczne zdjęcie z dziś? Quote
mamanabank Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Biedny dziadeczek, uwziął się na niego los a starość mu pomaga. Wrzucisz jakieś optymistyczne zdjęcie z dziś? Chciałabym, ale aparat wyjechał nad morze ;-) a drugi psy zepsuły jesienią, znaczy Mamba zepsuła ;-) Quote
sylwiaso Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dziadziunio ożył widziałam go dziś!jak tylko weszłam bronił domku i szukał mamausinabank swojej ukochanej Pańci!! Quote
majuska Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 dziaduniu nie choruj nam, korzystaj z życia!! Quote
Figafiga Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Dziś Dziadek noszony był i pieszczony przez Oleńkę córcię Mamanabank :-) widziałam przez drzwi :-) ale takiemu to dobrze ;-) Quote
mamanabank Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Gacek jest Oli ulubieńcem, bardzo się o niego troszczy i martwi. Dziadek ostatnio przeżył kąpiel, bardzo rezolutnie pływał w powietrzu :-) Quote
Figafiga Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ej psisko dziś zrobimy Ci focisko ;-) Dziadziuniu ;-) Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Odkąd nie mam Dziadka w podpisie strasznie zaniedbuję jego wątek, bo nie mam czasu szukać, kurka. Całę towarzystwo dostało tablety na robale i coś tam widzę, coś tam widzę, pierwszy raz w życiu, jakieś takie małe maciupeńkie kropki. Są robale? Quote
Florentynka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Weterynarze powinni rozdawać zdjęcia kup z robakami, to by sobie można było porównać. A tak to skąd człowiek ma wiedzieć, jak wygląda taki tęgoryjec, dajmy na to? Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Anette, pokaż Florentynce maskoty, proszę, proszę :-D Quote
Florentynka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Anette napisał(a):Mówisz i masz :) http://www.giantmicrobes.pl/ Dziękuję!!! Kiła na kolana mnie rzuciła, a roztocze wzruszyło do łez, takie obłe i bezbronne... Quote
Anette Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Florentynka napisał(a):Dziękuję!!! Kiła na kolana mnie rzuciła, a roztocze wzruszyło do łez, takie obłe i bezbronne... Plemnik z kokadrką jakoś tak z Twoją pirania mnie się skojarzył Quote
majuska Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 O Bożesztymój...:megagrin::megagrin::megagrin:..czego to ludzie nie wymyślą:shake::evil_lol:...ale komórka jajowa też jest słodka:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Roztocze boskie! za to świeżbowiec emanuje złem! Quote
sylwiaso Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Dziaduniu ciocia niedługo Ci odwiedzi poklepie po pupci! Quote
Florentynka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Anette napisał(a):A może bazarek pluszakowo-mikrobowy zrobic?? A skąd wziąć takie mikroby na bazarek? Quote
Recommended Posts