Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie nic nie zjadł... nie chciał jeść przez cały dzień, a wieczorem pojawiły się sensacje, podkłady były całe we krwi. Romka zawiozła Dziadzia do lecznicy i tam został. Strasznie to było dla nas trudne, baliśmy się zadzwonić rano, wszyscy beczeli. Wiem, że może to sentymentalne, ale nie chcieliśmy zostawiać go samego, Dziadka, który nie widzi i nie wie co się dzieje, nie ma znanych odgłosów, oswojonych kątów, a musiał zostać w nocy. Gacek w lecznicy nawet nie miał siły mnie poznać, zajęło mu to 5min. Wyglądał, jakby się poddał. Z kroplówką przeznaczoną na dzień, z instrukcją od Pani Wet., zabraliśmy go do domu i dopiero wtedy przypomniał sobie co i jak. Na dzień dobry ochrzanił Hyźka i Mopika, po kroplówce i lekach zabrał się normalnie do jedzenia, miałam jeszcze RC zostawione na czarną godzinę, jeszcze tego samego dnia zaczął normalnie szczekać i cieszyć się. A teraz jest już całkiem swój. To jeszcze zdjęcia z wczoraj

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny, biedny Gacek. Taki blady jest na tych zdjęciach.
Nie, wcale nie myślę że to sentymentalne. Człowiek, jak idzie do szpitala to wie po co i dlaczego idzie, a i tak mu źle w obcym otoczeniu. A co dopiero taki biedny psinka - starowinka, który zupełnie nie rozumie co się dzieje. Wcale się nie dziwię, że przeżyliście to, że nie możecie być z nim w takiej chwili i wesprzeć go swoją obecnością. Dobrze, że już w domu i dobrze, że się pozbierał. Bardzo dzielna nornica.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Biedny dziadeczek, uwziął się na niego los a starość mu pomaga.
Wrzucisz jakieś optymistyczne zdjęcie z dziś?

Chciałabym, ale aparat wyjechał nad morze ;-) a drugi psy zepsuły jesienią, znaczy Mamba zepsuła ;-)

Posted

Odkąd nie mam Dziadka w podpisie strasznie zaniedbuję jego wątek, bo nie mam czasu szukać, kurka.
Całę towarzystwo dostało tablety na robale i coś tam widzę, coś tam widzę, pierwszy raz w życiu, jakieś takie małe maciupeńkie kropki. Są robale?

Posted

Florentynka napisał(a):
Dziękuję!!! Kiła na kolana mnie rzuciła, a roztocze wzruszyło do łez, takie obłe i bezbronne...

Plemnik z kokadrką jakoś tak z Twoją pirania mnie się skojarzył