Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

Eden napisał(a):
No i chlopcy ze strazy miejskiej zlikwidowali problem :shake: A przecież w Kielcach mieli zlikwidować straż miejską?

Bezmyslnych pociotkow jest trudno zlikwidowac, o wiele prosciej jest gnebienie ludzi ktorzy potrafia myslec, nie zatracili jeszcze empati. W tym kraju ogladajac media naginanie prawa do umocnienia swojego wizerunku jest na topie.

Posted

Już to wczoraj obejrzałam. Bardzo ciekawy materiał. Mnie najbardziej interesuje znakowanie, ale nie jestem jednak pełna optymizmu. Od Śliwy-Łobacz dowiedziałam sie, że będą konsultować ze Związkiem Gmin Wiejskich (ponad 500) i PSL. No toż się podniesie larum!!! Przecież conajmniej połowa psów jest na wsiach i conajmniej połowa bezdomnych stamtąd pochodzi. Gdyby konsultowali z powiatami (około 370) to byłoby to bardziej optymistyczne. Kto powinien im to zasugerować?

Posted

Ale co konsultować? Znakowanie? chłop nie zapłaci dodatkowych pieniędzy (wystarczy ze co roku wyda 10 - 15 zł na obowiązkowe szczepienie psa na wściekliznę, ale szczepi tylko jednego, a ma na podwórku 3 lub 4), a obowiazku nie przejmą gminy, bo idą po najmniejszej linii oporu.

Posted (edited)

[FONT=system]Sejmowa konferencja prasowa - STOP dla uboju rytualnego. Apel do Premiera ponad podziałami[/FONT]
http://www.sejm.gov.pl/sejm7.nsf/transmisja.xsp?documentId=04FD50DC0067A53BC1257AFA0050F0FA&symbol=KONFERENCJA_TRANSMISJA

Gdzie można znaleźć i podpisać apel do premiera?

Edit

Ministerstwo Rolnictwa skierowało projekt zmiany ustawy do konsultacji społecznych. Uwaga, uwaga konsultacje mają trwać do 30 stycznia 2013 r. (!!!)
Projekt zmian w ustawie oraz listę konsultantów można znaleźć tu:
http://bip.minrol.gov.pl/DesktopModules/Announcement/ViewAnnouncement.aspx?ModuleID=1507&TabOrgID=1414&LangId=0&AnnouncementId=15127&ModulePositionId=2098

Edited by ewab
Posted

chciałam zaglosować, ale po co mam podawać swoje dane i adres do "wysłania nagrody"??

Mam okazję być na sesji rady gminy w dwóch sąsiednich gminach w sprawie uchwały o zwalczaniu bezdomosci, potrzebny mi jest plakat na temat sterylizacji suczek. Taki, podobny do tego z forum kociego, ze od 1 mamusi jest kilkoro dzieci, od nich po roku znów itp. To bardzo przemawia do świadomości ludzi, a ja pracuję przecież na wsi, z rolnikami.
Ma ktoś taki?

Posted

[quote name='eliza_sk']Tak, to format A3. Wyślij mi się na maila [email protected], to wieczorem Ci wyślę, tylko nie mam pewności czy nie ma tam naszych danych - muszę sprawdzić.
Czy ja też mogę prosić? Mogą być z Waszymi danymi.

Posted

[quote name='malagos']chciałam zaglosować, ale po co mam podawać swoje dane i adres do "wysłania nagrody"??

Wy też tak macie? Jedno okienko, by podać dane, drugie adres itp?