Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

im dluzej uda sie trzymac ludzi, rabinom przebierancom katolickim, prawoslawnym itd. :diabloti: w ciemnocie religijnej, tym dluzej ciemnota bedzie utrzymywac tych nierobow. To jest ich cel, a nie wiara w Boga. Ich bogiem jest MAMONA.

Posted (edited)

mamy nadzieję, że ostatnia i mamy nadzieję, że największa manifestacja przeciwników uboju rytualnego odbędzie się 11 lipca, godz. 15.00, w Warszawie przed Sejmem

stoimy murem... obroń nas...

Edited by Potter
Posted

[quote name='Potter']mamy nadzieję, że ostatnia i mamy nadzieję, że największa manifestacja przeciwników uboju rytualnego planowana jest wstępnie na 11 lipca, warszawa

Z Kielc będzie jechał autokar, chętnych zapraszamy.

Posted

Musiałam któregoś dnia wstać rano, i wysłuchałam audycji w PR o godz. 5.30w jedynce dla rolników. Było o planowanym proteście rolników pod sejmem przed ostateczną debatą sejmowa - że to koniec dla wielu, którzy wzięli kredyty, przestawili się z produkcji mleka na mięsna itp. Że nie odpuszczą, zablokują Warszawę itp. Mieszkam na wsi od 30 lat, jestem doradcą rolniczym i w naszym terenie - północnego Mazowsza nie widzę problemu, zeby ew.ci hodowcy przestawili się znów na mleko.

Posted

Pięknie jeden z tych pajaców ( w radiu słyszałam, nie wiem, czy nie min.rol.) odpowiedział dziewczynie, ze ma krew zwierząt na rękach, że to "pani ma krew rolników na rękach" - kabaret!

Posted

to był sławomir izdebski, spadochroniarz ze ś.p. samoobrony, który koniecznie usiłuje zbić kapitał polityczny wśród mieszkańców wsi i wrócić do parlamentu

Posted

a większości tych hodowców bydła jest zupełnie obojętne, jak są zabijane zwierzęta, tylko ile uzyskają za kg żywca - tak jak w przypadku koni rzeźnych. Dosc długo mieszkam na wsi i widzę te "hodowle".