andzia69 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Shania']Andziu moja kochana: 1)Wykorzystujesz mnie ..o tym głośno nie powiem...:p:p:p 2)Znasz moje ochydne serce..nie cierpię zwierzaków:eviltong::eviltong::eviltong:mam dość 3)Znasz moją sytuację...wiesz, ze nie dam rady:loveu::loveu::loveu: 4)Za paliwo głupio mi brać:)ale jako, że nie mam na jedzenie:roll:przykro mi, może inne ciotki pojada za darmo 5)Ale jakby była potrzeba to wiesz cholero jedna wstrętna:diabloti:że możesz na mnie liczyć To tyle z Shani wypowiedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Dzięki!!!!:):):loveu::loveu::loveu: to poczekamy czy dziewczynie uda sie coś dowiedzieć, a potem będziemy mysleć co dalej;):) Quote
wilczka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='erka']Ok, wilczka, jeżeli tam pojedziesz i bedziesz szukać, bo ja mam co robić.[/QUOTE] ale nikt nie wysyla cie tam-i tan na nude nie mozesz narzekac:eviltong: spokojnie,niech sie tam dodzwoni mama tego chlopaka i dowie sie czy jakies psiaki zostaly jak tak to jakie,pamietajmy ze 4miesieczne szczeniaki juz sa ciekawe swiata i sie rozchodza a suka jest czesto tak juz zmeczona ze nie ma sily ich pilnowac,wiec ja niestety stawiam 8 do 2 ze ich tam juz nie ma:-( ale tu prosba do tej dziewczyny-bez wzgledu na to czy sa czy nie to jutro daj znac na dogo,bo kazdy taki apel o pomoc pomaga nam w nieprzespanych nocach,wiec zebysmy sie nie martwily daj koniecznie znac a my nic dzisiaj juz nie wymyslimy,czekamy na odpowiedz do jutra i zobaczymy co dalej. jesli by byl transport i psiaki jeszcze tam to moge pojechac pomoc wylapac-tylko od wtorku-w poniedzialek ciacham majeczke Quote
Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asior jak mogę się wypowiedzieć, czytałaś zapewne mój post...też nie chce jechac , bo nie dam rady na paliwo, ale porozmawiaj z tą Panią...ja rozumiem, że sama, ale może ma środki???Bo tutaj trzeba wielu innych rzeczy i kasy.... Quote
NoemiInez Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 czyli jest jakas szansa? a czy Shania tez wybiera sie z wami do tego schroniska z Kielc? Quote
andzia69 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Asior'] dziewczyny, jest też prośba, zeby wspomóc P. Magdę, bo ona płaci z własnej kieszeni za ten transport (wynajęła normalnie gościa do przewiezienia tego). Koszt to 300 zł plus za benzynę :( Proszę o pomoc, może ktoś sie zrzuci po parę złotych, bo Andzia chce z własnej kieszeni się część dokładać, ale przecież to nie jest tylko jej sprawa :roll:[/QUOTE] ja się dołożę i tak! a może ktoś jeszcze wspomoże???? Quote
NoemiInez Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 jezeli dowiem sie ze szczeniaki tam sa, oczywiscie dam na paliwo bo to chzba nie beda kolosalne sumy,druga sprawa shania widze ze jestes z gliwic to gdyby byly szczeniaki chcialabym z Toba jechac bo jestem z Sosnowca wiec niedaleko nam do siebie... Quote
Asior Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Shania']Asior jak mogę się wypowiedzieć, czytałaś zapewne mój post...też nie chce jechac , bo nie dam rady na paliwo, ale porozmawiaj z tą Panią...ja rozumiem, że sama, ale może ma środki???Bo tutaj trzeba wielu innych rzeczy i kasy....[/QUOTE] nie zrozumiałaś mnie... Pani magda wykłada tą kasę czy jej ktoś to odda czy nie.. jednak uważam, że jako osoba z zewnątrz i tak kupę rzeczy robi, więc chciała bym ją odciążyć.. Za transport do kielc na manife też płaciła z własnych... Quote
Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ależ zrozumiałam Cie dokładnie jak piszesz...nie znam jej sytuacji finansowej...chodziło mi gro o to, że jak może sobie pozwolić....jak da radę, to może inne psy na tym skorzystają......dzisiaj miałam propozycje wpłaty na konto psów , które zabrałam, i odmówiłam...i o tym piszę,,,że może na to konto inne będa miały, bo sytuacja jest podbramkowa...Ale jak Pani nie ma to oczywiście podpisuje się o finansach, mój tekst był raczeju w sensie zapytania Quote
NoemiInez Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Czy moze mi ktos odpowiedziec -jezeli dowiem sie ze szczeniaki tam sa, oczywiscie dam na paliwo bo to chyba nie beda kolosalne sumy,druga sprawa shania widze ze jestes z gliwic to gdyby byly szczeniaki chcialabym z Toba jechac bo jestem z Sosnowca wiec niedaleko nam do siebie... Quote
Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 ja nie będe pisała o swojej sytuacji na ogóle, ale jeżeli chcesz zapraszam na pw, odnośnie jazdy Quote
NoemiInez Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jest jeszcze jedna opcja, ze Ci ludzie od tej przyczepy mogli gdzies oddac albo zabrac ze soba te pieski, bo oni tez je dokarmiali prawdopodobnie dlatego ta sunia tam sie oszczenila, wzdawali sie dobrzmi ludzmi, a swojego pieska nie mieli... Quote
NoemiInez Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 co ozn skrot pw? bo albo jakas ciemna jestem albo to wasze szyfry... Quote
Shania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 pw znaczy, że najeżdzasz na mój nick, i wyświetla Ci się wiadomość prywatna i piszesz wtedy nie na ogóle...i tępa nie jesteś, nie znasz jeszcze portalu, ja tez wielu rzeczy nie wiem serdecznie pozdrawiam:) Quote
NoemiInez Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 tu juz chyba nikogo nie ma wiec klade sie spac. Dobranoc wszystkim cudownym ludziom z tego portalu:* Quote
erka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Noemi, to nie uważasz,że trzeba było od tego zacząć, czyli najpierw dowiedziec sie ,czy psy jeszcze są , a dopiero potem szukac pomocy? Quote
NoemiInez Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 niemam za bardzo opcji zeby sie czegos dowiedziec, bo powtarzam nikogo tam nieznam, po drugie po co mialam jakiemus wiejskiemu chlopu co za przeproszeniem gdzies ma psy kazac patrzec czy sa skoro i tak nie moglam znalezc u nikogo pomocy, poza tym pytalam po znajomych czy nie daliby rady sie tam ze mna przejechac,bez dowiadywania sie czego kolwiek, ja dam na paliwo i jedziemy a na miejscu badamy okolice, bo ludzia z tej wsi nie mozna ufac, ale moi znajomi wiecznie narzekaja ze czasu nie maja... Quote
eneda Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='andzia69']ciekawa jestem czy kibel wezma ze sobą:) i biurko pani khierownik:):) niech te altanki i huśtawki z grilem postawia na bazarach - będą mieć dzieci używanie:)...ale myślę, ze pewnikiem przekażą to do przedszkola...katolickiego (któremu ostatnio prezio dał budynek;)) :[/QUOTE] kibel o dziwo zostawili, ale biurko kierowej zabrali:) Quote
agni Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 przepraszam za offa :oops: - chciałam zaprosić na dwa różne bazarki [FONT=Calibri][SIZE=3]Dwie cudowne LUNY... dwie różne historie.... obie dostały szansę na lepsze życie .....[/SIZE][/FONT][SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Z GÓRY DZIĘKUJĘ :)[/SIZE][/FONT] [COLOR=#666666][FONT=Tahoma][URL]http://www.dogomania.pl/threads/197029-***-KUP-cegie%C5%82k%C4%99-i-wygraj-ksi%C4%85%C5%BCk%C4%99-fundusze-potrzebne-na-op%C5%82acenie-DT-dla-Luny[/URL][/FONT][/COLOR] [FONT=Calibri][URL]http://www.dogomania.pl/threads/197004-***-Dla-LUNY-hotelik-a-dla-dzieciak%C3%B3w-Miko%C5%82aj-do-05.12[/URL][/FONT] Quote
wilczka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/196834-Na-psy-z-dymin-akcje-w-szkolach-kielce[/url] podniescie cioteczki czasmi bo juz calkiem znikniemy:( to dla naszych bidulek ze schronu.... Quote
eliza_sk Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [B]Dziś w UWADZE TVN o 19.45 Dymin c.d.[/B] Quote
li1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Czy mozecie wejsc na watek transportowy ? Sa chetni do pomocy. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197069-Szukamy-transportu-z-Korytnicy-do-Sosnowca-(-ok-170km[/URL]- Quote
andzia69 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 aktualizacja osób chętnych do szkolenia: z dogo: Mag.da Erka Illa Eliza_ Sk EwelinkaM Divia Linssi Wilczka Jagoda111 Backbone Agack222 Eruane Jelena M. Marzycielka - by chciała, ale nie moze wtedy Agnieszka24 - by chciała, ale nie moze wtedy Dudziaczek Kashdog Zata Kika22 Dziubbek Saga_86 MMmagda Beata U. Daiusz O. (Viva) Potter Potoczanka osoby z zewnątrz: 2 osoby - (2 z e-maila studentki) Marcin Ś+żona Edyta B Paulina L.+2 osoby 2 os. od Eruane Monika P. Łukasz Ł. Anna K. Justyna R. Marta W. Katarzyna P Martyna S. Małgorzata M. Ewa R. Eliza W. Dominika N. jak kogoś pominęłam pisać mi na pw, bo już nie wyrabiam:-( [B]BARDZO DZIĘKUJĘ MAGDZIE S. Z KRAKOWA - ZA SERCE:loveu: ZORGANIZOWANIE TRANSPORTU, ZA KTÓRY ZAPŁACIŁA!!! MAŁO TEGO - PRZEKAZAŁA JESZCZE PIENIĄŻKI NA ZAKUP KLATEK KENNELLOWYCH DLA PSIAKÓW - COBY MOŻNA BYŁO CIACHAĆ CIĘŻARÓWY[/B]:loveu::loveu::loveu: [B]DZIĘKUJĘ ASIORKOWI - ZA WSZYSTKO[/B]:loveu::loveu::loveu: [B]DZIĘKUJĘ P. DONACIE Z NIEMIEC ZA WYSŁANIE DO NAS DARÓW (JESZCZE NIE DOTARŁY, ALE WIEM, ŻE SĄ W DRODZE)[/B]:loveu::loveu::loveu:[B]ORAZ PIENIĄŻKÓW NA POTRZEBY KIELECKICH BID![/B]:loveu::loveu::loveu: [B]DZIĘKUJĘ FUNDACJI ELPIS ZA DANIE DT STARSZEJ SUNIECZCE ZE SCHRONU[/B]:loveu::loveu: [COLOR=Red][B]I DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO [/B][/COLOR]- bo z tego wszystkiego mogę kogoś pominąć:oops: coż starość nie radość i pamieć już zawodzi w tym całym zamieszaniu:oops::oops: Quote
Linssi Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dziewczyny i chlopaki, w jednostce wojskowej w Warszawie czekaja koce i materace dla psiakow ze schroniska. Problemem jest niestety transport. Czy ktos sie moze wybiera do Warszawy??:cool3: Quote
paros Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='eliza_sk'][B]Dziś w UWADZE TVN o 19.45 Dymin c.d.[/B][/QUOTE] zaraz będzie UWAGA Quote
Becia66 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ten reportaż konkretny, rzeczowy, najlepszy z tych wszystkich które były. Która z was to Marta ? Quote
Recommended Posts