Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

emisja była przełożona na poniedziałek.

Emir zrobił sobie reklamę na pół Polski, o to chodziło...

proponuję (i mogę zrobić) apel na fb o domy tymczasowe. może ktoś będzie mógł na czas jakiś zabrać jakiegoś pieska...

Posted

Swojá stówké przeznaczé na któregos z psiaków pod PIW (te male- piesek, sunia, chudy ratler i cos jeszcze)- jak juz zostaná zabrane.

Male sprostowanie- moja wypowiedz dotyczyla tylko zachlannej "prezi" emira, do innych mam szacunek, których znam- Medar, Czarok, Kahoona, Gagata.

[quote name='mala_czarna']Oooooo, no proszę :) :)
A na bullowate z Klembowa na hotelik nadal nie ma? Cudna pani jest! Cudna!!!!

Gdyby się ktoś nie orientował to napiszę: z Klembowa został wyciągnięty bulek, za którego Ada-jeje miała zapłacić za hotel. Do dnia dzisiejszego złamanego grosza nie ma, ale jak widać tutaj Fundacja ma pieniążki. Rewelacja.[/QUOTE]

[quote name='AGA35']pani Jolu jak miło że choć raz dotrzymała pani obietnicy , przynajmniej mam taką nadzieję !!!!!! Tylko że jeden skowronek nie czyni wiosny bo jak dla mnie to w dalszym ciągu powinna pani wisieć na czarnych kwiatkach[/QUOTE]

A te dwie panie zapraszam na wiadomy wátek kwiatkowy i nie obwiniac kogos za swoje nieumiejétnosci.

Posted

[quote name='ata']Li1, a jak się czuje ciężarna sunia ??[/QUOTE]

Misia kaja czuje sie dosc dobrze. Tzn, je, pije, spaceruje, spi i spotyka ludzi. Byla u weta, powiedzial ze jest w tak zaawansowanej ciazy, ze sterylki aborcyjnej nie mozna zrobic. Jutro wypowie sie ostatecznie nastepny znawca, ale jak rozumiem to ma urodzic a miot do uspienia. Czy ona ma ksiazeczke zdrowia i szczepienia? Nie zapytalam sasiada o to.

Posted

[quote name='emilia2280']

Male sprostowanie- moja wypowiedz dotyczyla tylko zachlannej "prezi" emira, do innych mam szacunek, których znam- Medar, Czarok, Kahoona, Gagata.

A te dwie panie zapraszam na wiadomy wátek kwiatkowy i nie obwiniac kogos za swoje nieumiejétnosci.[/QUOTE]

Nawet nie skomentuję, bo i po co? Jesteś klasą samą w sobie - vide tekst menela spod budki z piwem o [B]"zachlanej prezi", [/B]

Posted

[quote name='li1']Misia kaja czuje sie dosc dobrze. Tzn, je, pije, spaceruje, spi i spotyka ludzi. Byla u weta, powiedzial ze jest w tak zaawansowanej ciazy, ze sterylki aborcyjnej nie mozna zrobic. Jutro wypowie sie ostatecznie nastepny znawca, ale jak rozumiem to ma urodzic a miot do uspienia. Czy ona ma ksiazeczke zdrowia i szczepienia? Nie zapytalam sasiada o to.[/QUOTE]

Li1, a skąd ona ma mieć szczepienia i książeczkę zdrowia?
A co do sterylki, to z pewnościa znajdzie się w Wa-wie wet, który zrobi sterylke aborcyjną.
Wczoraj miała robioną ta sunia większa ze schronu w zaawansowanej ciąży.
Lepiej to, niż usypiać później miot.

Posted

[quote name='mala_czarna']Nawet nie skomentuję, bo i po co? Jesteś klasą samą w sobie - vide tekst menela spod budki z piwem o [B]"zachlanej prezi", [/B][/QUOTE]

hahaaaaaaaaaaa. przeczytaj jeszcze raz dziewczyno i nie sádz po swojej "klasie"

Posted

Im jestem dłużej w schronie tym jestem bardziej chora......

Wczoraj zmusiłam pracowników, do tego, aby przewieźć psa do weta. Sunia była w dużej ciąży, nei ruszała się od rana, nie wstawała i nei chciała jeść.

Bałam się, że coś jej dolega, lekarz zostawił ją na aborcyjną.

[IMG]http://images45.fotosik.pl/404/a47d3dc36f5a1ad9gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/6780/manifestacja088.jpg[/IMG]

Dzisiaj dzwonili kilka razy do mnie z lecznicy, żeby zabrać psa.

Usłyszałam, że schronisko nie zgodziło sie na sterylizację i to była moja decyzja.

Schronisko nei zapłaci za psa i ja go mam dzisiaj zabrać.

Posted

"Moja" sunia zwana roboczo Żabcią najprawdopodobniej zamieszka na stałe u mojej sąsiadki, ktorej 2 lata temu odszedl po dlugim i szczęsliwym (17-letnim!) zyciu jamnik. Będa nas dzielily tylko 4 piętra, wiec oko na sunie bede miala. Eve-w - mysle ze wizyta poadopcyjna odbylaby sie juz w nowym domu:)
Sasiadka musi tylko jeszcze porozmawiac z reszta rodziny i jutro da mi znac:)

Eneda - ale schronisko, czyli kto???

Posted

Te sk....syny jeszcze dość nie mają po takiej nagonce????Eneda Ty informuj wiesz kogo o wszystkim co ta k.....a wyczynia:angryy::angryy::angryy:I co teraz z tą sunią????Ja już nie mam sił do tych katów, znowu wyć mi się chce....A ta debilka się wypowiada przed kamerą, że organizacje chcą przejąć pieniądze PUK???Schroniskowe??A na sterylkę nie ma???/Normalnie wypierdzielić ją w kosmos to mało...

Posted

Pasztetowa nie wyraziła zgody podobno, tylko pracownik dzwonil i się pytał o wszystko i doskonale wiedziała.

Dzisiaj był ciężki dzień, ale warto było tam siedzieć dla jednej chwili.

Przyszła pani, która miała w domu 11 letniego kolaczka i chciała dobrać mu towarzysza, nieśmiało zaproponowałam pieska, którego nikt nie chce z racji wieku :)
Nawet nie miałam większych nadziei, że ktoś weźmie takiego dziadzię.

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6523/2fc19f8c316c4b4049cad19.jpg[/IMG]

Pies ok 15 letni, z zaćmą pani się spodobał i dziś wygrał los na loterii :):):)

Poza tym jestem zdruzgotana lekarzem ze schroniska.

Poprosiłam go, żeby przebadał i odpchlił tego psa.

Na stół chciał go podnosić za ogon :O:O:O:O:O

Kiedy poprosiłam, żeby go odpchlił, wział frontlain i psiknał z 3 razy na grzbiet w odległości ok 10 cm.

A kiedy słyszał jak polecałam kastrację psa, mówi, "że nie ma co trzewić".

Porażka.

Posted

Sluchajcie tu nawet nie chodzi o kase!!!

SUKA MA DZISIAJ OPUŚCIĆ LECZNICE, A SCHRON JE NIE ODBIERZE!!!!

Przerażają mnie suki w ciąży, jest ich tam z 10.....

Posted

Zaraz zaraz, co pasztetowa tam robi??
Dlaczego to ONA jest osobą decyzyjną? Kiedy schronisko przestanie być zarządzane przez to coś nienormalne, które podobno kocha zwierzęta?