AniaB Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jaki fajny!:) On troszke taki ONowaty? tylko mniejszy:) Przynajmniej tak wyglada na zdjęciach.. A charakter jak? I piszczy jeszcze w boksie? Quote
yumanji Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Troche ON-owaty,tylko uszy nie ten teges....mniejszy.Bardzo sympatyczny,strasznie sie do mnie lasi na spacerach,pieszczoch,ludzi dzieci.Troche hauczy,zeby go wypuscic z boksu.Ladnie chodzi na smyczy.Przestal powarkiwac na psy,ktore zagladaj do niego. Pies z pewnoscia w srednim wieku,widac szczegolnie po pysku. Quote
baszon Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dzisiaj wrzuciłam coś dla Dingusia. Za parę dni postaram się zasilić konto Fuksia. Niewiele mogę, ale po jakieś 30 zł... zawsze to coś... Gdybym nie straciła Domu, to przytuliłabym Fuksia :) Pięknie bawiłby się z moją Figuni , ta sama rasa :D A koty musiałby pokochać, bo ich nie da się nie kochać ... Quote
azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dziewczyny podajcie mi konto Fuksa,bo pomyłkowo wpłaciłam innemu psiakowi,a teraz muszę obiecane 50 zł przelać,bo chyba nie wysłałam,pogubiłam się trochę,przepraszam. Quote
koosiek Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Baszon, dzięki :) azalia napisał(a):Dziewczyny podajcie mi konto Fuksa,bo pomyłkowo wpłaciłam innemu psiakowi,a teraz muszę obiecane 50 zł przelać,bo chyba nie wysłałam,pogubiłam się trochę,przepraszam. Nie ma sprawy :) Już wysyłam. Quote
luka1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 koosiek, nie miałyśmy okazji sprawdzić czy pies nie ma czipa. Proszę, jeśli będzie okazja sprawdźcie to. Ten pies wyraźnie mieszkał w domu. Quote
yumanji Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 luka1 napisał(a):koosiek, nie miałyśmy okazji sprawdzić czy pies nie ma czipa. Proszę, jeśli będzie okazja sprawdźcie to. Ten pies wyraźnie mieszkał w domu. Moj wet nie ma czytnika.Nie wiem,czy nie trzeba bedzie go zawiezc do w-wy. Quote
koosiek Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Zamówiłam Fuksowi obrożę p/w pchelną - 12,90, plus trzeba zapłacić za trzykrotne odrobaczenie 60 zł, bo Fuksio ma tasiemca. Łącznie jest 207,90 zł na minusie. Quote
gadzia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Wpłaciłam na fuksia 50 zł, wiec zapytam, co z nim będzie dalej, skoro już na samym początku jego pobyt w dosyc kosztownym domku jest zagrożony ze względu na bark funduszy. nie jest to belmondo i może być problem z szybkim znalezieniem dla niego domu stałego, tak więc co sie z nim stanie jezeli zabraknie pieniędzy. Gdyby tak było to prosze dać znać, żeby tylko nie wylądował w schronisku. Dzieki. Quote
yumanji Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 gadzia napisał(a):Wpłaciłam na fuksia 50 zł, wiec zapytam, co z nim będzie dalej, skoro już na samym początku jego pobyt w dosyc kosztownym domku jest zagrożony ze względu na bark funduszy. nie jest to belmondo i może być problem z szybkim znalezieniem dla niego domu stałego, tak więc co sie z nim stanie jezeli zabraknie pieniędzy. Gdyby tak było to prosze dać znać, żeby tylko nie wylądował w schronisku. Dzieki. 10 zlza dobe plus jedzenie to nie jest stawka odbiegajaca od innych z tego,co zdazylam sie zorientowac.A jesli chodzi o mnie,to ja na pewno nie wystawie mu walizek za dzrzwi,tylko dlatego,ze moze mu zabraknac kasy w pewnym momencie. Quote
azalia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dzięki Yumanji za zrozumienie i serce dla Fuksa,który jest tu fuksem. Quote
koosiek Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Nigdy nie miałam takiego... fuksa, by zebrać na mojego hotelowicza całkowitą deklarację. Mimo to żaden nie wrócił na ulicę - nie po to je stamtąd zabieram. Fuks na pewno nie trafi do schroniska :shake: Aha, moje psy to przeważnie zwykłe kundle miesiącami czekające na dom... Quote
Lida Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Koosiek, chyba masz zapchaną skrzynkę. Podjadę zrobić zdjęcia w następny weekend. Może być? W ten weekend nie dałam rady, bo wzięłam małego szczeniora (5 m-cy) i mam dwa psy do ogarnięcia. Pewnie do następnego tygodnia już mi się hierarchia ustawi :-) i będę mogła wybrać się w podróż. Podrawiam ciepło Quote
koosiek Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Proszę, zajrzyjcie na wątek dwóch szczeniorek, które uniknęły wiejskiej giełdy, ale do jutra muszą znaleźć tymczasy :-( http://www.dogomania.pl/threads/205895 Quote
yumanji Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Zrobilam wczoraj kilka przyzwoitych zdjec,mam tylko maly problem z pzrerzuceniem ich na komp.Moge je ewent przeslac na tel? Quote
luka1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 pod karczmę gdzie koczował Fux przywędrowały kolejne psiaki Quote
AniaB Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 jesli Dorcia pójdzie do domu po swietach to przerzuce jej deklaracje na Fuksika:).. Jakoś przecież musimy dać rade.. Biedny mały - co z tym tasiemcem? Quote
koosiek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 luka1 napisał(a):pod karczmę gdzie koczował Fux przywędrowały kolejne psiaki :( Macie jakieś ich zdjęcia? AniaB napisał(a):jesli Dorcia pójdzie do domu po swietach to przerzuce jej deklaracje na Fuksika:).. Jakoś przecież musimy dać rade.. Biedny mały - co z tym tasiemcem? Dzięki :) Co do tasiemca, musi się wypowiedzieć Yumnaji. Dostałam wczoraj kilka zdjęć, zaraz wstawię. Yumanji, a jak on do innych psów? Bo do ludzi widzę jest super :) Quote
Recommended Posts