AniaB Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 zuzlikowo, bardzo, ale to bardzo dziekuje.. i chyba jak pieniazki wpłyną do Fuksia toi poprosimy o potwierdzenie - tylko nie wiem czy tu czy na watkach bazarkowych - nie wiem jak jest w regulaminie..? Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 AniaB napisał(a):zuzlikowo, bardzo, ale to bardzo dziekuje.. i chyba jak pieniazki wpłyną do Fuksia toi poprosimy o potwierdzenie - tylko nie wiem czy tu czy na watkach bazarkowych - nie wiem jak jest w regulaminie..? Dobrze byłoby na wątkach bazarkowych... teraz już czekam jedynie na 3 wpłaty. Powodzenia psiaku. Quote
koosiek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Przepraszam za brak odzewu ale mam okropne problemy z netem, z dogo co chwila mnie wyrzuca, dopiero dzisiaj się wbiłam... Jak tylko zacznie mi w miarę normalnie działać uzupełnię rozliczenie. Bardzo dziekuję za bazarki! Poznałam ostatnio Fuksa, świetny, bardzo sympatyczny, cierpliwy psiak, taki misiek. Później napiszę więcej, na razie trochę zdjęć: Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 stan na 13.09.2011...rano... Napisał zuzlikowa Dziękuję raz jeszcze :loveu: Opłata za wysyłkę zgodnie z decyzją AniaB zostanie przekazana Fuksiowi. Zebrana kwota(wylicytowana) podzielona zaś wg ustaleń na konkretnym bazarku. ...2/3 dla Kami i 1/3 dla Fuksia z 2 poniższych bazarków: http://www.dogomania.pl/threads/2131....DO-26.08.2011 .................................................. ............. razem ... 117zł + 4zł + 2zł+3zł+2zł+ 2zł http://www.dogomania.pl/threads/2131...a-...-DO-26.08 .................................................. .............. razem... 165zł+ 8zł+ 3zł + 10zł+2zł+4zł ...wylicytowana kwota dla Kami na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/2131...0#post17468200 .................................................. ...... razem...15zł+ 2zł(2zł dla Fuksia) Rozliczenie indywidualne psiaków: FUKS... 1/3 z 282zł + 40zł+ 2zł... 136zł Kami ...2/3 z 282zł+ 15zł... 203zł Pieniążki przeleję na konta psiaków wg powyższego rozliczenia... Bardzo dziękujemy!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 UWAGA! ...dla Kami już wysłałam, ale Fuksa konto mi wcięło :-( - podeślijcie proszę jeśli macie!Wyślę natychmiast! Quote
koosiek Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Już wysyłam i bardzo dziękuję! Quote
AniaB Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 koosiek, tylko mam prosbe, zeby zuzlikowa mogła zamnkąć bazarki na dobre to jak pieniazki wpłyna potwierdź prosze wpływ na watkach bazarkowych, dobrze?:) i ucałuj fuksa mocno:) Quote
koosiek Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 A to już prośba do Yumanji :) Jedna i druga :) A Fuks jest naprawdę cudnym psem, takim do kochania... Chciałabym, żeby jeszcze znalazł dom, on jest pełen życia, wesoły, uśmiechnięty. I niesamowicie się przytula! Staje na tylnych łapach, obejmuje człowieka przednimi i daje całusy :) Do dzieci - super, z innymi psami na spacerze bez problemów, mojego namolnego, drącego pysk tymczasa olewał, raz czy dwa pokazał mu w końcu zęby ale tylko ostrzegawczo. Gorzej byłoby w domu, powinien być raczej jedynakiem albo mieszkać z suczką, bo w kojcu dogadywał się z drugim psem tak sobie, mimo że Dingo był sporo młodszy i mniejszy. Ew. może w domu z ogrodem, gdzie jest dużo przestrzeni i psy mogą się spokojnie mijać, mógłby mieszkać z drugim uległym samcem. Fuks miał robione badanie kwi, o ile dobrze pamiętam nie do końca dobrze wyszła wątroba :( Ale to już myślę Yumanji napisze dokładniej. Quote
AniaB Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 koosiek, a czy Ty wysłałaś zuzlikowej konto swoje czy hoteliku? Bo ja równolegle wysłalam do zuz pw i te dwa konta sa niestety inne.. Dlatego wolimy dopytać:) A skrzynke masz zapchana:) Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='zuzlikowa']UWAGA! ...dla Kami już wysłałam, ale Fuksa konto mi wcięło :-( - podeślijcie proszę jeśli macie!Wyślę natychmiast! ...a teraz mam 2 konta :)... do Joanny L. i Bożeny Ł. Na które wpłacać? ps... koosiek- masz pełną skrzynkę Quote
koosiek Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Joanny - Yumanji :) Szybciej będzie jak pójdzie prosto do niej. Quote
zuzlikowa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 koosiek napisał(a):Joanny - Yumanji :) Szybciej będzie jak pójdzie prosto do niej. Sie robi...już wysyłam! Niech cudnemu szybko służą! Jest cudny i urokliwy! :) Edit: Przesłane na konto hotelu zostało 136zł(1/3 z 288zł plus koszty przesyłki z 3 bazarków). Bardzo proszę o potwierdzenie. Dziękuję AniaB... powodzenia dla Fuksa! Quote
yumanji Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Przyszlo 136 zk od Zuzlikowej,dzieki!A Fuksa wczoraj wycalowalam. Quote
zuzlikowa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='yumanji']Przyszlo 136 zk od Zuzlikowej,dzieki!A Fuksa wczoraj wycalowalam. Dziękuję za informację. Przekleję na wątki bazarkowe, by potwierdzić wpłatę! Powodzenia piękny!...a buziaków jeszcze może być nastepna "góóóóórka" :)! Aniu... dziekuję za Twoją pomoc Fuksowi oraz umożliwienie jej mnie! Quote
Bonsai Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Domek stały od Dastiego dał 100 zł. Postanowiłyśmy przekazać na Fuksa, bo jest najbardziej zadłużony. Asia już dostała pieniądze. Quote
koosiek Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dziękuję w imieniu Fuksa! Jutro uaktualnię rozliczenie. Quote
AgiW Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Śliczny ten Fuks :) Koosiek, chciałabym coś jeszcze na niego wpłacić, ale chcę się upewnić, że moja poprzednia wpłata doszła - mogłabyś potwierdzić? Z góry dziękuję. Quote
koosiek Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Przepraszam, uzupełniałam rozliczenia moich psów i jakoś Fuksa przegapiłam. Zaraz uaktualnię! Quote
AniaB Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ojej, a czy te 136 zł z bazarku zuzlikowej mozna juz potwierdzic? Bo nie widze ich w rozliczeniu.. Quote
koosiek Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Właśnie wczoraj sobie przypomniałam, że o tym zapomniałam! Poszło prosto na konto Yumanji, nie miałam tego w swojej historii konta i dlatego nie uwzględniłam. Już uzupełniam! Quote
AgiW Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Witaj Fuks:) Właśnie przelałam pieniądze dla psiaka. Quote
koosiek Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 AgiW, kaska doszła :) Bardzo dziękuję! Jutro uaktualnię rozliczenie. Quote
yumanji Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 U Fuksa bez zmian.Chodzimy na spacery ,pogoda jak wszedzie..wiec bez specjalnych rewelacji na spacerze.Fusiowi nic nie dolega,apetyt dopisuje. Quote
Recommended Posts