Jump to content
Dogomania

Fuks - ponad 1 tys. złotych na minusie! Nie ma domu, nie ma kasy...

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):
Fuks to ten co był na łańcuchu, co potem zginął, i się odnalazł, tak?

niee...to pies,ktory pojawil sie na ulicy i myslano poczatkowo, ze to ten z łancucha...FUKS dlatego, ze koosiek chociaz chciala brac tego z lancucha Tego nie miala sumienia zostawiac na ulicy...tamten z lancucha niestety nie onaleziony

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo facet żonę do szpitala a psa wywiózł gdzieś, żeby mu się nie pałętał...
Szkoda, obrzydliwy facet, przecież wiedział, że ma być zabrany.

Posted

To chyba jednak nie całkiem tak, że facet obrzydliwy. Byłyśmy tam i może jest prawdą że go nie wywiózł. Pies był ładny - może ktoś go złapał. Trudno. Nadal gadzia rozwiesza ogłoszenia, z małą nadzieją ale...

Posted

Fuks byl wieczorem u weta,na razie jest ok,brak temp,zadnych niepokojacych objawow,bedziemy obserwowac,.
Zostal zaszczepiony przeciwko wsciekliznie.Jutro sie odrobaczymy,zeby nie wszystko jednoczesnie.
Wet ocenil go na 6-7 lat.
Suche je ,tylko moje ,a nie to z ktorym przyjechal.Drze sie w boksie,dal koncert w nocy,dopomina sie ,zeby go zabrac.
Ladnie chodzi na smyczy,czekal z koopu i siusiu az wyszlismy z kojca.
Dzisiaj probowal zalizac mojego 6-letniego syna.

Posted

Sześcio-, siedmioletni duży kundel. Nieadopcyjny :(
Fajnie, że chociaż ma taki sympatyczny charakter :) Będę musiała się wybrać do Garwolina i go poznać.

Koszt szczepienia - 25 zł
Przelałam też Yumanji 60 zł za hotel 26.03-31.03
Czyli Fuksio jest 85 zł na minusie.

Posted

ja wysłałam 70 zł - też dzisiaj - przed chwilka. Pewnie dojdzie jutro. W tym jest moja deklaracja i mały gratis na badania:)

Dobrze ze chłopaczysko już bezpieczne. A co z tymi nóżkami? Zrozumiałam, ze to był fałszywy alarm?

Posted

AniaB napisał(a):
ja wysłałam 70 zł - też dzisiaj - przed chwilka. Pewnie dojdzie jutro. W tym jest moja deklaracja i mały gratis na badania:)

Dobrze ze chłopaczysko już bezpieczne. A co z tymi nóżkami? Zrozumiałam, ze to był fałszywy alarm?

Co z nozkami?nogi sa ok.

Posted

Dzięki za wpłaty, zaraz posprawdzam konto :) Jest jeszcze 50 zł od Ani i Marysi N. - dziękuję!
Z łapą chyba nic się nie dzieje :)

Zdjęcia będą, jak u Yumanji będzie ktoś z aparatem, chyba już nawet w tym tygodniu.

Posted

Koosiek, a możesz gdzieś na początku, może w pierwszym poście wrzucać rozliczenia? Łatwiej byłoby śledzić ile brakuje. Też postaram się dziś dorzucić do Fuksa.

Posted

Tak tak, po to zostawiłam wolny post :) Tylko ja dzisiaj jestem nieprzytomna, mam zawrót głowy z moim psem i jeszcze z Cosmo... Jutro pouzupełniam rozliczenia.

Posted

Fotki Yumanji prześle mi dzisiaj na maila, jutro wstawię. Uzupełniłam rozliczenie w pierwszym poście, Fuks jest ponad 200 zł na minusie :(

[FONT=Comic Sans MS]WPŁYWY: 250 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ania i Marysia N. - 50 zł
Olena84 - 30 zł
Gadzia - 50 zł
AniaB - 70 zł
Lu_Gosiak - 50 zł
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]WYDATKI: 465 zł
hotel 26.03-31.03 - 60 zł
szczepienie p/w wściekliźnie - 25 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]hotel 01.04-30.04 - 300 zł[/FONT]
karma - 80 zł
[FONT=Comic Sans MS]
RAZEM: - 215 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]250 zł
- 465 zł
- 215 zł

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]EDIT: jeszcze wpłata od Lidy - 30 zł[/FONT]

Posted

Czy ktos wstawi go na stronki internetowe ? Jeżeli nie to ja to zrobię tylko proszę zróbcie mu zdjęcie gdzie będzie go widać całego. Napisałam do koleżanki, która uczestniczyła w tym temacie z prośbą o pieniązki. Napiszę później co załatwiła