Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ie wiem czy się przyda, ale poszedł przelew na małą od mojej znajomej Hani. Wkurzyłąm się, bo ktoś posłał durny łańcuszek, że wyślij te wiaodmość 8 osobom a spotka cie szczęście. Więc zrobiłąm "Odpowiedz wszystkim" i podesłałąm linka do Zuzi na SOS jamnikom z dopiskiem, że w łańcuszki nie wierzę, ale ten może faktycznie przynieść szczęście tej biednej psinie.

No i dostałąm odpowiedź, że przelew poszedł:) Na konto podane na SOS jamnikom

NO a jeśli kasa nie jest już potrzebna, to mamy w Starogardzi Gdańskim jamniczkę Nikusię, któa ma guzy i przepuklinę, potrzebuje operacji. NIe podesłąłąm jej wątku bo nie było jeszcze oficjalnego konta:/ A kasa bardzo potrzebna... konto już jest, schroniskowe

• Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bidunia :(

Gosiu przykro mi, ze w dzień Twojego świeta Zuzia miewa się gorzej :(

Mimo to z okazji urodzinek życzę Ci wielu powodów do usmiechu i zadowolenia!!!
Masz fiatuszka ode mnie:

Posted

GoniaP napisał(a):
Zuzia wymiotuje :( Biedne suczysko, tak mi jej żal :(

Goniu! Co z Zuzieńką??? Strasznie mnie zmartwiła ta wiadomość:-(:-(:-(...
Boziu... Dlaczego to Maleństwo tak musi cierpieć???

Posted

[quote name='AgaiTheta']

Mimo to z okazji urodzinek życzę Ci wielu powodów do usmiechu i zadowolenia!!!
Masz fiatuszka ode mnie:
Dziękuję pięknie Aguniu za życzenia i piękną niezapominajkę. Skąd wiedziałaś, że je uwielbiam?

Posted

Betbet napisał(a):
ie wiem czy się przyda, ale poszedł przelew na małą od mojej znajomej Hani. Wkurzyłąm się, bo ktoś posłał durny łańcuszek, że wyślij te wiaodmość 8 osobom a spotka cie szczęście. Więc zrobiłąm "Odpowiedz wszystkim" i podesłałąm linka do Zuzi na SOS jamnikom z dopiskiem, że w łańcuszki nie wierzę, ale ten może faktycznie przynieść szczęście tej biednej psinie.

No i dostałąm odpowiedź, że przelew poszedł:) Na konto podane na SOS jamnikom

Piękne zagranie Betbet :) Dziękujemy w imieniu Zuzi.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Goniu! Co z Zuzieńką??? Strasznie mnie zmartwiła ta wiadomość:-(:-(:-(...
Boziu... Dlaczego to Maleństwo tak musi cierpieć???

trist_ana napisał(a):
buuuuuuuuuuu :((((((((((((( zdrówka Laleczko!

Helga&Ares napisał(a):
Coś♣ zjadła?

Wymiotuje niestrawionym pokarmem :( Już 5 razy :( Ostatnio chrupkami, które podałam jej o 12stej... Mam zdjęcie jeśli chcecie zobaczyć co z niej wychodzi :(

Posted

GoniaP napisał(a):
Dziękuję pięknie Aguniu za życzenia i piękną niezapominajkę. Skąd wiedziałaś, że je uwielbiam?

Nie wiedziałam, że lubisz, też bardzo lubię. Są takie niebanalne.

Posted

ciociu coś czuje że wizyta u weta cię czeka i proszę przekazać Zuzi że ciocia Mika ma słabe serce(mam na to papiery) i ma zdrowieć bo osiwieje

Posted

Wymiocinki piękne, niestrawione - pewnie efekt przeładowania żołądka. Jeśli jutro sytuacja się nie powtórzy(przy zmniejszonej dawce jedzonka) to teoretycznie powinno być dobrze. Gosia nosek w górę nie martw się, w urodziny nie wypada :)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Nie wiedziałam, że lubisz, też bardzo lubię. Są takie niebanalne.
Tak samo jak hortensje, szczególnie fioletowo-niebieskie... Ach!!!

Mika31 napisał(a):
ciociu coś czuje że wizyta u weta cię czeka i proszę przekazać Zuzi że ciocia Mika ma słabe serce(mam na to papiery) i ma zdrowieć bo osiwieje
Powiedziałam Zuzi o Twoim serduszku i obiecała już nie robić nam więcej numerów...

Helga&Ares napisał(a):
Wymiocinki piękne, niestrawione - pewnie efekt przeładowania żołądka. Jeśli jutro sytuacja się nie powtórzy(przy zmniejszonej dawce jedzonka) to teoretycznie powinno być dobrze. Gosia nosek w górę nie martw się, w urodziny nie wypada :)
No nie wiem jak wymiocinki mogą być piękne, ekhm.... I nie wiem jak ją mogłam przekarmić, bo dostała tyle ile zawsze... No nic, na razie ustało i Zuzia śpi zakopana w kocyku...

Posted

farmerka63 napisał(a):
To ja pędzę z hortensjami, zamaskować te "womity" .... i błękitne życzenia Pani Prezes ślę :loveu:
Dziękuję Farmerko, że zamaskowałaś błękitnym :loveu: I jeszcze raz pięknie dziękuję za życzenia :)

Posted

[quote name='halbina']

Wszystkiego wymarzonego, GoniuP! A przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i podopiecznych! Ojej, dziękuję barzdo :) Ta odmiana hortensji zawsze zapiera mój dech, bo jest zwykle bardzo okazała:)

Posted

Ojej, nie wiedzialam ze Zuzia zle sie poczula. Bylam wczoraj tak zajeta, ze nie mialam czasu zerknac do kompa...

Gonia, Wszystkiego dobrego !!!! troszke spoznione zyczenia, ale szczere.

Jak sie czuje Zuzia ?

Ja juz pomalu szykuje sie do wyjazdu...

Posted

Wymioty ustały, kupka ładna, mam nadzieję, że tak już zostanie. Dziś rano dałam małej pół puszki RC recovery, na razie jest ok. Pozdrawiamy wszystkich!