Malgoska Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 kado napisał(a):Myślę,że nikt protestować nie będzie:evil_lol: Ja bym chciała fajną duża torbę na plażę...Alfikowa mamo...:loveu: a co jeszcze sobie można zamówić? takie cuda szyjesz! podziwiam:) Quote
mama_Alfika Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Malgoska napisał(a):a co jeszcze sobie można zamówić? takie cuda szyjesz! podziwiam:) Byle nie ciuchy :) Quote
kado Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 mama_Alfika napisał(a):Byle nie ciuchy :) To ja bym pragnęła fajną torbę na plażę....najlepiej na zamek( jeżeli można prosić:oops:) ale zadowolę się też innym rozwiązaniem:) Byle bym ją dostała na początku sierpnia,bo 11 wyjeżdżamy nad morze:) Quote
NikaEla Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 kado napisał(a): Byle bym ją dostała na początku sierpnia,bo 11 wyjeżdżamy nad morze:)A dokąd nad morze? Quote
kado Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Nikaragua napisał(a):A dokąd nad morze? Do Międzywodzia:) Quote
togaa Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 W końcu założyłam czarnuszkowi ( FOCH ) wątek. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245060-Popsuty-siusiak-głuchota-2-letni-FOCH-Tymczas-hotelik-DS-na-cito-potrzebny-!!! Nie wiem jak to będzie bazarkowo, bo teoretycznie psiak ma jeszcze dom. :placz: Fotka z lecznicy z moją cudną tymczasowiczką ; Quote
togaa Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 mama_Alfika napisał(a):Finansowo się ogarnie, gorzej z domkiem No własnie. Liczę tylko na cud ! To powalające urodą maciupeństwo ma tymczas do przyszłego wtorku ! Ma ok. 10 lat. Jak go nie kochać za tak cudny uśmiech ! Szukamy oczywiście DS, albo chociaż tymczasu. Quote
togaa Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 (edited) Rude kociątko do wtorku musi pozostać w lecznicy. Katar,świerzb i przepuklinka do pilnej operacji. Jakby tego było mało, maluch ma jakby zrośnięte powieki. Do naprawienia, ale nie w B-B.:-( Tylko jak zdobyć kasę na leczenie?:placz: Edited July 5, 2013 by togaa Quote
Lili8522 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 togaa napisał(a): Cudo, przecudne! Zakochałam się :loveu:! Quote
Malgoska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Cały czas tak się uśmiecha?? Skąd macie tego pieska? Quote
togaa Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Malgoska napisał(a):Cały czas tak się uśmiecha?? Skąd macie tego pieska? Ludzie nam znoszą różne takie , stosując szantaż emocjonalny; "bierzemy, albo oddają do schronu..". Quote
Poker Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Uroczy ten uśmiech,Jak daje sobie radę z jedzeniem? Quote
togaa Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Poker napisał(a):Uroczy ten uśmiech,Jak daje sobie radę z jedzeniem? Ma około 10-ciu lat, jakoś sobie radził... Quote
ona03 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jaki zębolek kochany :) http://img801.imageshack.us/img801/7992/7a4i.jpg Quote
togaa Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 To naprawdę fajny pies. Bez problemów aklimatyzuje się w nowych warunkach. Dzisiaj miał być sprawdzony na koty, ale co 5 kg. kurdupel może zrobić kotu? Szukamy, pytamy, wciąż nie mamy gdzie go upchać.:placz: Quote
mama_Alfika Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244447-Rozliczam-Dla-mamy-i-dziecka-na-SBM-z-%C5%BBywca posłałam 420 zł. Prośba o potwierdzenie :) Quote
togaa Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 mama_Alfika napisał(a):Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244447-Rozliczam-Dla-mamy-i-dziecka-na-SBM-z-Żywca posłałam 420 zł. Prośba o potwierdzenie :) Potwierdzam i bardzo bardzo dziękujemy , kochana Mamo_Alfikowa! :buzi: 420,00 jakie wczoraj wpłynęło na stowarzyszeniowe konto, to wielka pomoc, zwłaszcza przy naszych zadłużeniach w Lecznicach. Quote
mama_Alfika Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Przelałam jeszcze 1 zł z bazarku, ponieważ jedną z nadpłat otrzymałam już po przekazaniu środków Quote
togaa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 [quote name='mama_Alfika']Przelałam jeszcze 1 zł z bazarku, ponieważ jedną z nadpłat otrzymałam już po przekazaniu środków Złotóweczka dotarła na konto Stowarzyszenia , za co również pięknie dziękujemy Alfikowa_Mamo. Grosz do grosza.... Nowa podpieczna ; wynędzniała (1,7 kg), postrzelona śrutem....Ludzie to bestie. Quote
pamela555 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Malgoska']czasami wstyd być człowiekiem[/QUOTE] Dokładnie :-( Quote
wellington Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='togaa']Rude kociątko do wtorku musi pozostać w lecznicy. Katar,świerzb i przepuklinka do pilnej operacji. Jakby tego było mało, maluch ma jakby zrośnięte powieki. Do naprawienia, ale nie w B-B.:-( Tylko jak zdobyć kasę na leczenie?:placz: Jesli nie w Bielsku to gdzie ? We Wroclawiu ? Koszty +/- ? Quote
Recommended Posts