Jump to content
Dogomania

Psiaczki i kotki pod opieką Stowarzyszenia hum.-ekologicznego" Dla braci mniejszych"

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
i gdzie ich wciśniecie?

Obydwa to kurduple, "Owczar" też. Takie zawsze łatwiej gdzieś upchać ...;)
Papillona wzięła na tymczas nasza stowarzyszeniowa "Elunia od kotów" - bo gabarytowo adekwatny, a 'Owczar" ma tymczas u znajomej znajomych...;).
Trzeba będzie "wyszykować" do adopcji; zaszczepić wykastrować, wykarmić w DT. Znowu kasa, ech...

Posted

Zapraszamy raz jeszcze na wspaniały bazar z eleganckimi ciuszkami.
Poker, bardzo, bardzo dziękujemy !!!!;

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243104-CZARNO-BIAŁA-ELEGANCJA-do-15-05-g-21-59

Wciąż nie możemy pozbyć się długów po Lecznicach.
Bazarki , to wielka szansa by wyjść na prostą i móc dalej pomagać....

A to bazarek dla naszej FIZI ( od b-b )

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243287-Ciuchowisko-34-50-dla-Fizi-do-17-05-20-00

Zapraszamy !!!!

Posted

Ten cudny kociaczek nie ma jeszcze roku.
Dostałyśmy 3 tyg. temu telefon; na ulicy siedzi kot. Trzęsie się, przewraca, ma problemy z koordynacją ruchową.
Albo 'bierzemy" , albo zostanie powiadomione schronisko.

Odpowiedż w takich sytuacjach jest jedna.

Maluszek radzi sobie z chodzeniem coraz lepiej. W sobotę zamieszkał w domu tymczasowym u naszej Ani.
Dziś poczuł sie gorzej i znowu wylądował w Lecznicy, ale nic poważnego nie wykryto.
Ma niesamowity, cudowny charakter. Taki Żabolek w kociej wersji.

Może ktos z dogo się w Nim zakocha ?

• 2 weeks later...
Posted

Od 2 dni mam ogromne problemy z pisaniem postów. Nie działa enter, czyli nie mogę przenieść do następnego akapitu zdania i tekst zamienia sie w nieczytelną zbitkę. Nie mogę edytować postu. Nie działają emotikony. Zniknęła listwa z opcjami, czyli nie moge pogrubić, wstawić zdjecia itp. Pisałam do Administratora, ale cisza. Czy ktoś też tak ma ?

Posted

[quote name='togaa']Od 2 dni mam ogromne problemy z pisaniem postów. Nie działa enter, czyli nie mogę przenieść do następnego akapitu zdania i tekst zamienia sie w nieczytelną zbitkę. Nie mogę edytować postu. Nie działają emotikony. Zniknęła listwa z opcjami, czyli nie moge pogrubić, wstawić zdjecia itp. Pisałam do Administratora, ale cisza. Czy ktoś też tak ma ?[/QUOTE]

U mnie wszystko działa jak na razie...

Posted (edited)

Nowa podopieczna, dzisiaj zgarnięta z ulicy z parcianym paskiem od spodni u szyi (nie tym, co na zdjęciu ).
Nazwaliśmy Ją SFERA. Póki co, wylądowała u kochanej Irenki.

Edited by togaa
Posted

[quote name='Poker']Śliczna sunia.Jak jest duża?[/QUOTE]

Sunieczka waży prawie 11 kg i nie jest zabiedzona. Wielkość zdecydowanie średnia.
Nie jest też w ciąży.
Do Lecznicy weszła machajac ogonkiem. Zero stresu. Nadzwyczaj zrównoważony pies.
Założę jej wątek, bo po odczekaniu 2 tyg. trzeba bedzie zaszczepić, wysterylizować itp..

Posted

Założyłam wątek naszym trzem kurdupelkom.
Chłopaki trzeba wykastrować, wyszczepić, znależć dobre domy.
Prośba o pomoc !

http://www.dogomania.pl/forum/threads/243846-Trójka-niskopiennych-dziarskich-chłopaków-do-pokochania-Pomóżcie-wyszykować?p=20904791#post20904791

Rubiś;

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

Papijonek

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

Posted

Specjalne podziękowania dla Mamy_Alfika !!!!:loveu::loveu::loveu:

Dzięki Jej staraniom , nasz tymczasowicz Bosch zamieszkał w Krakowie u pani Steni , gdzie mu się zapewne w kosmatej główce przewróci od dobrobytu, nadmiaru uwagi i miłości !

Oby reszta naszych kotów znalazła równie cudowne domki !!!!