pamela555 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jejku jaki biedny... Warto by poinformować schronisko, żeby wiedzieli co się dzieje w tym domu i nie wydawali już następnych psów, bo wizyty poadopcyjne pracowników schronisk to tylko legendy... Quote
Poker Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Biedny pies i dziewczynka nie mniej.Trzeba mu pomóc również z powodu dziewczynki. Znowu dobrzy ludzie dali mi 50 zł, to przeznaczę na niego na dobry początek. Nie można nawet na urlopie wypocząć :mad: Quote
NikaEla Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Poker, a po co Ci było do komputera siadać ;) Quote
Malgoska Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Poker napisał(a):Biedny pies i dziewczynka nie mniej.Trzeba mu pomóc również z powodu dziewczynki. Znowu dobrzy ludzie dali mi 50 zł, to przeznaczę na niego na dobry początek. Nie można nawet na urlopie wypocząć :mad: już na urlopie??? odpoczywaj więc :) Quote
togaa Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Dla tej sunieczki mamy tymczas tylko do 27 czerwca. Cudu trzeba żeby do tego czasu znalazła dom ! Ma 4 m-ce. Quote
pamela555 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Jakie białe cudo... Aż się można rozpłynąć jak się patrzy... I takiej śliczności nikt nie chce? :shake: Quote
togaa Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Były telefony, ale nie warte uwagi... Proszono mnie o więcej zdjęć. Oto i one; Quote
kado Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Jakie cudności:loveu: Na pewno znajdzie szybko domek...musi!!! Quote
mama_Alfika Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Z niecierpliwością czekam na wątek czarnulka z meliny. Tak mi jakoś przypadł do serca. Quote
Malgoska Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 mama_Alfika napisał(a):Z niecierpliwością czekam na wątek czarnulka z meliny. Tak mi jakoś przypadł do serca. jakiego czarnulka? z jakiej meliny? Quote
mama_Alfika Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Malgoska napisał(a):jakiego czarnulka? z jakiej meliny? tego co na brzusio sobie siusia Quote
togaa Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='mama_Alfika']Z niecierpliwością czekam na wątek czarnulka z meliny. Tak mi jakoś przypadł do serca. Wiem, wiem Mamo_Alfikowa , ale kompletnie nie wyrabiam czasowo. Dzień w dzień w Lecznicy,do południa, po południu. A tam się czeka i czeka i czeka na swoją kolejkę. Wczoraj z Lecznicy wróciłam po 21,00-szej, w dodatku ze szczeniulem. Wprowadzenie nowego psa do stada, to trochę jest zachodu. Dzisiaj też; do południa Lecznica, po południu Lecznica. (Nowe koty - maluchy ) Jestem przybita czarnulkiem. Nie będzie łatwo mu pomóc, ale trzeba próbować. Głuchota i siurak to nic . Poza dziewczynką, czarnulek nikomu nie pozwala się dotknąć. Nie gryzie, ale zdecydowanie ostrzega, panikuje... Ze swoją opiekunką przedwczoraj w Lecznicy; Quote
Figunia Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 boli serce, bo chciałoby się pomóc i dziecku i psu. Quote
mama_Alfika Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 pewnie czuje, że w domu tylko jej może zaufać Quote
NikaEla Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244279 posłałam 36zł Quote
Malgoska Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 przeczytajcie koniecznie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Miłosz-UWAGA!SZUKAMY-OSÓB-KTÓE-POWIERZYŁY-JEJ-ZWIERZĘTA!?p=21025264#post21025264 być może ktoś oddawał do niej psy?? każda informacja jest ważna. Quote
kado Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='Malgoska']przeczytajcie koniecznie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Miłosz-UWAGA!SZUKAMY-OSÓB-KTÓE-POWIERZYŁY-JEJ-ZWIERZĘTA!?p=21025264#post21025264 być może ktoś oddawał do niej psy?? każda informacja jest ważna. Powiem Wam kochani,że przeczytałam od dechy do dechy i ręce mi opadły... Quote
Malgoska Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 kado napisał(a):Powiem Wam kochani,że przeczytałam od dechy do dechy i ręce mi opadły... mnie też to niepojęte omamić tyle osób; kilka -kilkanascie nicków pod jedną osoba....poszukiwana od 7 lat, konto na fb, zdjęcia, tyle kont na dogo i innych portalach, zdjęcia i biedna policja nie mogła jej znaleźć..... a tu narobiła tyle bagna i nie wiadomo ile psów pusypiała..... Quote
mama_Alfika Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 kado napisał(a):Powiem Wam kochani,że przeczytałam od dechy do dechy i ręce mi opadły... A ja się pogubiłam w krętactwach tej oszustki :shake: Quote
togaa Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Nikaragua napisał(a):Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244279 posłałam 36zł Bardzo, bardzo dziekujemy Nikaraguo kochana., wpłata ( 36,00 zł) jest od blisko tygodnia na koncie Stowarzyszenia. W sam raz bedzie na miesieczny zakup jedzonka dla któregoś tymczasowicza Irenki. Czarny psiaczek po operacji. Udała się !!!!:lol: (Dogo mi tak muli, że nie wiem czy uda mi sie jeszcze cokolwiek pouzupełniać po tygodniowej nieobecności....):mad: Quote
mama_Alfika Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 togaa napisał(a):Bardzo, bardzo dziekujemy Nikaraguo kochana., wpłata ( 36,00 zł) jest od blisko tygodnia na koncie Stowarzyszenia. W sam raz bedzie na miesieczny zakup jedzonka dla któregoś tymczasowicza Irenki. Czarny psiaczek po operacji. Udała się !!!!:lol: (Dogo mi tak muli, że nie wiem czy uda mi sie jeszcze cokolwiek pouzupełniać po tygodniowej nieobecności....):mad: Ojej :) Ten "mój" od obsiusianego brzuszka ? :loveu::loveu::loveu: Ma wątek ? Mogę zrobić bazarek na spłatę kosztów operacji ? Quote
kado Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 mama_Alfika napisał(a):Ojej :) Ten "mój" od obsiusianego brzuszka ? :loveu::loveu::loveu: Ma wątek ? Mogę zrobić bazarek na spłatę kosztów operacji ? Myślę,że nikt protestować nie będzie:evil_lol: Ja bym chciała fajną duża torbę na plażę...Alfikowa mamo...:loveu: Quote
mama_Alfika Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 kado napisał(a):Myślę,że nikt protestować nie będzie:evil_lol: Ja bym chciała fajną duża torbę na plażę...Alfikowa mamo...:loveu: Były torby teraz : http://www.dogomania.pl/forum/threads/244447-Rozliczam-Dla-mamy-i-dziecka-na-SBM-z-%C5%BBywca?p=21043014#post21043014 Ale mogą jeszcze być :) Quote
Recommended Posts