NikaEla Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Hej, macie kogoś w Żywcu? Na Facebooku Małgosia Rabska (Rudzia- Bianka z dogo) pilnie szuka Quote
togaa Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 2 godziny temu, NikaEla napisał: Hej, macie kogoś w Żywcu? Na Facebooku Małgosia Rabska (Rudzia- Bianka z dogo) pilnie szuka Basia Piela jest wolontariuszką przy żywieckim schronie. Bardzo pozytywna dziewczyna; https://www.facebook.com/basia.piela 1 Quote
Isiak Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Z Żywca jest też Agnieszka Ciuruś, kiedyś była na dogo jako Budrysek. 1 Quote
NikaEla Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Dziękuję już przekazałam nazwiska osobie szukajacej Quote
mama_Alfika Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 W przyszłym tygodniu poleci kaska dla SBM :) 3 1 Quote
NikaEla Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 3 godziny temu, mama_Alfika napisał: W przyszłym tygodniu poleci kaska dla SBM :) ło matko jakie cudne!!! Quote
mama_Alfika Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 godzinę temu, NikaEla napisał: ło matko jakie cudne!!! Dziękuję Elu :). Koleżanka, której to szyłam, jest zachwycona, ale ja jestem świadoma niedociągnięć. Szyłam w pośpiechu, "na już". Mata się trochę marszczy i ścianki tipi na górze są ciut za szerokie. Zachęcił mnie opis na jakimś blogu, w którym autorka zapewniała, że uszycie tipi to 4-5 godzin. Bujda na resorach. Samo okienko z roletą to 3 godziny. Mata na podłogę - 4 godziny. I jeszcze cała reszta. Zaczęłam w pn wieczorem, kontynuowałam we wtorek wieczorem, wczoraj cały dzień i dziś od 6 do 10 rano. Ale to trening był :) Mam jeszcze kije na 3 sztuki. Będę próbowała dalej. Fajny pomysł na prezent dla dzieciaka. 2 1 Quote
Anula Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 5 godzin temu, mama_Alfika napisał: W przyszłym tygodniu poleci kaska dla SBM :) Coś pięknego,profesjonalizm według mnie.Masz talent. Quote
mama_Alfika Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 4 minuty temu, Anula napisał: Coś pięknego,profesjonalizm według mnie.Masz talent. Dziękuję, to naprawdę bardzo proste szycie. Tylko niestety czasochłonne. Ale cieszę się, że choć troszkę wspomogę podopiecznych SBM. 1 1 Quote
Isiak Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 To tipi jest rewelacyjne! Pierwszy raz widzę takie piękne cudo! Quote
Anecik Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 2 godziny temu, mama_Alfika napisał: Dziękuję, to naprawdę bardzo proste szycie. Tylko niestety czasochłonne. Ale cieszę się, że choć troszkę wspomogę podopiecznych SBM. Cudne. A gdyby tak można było..... zamówić??? Quote
mama_Alfika Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 2 godziny temu, Isiak napisał: To tipi jest rewelacyjne! Pierwszy raz widzę takie piękne cudo! Dziękuję 11 minut temu, Anecik napisał: Cudne. A gdyby tak można było..... zamówić??? Jak z odbiorem osobistym to nie ma sprawy. Jak z wysyłką to muszę poszukać w necie kijków składanych, bo te, które mam, mają 180 cm długości. Quote
Anecik Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 3 minuty temu, mama_Alfika napisał: Dziękuję Jak z odbiorem osobistym to nie ma sprawy. Jak z wysyłką to muszę poszukać w necie kijków składanych, bo te, które mam, mają 180 cm długości. A gdzie to, w jakich okolicach mama Alfika zamieszkuje? ;) Quote
Figunia Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Cudne tipi! Aż zazdroszczę temu dzieciaczkowi... I czemu ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy...buuuuu :( Quote
NikaEla Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 7 minut temu, mama_Alfika napisał: W Krakowie Mam pytanie z innej bajki. Kuzynka szuka dla syna (1rok studiów, spokojny chłopak) pokoju w Krakowie (przy rodzinie najchętniej) . Może znasz kogoś kto chciałby wynająć? Quote
mama_Alfika Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 minutę temu, NikaEla napisał: Mam pytanie z innej bajki. Kuzynka szuka dla syna (1rok studiów, spokojny chłopak) pokoju w Krakowie (przy rodzinie najchętniej) . Może znasz kogoś kto chciałby wynająć? Popytam Elu wśród znajomych 1 Quote
Anecik Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 1 godzinę temu, mama_Alfika napisał: W Krakowie My koło Katowic to w zasadzie rzut beretem :) Quote
ona03 Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 5 godzin temu, Anula napisał: Coś pięknego,profesjonalizm według mnie.Masz talent. Tak, tak, mamusia_Alficzkowa miszcz nad miszcze :) Cudności wychodzą spod jej łapek :) 1 Quote
togaa Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 7 godzin temu, mama_Alfika napisał: Koleżanka, której to szyłam, jest zachwycona, To tak jak my, Iwonko kochana !!! Brak słów i piękne DZIĘKUJĘ !! Quote
mama_Alfika Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 9 godzin temu, Figunia napisał: Cudne tipi! Aż zazdroszczę temu dzieciaczkowi... I czemu ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy...buuuuu :( To naprawdę nic trudnego :) 7 godzin temu, Anecik napisał: My koło Katowic to w zasadzie rzut beretem :) To daj znać, jakbyś była zdecydowana, bo musiałabym ocieplinę na matę zamówić. I potrzebuję wiedzieć, czy dla dziewczynki czy dla chłopca. 6 godzin temu, ona03 napisał: Tak, tak, mamusia_Alficzkowa miszcz nad miszcze :) Cudności wychodzą spod jej łapek :) Iwonko, zawstydzasz mnie ... 5 godzin temu, togaa napisał: To tak jak my, Iwonko kochana !!! Brak słów i piękne DZIĘKUJĘ !! Basieńko, cieszę się, że mogę pomóc. Wiesz, że odkąd syn z panną zamieszkali u mnie, to trudno mi rzeczywistość ogarnąć, ale staram się :). Przelew dla SBM za tipi poleciał przed chwilą :) Tak, jak się umawiałyśmy, dedykowałam go dla rannej kotki Kazi. 1 Quote
Isiak Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 A czy byłaby możliwość wysłania takiego cudnego tipi kurierem? Długość kijków nie powinna chyba być problemem dla firmy kurierskiej. Pokazałam to cudeńko koleżance w pracy i zauroczyła się na maxa :) Pytanie jeszcze o cenę padło... Quote
mama_Alfika Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 10 godzin temu, Isiak napisał: A czy byłaby możliwość wysłania takiego cudnego tipi kurierem? Długość kijków nie powinna chyba być problemem dla firmy kurierskiej. Pokazałam to cudeńko koleżance w pracy i zauroczyła się na maxa :) Pytanie jeszcze o cenę padło... Zorientuję się jak z tym kurierem. Tipi za wpłatę 150 zł na konto SBM. Zaznaczam, że tej tkaniny niebieskiej już nie mam. 2 1 Quote
Isiak Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Dnia 27.07.2018 o 20:37, mama_Alfika napisał: Zorientuję się jak z tym kurierem. Tipi za wpłatę 150 zł na konto SBM. Zaznaczam, że tej tkaniny niebieskiej już nie mam. Dziękuję, przekażę koleżance :) Tipi miałoby być dla chłopca, więc myślę, że inny kolor też może być poza różowym :) W poniedziałek napiszę :) Quote
Recommended Posts