Tomfer Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Witam wszystkich! : ) W dniu wczorajszym w Katowickim schronisku miałam pod opieką Kami i zostałam jej opiekunką. Ahh jestem nią zachwycona!! Ta cudowna ruda suczka z czarnym pyszczkiem jest tak sympatyczna , że od razu się polubiliśmy! Aż miło popatrzeć jak przechodzi się z gracją po wybiegu. Jest psem bardzo energicznym, uwielbia zabawy z piłką i inne tego typu rozrywki. Trzeba też wspomnieć o tym, że jest strasznym pieszczochem , lubi być głaskana, przytulana i czesana. Kami ma bardzo dobry kontakt z innymi psami, podczas spaceru wciąż wypatrywała jakiegoś mężczyznę by choć chwile się z nim pobawić ( co nie oznacza że nie lubi suczek ) : ) Jest ciekawym świata psem.. interesuje się wszystkim co się w koło dzieje ..W kontaktach z ludźmi nie sprawiała żadnych problemów. Powoli zaczyna reagować na swoje nowe imię i uczy się podstawowych komend. Jest bardzo młodym psem i nie dużym, gdyż w kłębie ma 50 cm. Postaram się dzielnie i cierpliwie szukać jej wymarzonego domu! Kontakt z opiekunką : email- [email protected] tel. 505 283 693 Quote
pralinka94 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Jestem u Kami! na pewno szybko domek znajdzie, jest śliczna! :) Quote
madzia.uje93 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Jestem u ślicznotki Kami:), ale imię Naomi też jest ładne i pasowało by do niej:) Quote
soboz4 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Kami czy Naomi?? Wpisałam w albumie Naomi, to popraw na Kami... Quote
karmellina Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 śliczna ;* Aż ma się ochote ją zabrać ;) Quote
maciaszek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Melduję się u Kami. Dodałam ją na katowicki wątek. Quote
kimiji Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja też wreszcie melduję się u Kami, mojej psiej imienniczce:D:D:D Quote
Jetrel Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Kami o2.o5.2o11 przekroczyła progi tęczowego mostu.... Rozkochałaś, w sobie wielu wolontariuszy, żegnaj psinko.... Quote
saphira18 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 :placz:biedna Kami, odeszła tak nagle :placz: :candle:mam nadzieję że tam masz o wiele lepiej :lilangel: Żegnaj:-( Quote
Istar19 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Nie oglądając się za siebie, nie myśląc już o okrutnym świecie, zwróciła się ku otwartej bramie. i Nic już serca jej nie złamie. NIC już nie stanie na wolności drodze. NIC nie skieruje serca ku trwodze. NIKT jej nie zrani, nie zostawi... i choć odeszła sama do swej Baśni, czekać będzie na swego człowieka, ponieważ nawet za Mostem życia Pies wierny, pies wciąż kocha, szczęśliwy i wolny na znak przyjaciela czeka. :candle::candle::candle::candle::candle::candle: Quote
madzia.uje93 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Rozkochałaś, w sobie wielu wolontariuszy, żegnaj psinko.... Prawda.:-(:placz: Quote
leonarda Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Słyszałam dziś od Jetrel, co się stało. Strasznie smutno:-(:-(:-( :bluepaw: Quote
kimiji Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Niedoczekała się nowego domku:( Tylko czemu musiało ją to spotkać?:(:(:( Quote
ClaudiaAnna Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jestem w szoku... :(:(:(:( Żegnaj Kami... :( [*] Quote
Recommended Posts