Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata N napisał(a):
Myślę,że dla Badiego małe mieszkanie też byłoby problemem. U Ciebie ma przecież tyle przestrzeni!

On potrzebuje bardzo człowieka przede wszystkim. A u mnie nie ma go aż tak często. Szkoda, o już się cieszyłam troszkę.

Posted

LILUtosi napisał(a):
On potrzebuje bardzo człowieka przede wszystkim. A u mnie nie ma go aż tak często. Szkoda, o już się cieszyłam troszkę.

Czekamy więc dalej, może znajdzie się i człowiek i przestrzeń...

Posted

Szkoda, ale lepiej teraz wiedzieć to wszystko, niż potem Badi miałby być nieszczęśliwy a jego ludzie - problemy...
Lilu, jak sobie radzicie z tymi zdrowotnymi problemami Badiego? Jest lepiej? A może byłaś u weta?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Szkoda, ale lepiej teraz wiedzieć to wszystko, niż potem Badi miałby być nieszczęśliwy a jego ludzie - problemy...
Lilu, jak sobie radzicie z tymi zdrowotnymi problemami Badiego? Jest lepiej? A może byłaś u weta?

Nie byłam jeszcze u weta. Ale po tej karmie rzeczywiście kupy są mniej śmierdzące. Trzymamy dietę na razie.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='LILUtosi']U nas wszystko dobrze. Bady nabrał okrągłości i cieszy się jak dzieciak. On jest taki radosny, myślę że nawet nadawał by się do trochę większych dzieci.[/QUOTE]
No to dobrze, ze dobrze. A problemy " kuponcjowe " skończyły się?

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki chciałabym Was zaprosić na wątek 7 miesięcznej suni, która zbiera na hotelik. Została przerzucona przez płot do kobiety , która ma już za duże stadko i nie radzi sobie ze wszystkimi kotami i psami, jak krzyk nie pomaga to jest bicie . Sunia zmarnieje tam, ma szansę na inne życie. Błagam pomóżcie, bez deklaracji zostanie tam, szkoda takiego szczeniaczka.

http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT!

• 3 weeks later...
Posted

LILUtosi napisał(a):
Bady w całkiem dobrej formie. Grubiutki się zrobił na tej karmie i żwawy. Jak jest zazdrosny o człowieka to i nawet na onkę się rzuca odganiając ją.

Lilu, piszesz o tym starym, slepym wychudzonym Badim???? Moze pomyliłas pieski? Mogłabyś zrobić zdjęcie temu dziadkowi, który upasł się na Twoim wikcie , a nawet rzuca się na onki, odmłodniał. Jak napiszesz, ze nie jest ślepy...
Dobrze czytać takie wiadomości.