Renata N Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Myślę,że dla Badiego małe mieszkanie też byłoby problemem. U Ciebie ma przecież tyle przestrzeni! Quote
LILUtosi Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Renata N napisał(a):Myślę,że dla Badiego małe mieszkanie też byłoby problemem. U Ciebie ma przecież tyle przestrzeni! On potrzebuje bardzo człowieka przede wszystkim. A u mnie nie ma go aż tak często. Szkoda, o już się cieszyłam troszkę. Quote
Renata N Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 LILUtosi napisał(a):On potrzebuje bardzo człowieka przede wszystkim. A u mnie nie ma go aż tak często. Szkoda, o już się cieszyłam troszkę. Czekamy więc dalej, może znajdzie się i człowiek i przestrzeń... Quote
danka4u1 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Szkoda, ale lepiej teraz wiedzieć to wszystko, niż potem Badi miałby być nieszczęśliwy a jego ludzie - problemy... Lilu, jak sobie radzicie z tymi zdrowotnymi problemami Badiego? Jest lepiej? A może byłaś u weta? Quote
LILUtosi Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 danka4u1 napisał(a):Szkoda, ale lepiej teraz wiedzieć to wszystko, niż potem Badi miałby być nieszczęśliwy a jego ludzie - problemy... Lilu, jak sobie radzicie z tymi zdrowotnymi problemami Badiego? Jest lepiej? A może byłaś u weta? Nie byłam jeszcze u weta. Ale po tej karmie rzeczywiście kupy są mniej śmierdzące. Trzymamy dietę na razie. Quote
danka4u1 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 LILUtosi napisał(a):. Trzymamy dietę na razie. I tak trzymać :evil_lol: :multi: :evil_lol: pozdrawiam Was:loveu: Quote
Noelle Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 szkoda, że tym razem się nie udało, ale kiedyś się udać musi!!! :D Quote
anula42 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 i jak tam miewa sie nasz kochany łobuz Baduś?;) Quote
LILUtosi Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 U nas wszystko dobrze. Bady nabrał okrągłości i cieszy się jak dzieciak. On jest taki radosny, myślę że nawet nadawał by się do trochę większych dzieci. Quote
danka4u1 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='LILUtosi']U nas wszystko dobrze. Bady nabrał okrągłości i cieszy się jak dzieciak. On jest taki radosny, myślę że nawet nadawał by się do trochę większych dzieci.[/QUOTE] No to dobrze, ze dobrze. A problemy " kuponcjowe " skończyły się? Quote
Fufurek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zrobiłam w końcu przelew :) Więc wkrótce powinny dotrzeć na Badiego :) Quote
edek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Cioteczki chciałabym Was zaprosić na wątek 7 miesięcznej suni, która zbiera na hotelik. Została przerzucona przez płot do kobiety , która ma już za duże stadko i nie radzi sobie ze wszystkimi kotami i psami, jak krzyk nie pomaga to jest bicie . Sunia zmarnieje tam, ma szansę na inne życie. Błagam pomóżcie, bez deklaracji zostanie tam, szkoda takiego szczeniaczka. http://www.dogomania.pl/threads/207274-7-msc-sunia-przerzucona-przez-płot-potrzebne-deklaracje-albo-DT! Quote
danka4u1 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Badi, daj głos !!! Myslimy o Tobie i niepokoimy się.... Quote
LILUtosi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Bady w całkiem dobrej formie. Grubiutki się zrobił na tej karmie i żwawy. Jak jest zazdrosny o człowieka to i nawet na onkę się rzuca odganiając ją. Quote
Trisza Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cmoki dla naszego Królewicza!:). Zasłużył na dobro! Quote
danka4u1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 LILUtosi napisał(a):Bady w całkiem dobrej formie. Grubiutki się zrobił na tej karmie i żwawy. Jak jest zazdrosny o człowieka to i nawet na onkę się rzuca odganiając ją. Lilu, piszesz o tym starym, slepym wychudzonym Badim???? Moze pomyliłas pieski? Mogłabyś zrobić zdjęcie temu dziadkowi, który upasł się na Twoim wikcie , a nawet rzuca się na onki, odmłodniał. Jak napiszesz, ze nie jest ślepy... Dobrze czytać takie wiadomości. Quote
_Aga_ Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Tylko domku brak... Trzeba go poogłaszać.. Quote
Noelle Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 ojej, jakie cudo :loveu: śliczny, cudny chłopak!! Quote
Recommended Posts