Ewa&Duffel Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Wszystkie zdjęcia w ruchu świetne, ale to naprawdę niesamowicie wyszło ! ;) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-HshPzZehozs/Tl_2VL7_BYI/AAAAAAAAESs/Jd7DsKq9aUg/zimowe32.jpg[/url] Quote
FredziaFredzia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No nie wygrałaś bo to Albin nie zapisywał! ;) Eris potrafi spać ze mną do 10 nawet, smacznie chrapie. Ale są sytuacje kiedy chce wcześniej, wtedy miauczy co jakiś czas. Takie króciutkie cichutkie "hau". :lol: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-ND4uy7i3B1I/Tl_2VnzDFNI/AAAAAAAAES0/nmTSdb974zk/dogsfoto01.jpg[/url] idealne zdjęcie. :lol: Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ekstra te ostatnie foty.U nas w tygodniu psy grzecznie czekają, aż się przyszykujemy.W weekend muszą nas budzić i idziemy od razu Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Albin potrafi sygnalizować, ale kiedy go oleję, bo nietomna przez sen jestem, to wtedy nasika na posłanie :( Wracając do szkieł ... Jakość z tego tamrona zdecydowanie lepsza niż z kita, ale ... wolny AF i dość głośny, chociaż nie ma tragedii. Sigma 70-200 to pełna profeska w porównaniu z Tamim. Quote
NightQueen Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bolsbokser napisał(a): Wracając do szkieł ... Jakość z tego tamrona zdecydowanie lepsza niż z kita, ale ... wolny AF i dość głośny, chociaż nie ma tragedii. Sigma 70-200 to pełna profeska w porównaniu z Tamim. skąd ja to znam, mam tamrona 17-50 f/2.8, wszystko pięknie ale zrobić zdjęcie czegoś co się porusza to katastrofa :razz: Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 NightQueen napisał(a):skąd ja to znam, mam tamrona 17-50 f/2.8, wszystko pięknie ale zrobić zdjęcie czegoś co się porusza to katastrofa :razz: No dokładnie. Szkiełko niby wysokiej klasy, niemało kosztuje, a AF dupa. No to jutro umówiony spacerek z Betty_Labrador. Może jakieś foty uda się cyknąć. Hehe ... czarne + białe = będzie ciężko. Ale mam już w głowie pomysła, zobaczymy jak z wykonaniem. Cholercia, statyw padł :( Watacha, Ty z Bielan ? A skąd ? Bo ja rodowita Żoliborzanka, z Wawrzyszewa. Chociaż teraz na Bródnie siedzę. Quote
NightQueen Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 tamrony - nikonowe już to do siebie mają że słaby AF jest, choć podobno tamron z mocowaniem do canona ma szybki, nie wiem bo nie miałam okazji wypróbować. Jakość na tamronach jest i tego się ukryć nie da, jako portretówki sprawdzają się świetnie. Noo czarny z białym - to się napstrykasz w ustawieniaach :evil_lol: Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Sądzę, że bardziej ma wpływ body a nie marka na szybkość AF. Umówmy się D80-ka już niedomaga :shake: Muszę sobie na coś lepszego zamienić. Nooo...Albin wreszcie skończył jeść. Godzinę męczył szyję indyczą :evil_lol: Quote
Amber Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ale z Albina maruda, Jari taką szyjkę pochłania w 0.5 minuty... A raczej pochłaniał, bo teraz nie może ich jeść :roll: Czekam na fotki ze spacerku, gdzie się wybieracie jeśli można wiedzieć? :) Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Amber napisał(a):Ale z Albina maruda, Jari taką szyjkę pochłania w 0.5 minuty... A raczej pochłaniał, bo teraz nie może ich jeść :roll: Czekam na fotki ze spacerku, gdzie się wybieracie jeśli można wiedzieć? :) Nooo ... on jest pooowooolny, jeśli chodzi o jedzenie. Ale mega szybki, jeśli chodzi o bieganie. Ze spacerkiem to jest problem, bo będziemy koło mnie na Bródnie. Albin nie bardzo chce się przekonać do czegokolwiek na ryjku, a w autobusach czepiają się mnie kierowcy o brak kagańca. A on taaaaki łagodny. Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bolsbokser napisał(a):No dokładnie. Szkiełko niby wysokiej klasy, niemało kosztuje, a AF dupa. No to jutro umówiony spacerek z Betty_Labrador. Może jakieś foty uda się cyknąć. Hehe ... czarne + białe = będzie ciężko. Ale mam już w głowie pomysła, zobaczymy jak z wykonaniem. Cholercia, statyw padł :( Watacha, Ty z Bielan ? A skąd ? Bo ja rodowita Żoliborzanka, z Wawrzyszewa. Chociaż teraz na Bródnie siedzę. Ja rodowita Prażanka (Północ), w przyszłości Włoszka ;) (i nie piszę tu o zagranicy), a obecnie wynajmuję.Nie jestem pewna czy to Bielany czy Żoliborz, bo to tak na granicy. Na jednym podwórku jest, że Bielany, a na drugim że Żoliborz, a przez ulicę lasek Bielański.Ale coraz bardziej mi się zdaje, że jednak jeszcze Żoliborz.Ja mieszam obecnie na Klaudyny, przy Gwiaździstej. Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 WATACHA napisał(a):Ja rodowita Prażanka (Północ), w przyszłości Włoszka ;) (i nie piszę tu o zagranicy), a obecnie wynajmuję.Nie jestem pewna czy to Bielany czy Żoliborz, bo to tak na granicy. Na jednym podwórku jest, że Bielany, a na drugim że Żoliborz, a przez ulicę lasek Bielański.Ale coraz bardziej mi się zdaje, że jednak jeszcze Żoliborz.Ja mieszam obecnie na Klaudyny, przy Gwiaździstej. Haha ... to prawie odwrotnie jak ja :) Z Żoliborza na Bródno. To z Klaudyny jest blisko do Kępy Potockiej. Klaudyny, Gwiaździsta ... to zdecydowanie Bielany. :) Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bolsbokser napisał(a):Haha ... to prawie odwrotnie jak ja :) Z Żoliborza na Bródno. To z Klaudyny jest blisko do Kępy Potockiej. Klaudyny, Gwiaździsta ... to zdecydowanie Bielany. :) Tak, do Kępy mam dwa kroki, no może 3 ;).To dobrze, że Bielany, bo już zgłupiałam.Mnie zmyliło to, że pod samą klatką mam jakąś przychodnię żoliborską i na tabliczce z numerem bloku jest Marymont-Ruda.A Marymont jakoś mi pod Żoliborz podchodzi. Quote
Amber Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bolsbokser napisał(a):Nooo ... on jest pooowooolny, jeśli chodzi o jedzenie. Ale mega szybki, jeśli chodzi o bieganie. Ze spacerkiem to jest problem, bo będziemy koło mnie na Bródnie. Albin nie bardzo chce się przekonać do czegokolwiek na ryjku, a w autobusach czepiają się mnie kierowcy o brak kagańca. A on taaaaki łagodny. Tam na tym polu przy cmentarzu? Byłam tam wczoraj. Wieczorem latały dosłownie chmary komarów. Z tłem będziesz miała kiepsko, bo tam albo ulica, albo bloki ;). Quote
WATACHA Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bolsbokser napisał(a):Dawno tam nie byłam. Trza to zmienić ;) Quote
Bolsbokser Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 WATACHA napisał(a):Trza to zmienić ;) A z chęcią,ale prędzej z aparatem niż psem się tam pojawię. Quote
betty_labrador Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 dzisiejszy dzien byl bardzo fajny, i sesja udana rowniez :) przekonałam sie do blendy :) zakupuje ;) (poproszę linka do strony gdzie je sprzedają :) ) dzieki Asiu za miłe towarzystwo- i Twoje i psie- i za poczęstunek :) Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a):dzisiejszy dzien byl bardzo fajny, i sesja udana rowniez :) przekonałam sie do blendy :) zakupuje ;) (poproszę linka do strony gdzie je sprzedają :) ) dzieki Asiu za miłe towarzystwo- i Twoje i psie- i za poczęstunek :) Ja również dziękuję za miły spacerek. Bardzo się cieszę,że Albin dogadał się z Toscą. Mógł spokojnie piłką się bawić i nie było żadnej kłótni przy tym. Fotki później, bo teraz się spieszę i jedziemy nad wodę. Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 oj tak piłką to on sie bawi jak nałogowiec :D miłego dnia nad wodą :) ja spędzę czas na latających psach :) jedno na próbe :) Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Betty, a podeślij mi tę fotkę na maila [email protected] My dopiero do domu wróciliśmy. Oczywiście foty wrzucę niebawem :) Quote
Recommended Posts