Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
jak to?:> przeciez to samo wstawialam równocześnie u Ciebie :eviltong: wiec powtarzasz fotki :)

Już poprawiłam.
Z opóźnieniem pojawiły się w mojej galerii - wiem, bo co i rusz odświeżałam :)

Posted

no chyba że tak ;)
ide spac , dobranoc :)

Dzięki, dobrej nocki.
Ja męczę rysunek boksia :) Mówiłam,że rysuję w nocy o północy, albo ... w autobusie i pomiędzy Pacjentami w pracy :evil_lol:

Posted

A porównaj ich "szyneczki" :evil_lol:

Ale już mam następny pomysł, jak je razem sfotografować - znaczy miałam już ten pomysł wcześniej, ale utrudnienia techniczne ...

Betty, jak się przyjrzysz, to powinnaś dostrzec, że blenda powinna być na Toscę ustawiona przednio-bocznie na 3/4 profilu, wtedy rozjaśniłyby się cienie na pysku i pod nim. Tosca byłaby wtedy doświetlona bardziej od przodu, bo teraz jest z boku.

Posted

nom, zgadzam sie z ta blenda i doświetleniem. Nastepnym razem będa lepsze efekty- po teraźniejszych przeyśleniach.
A ja uwazam jeszcze ze Twoj robiony na czarnym tle, powinien byc doświetlony z boku blendą ;) czy dobrze myślę?

Posted

nom, zgadzam sie z ta blenda i doświetleniem. Nastepnym razem będa lepsze efekty- po teraźniejszych przeyśleniach.
A ja uwazam jeszcze ze Twoj robiony na czarnym tle, powinien byc doświetlony z boku blendą ;) czy dobrze myślę?

Jak najbardziej, a przynajmniej ja tak samo.
Gdyby statyw mi się nie rozwalił, to byśmy mogły doświetlić lampą i to byłoby lepsze rozwiązanie.

Posted

tzn ja lubie takie cieplejsze zdjecia. Fakt ze ostatnio przesadzilam w zażółćaniu :) ciut ztego zejde. Twoje zdjecia i kolory tez mi sie podobaja. Hmmm poprobuje roznie pokombinowac.

Ale ciutkę miejscami przesadziłam i mam drobne przepalenia na języku :(
Trzeba potrenować.

Kajusza, dzięki.
Niedługo c.d. śmiesznych fotek :)