Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a):jak to?:> przeciez to samo wstawialam równocześnie u Ciebie :eviltong: wiec powtarzasz fotki :) Już poprawiłam. Z opóźnieniem pojawiły się w mojej galerii - wiem, bo co i rusz odświeżałam :) Quote
betty_labrador Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bolsbokser napisał(a):Już poprawiłam. Z opóźnieniem pojawiły się w mojej galerii - wiem, bo co i rusz odświeżałam :) no chyba że tak ;) ide spac , dobranoc :) Quote
Bolsbokser Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 betty_labrador napisał(a):no chyba że tak ;) ide spac , dobranoc :) Dzięki, dobrej nocki. Ja męczę rysunek boksia :) Mówiłam,że rysuję w nocy o północy, albo ... w autobusie i pomiędzy Pacjentami w pracy :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No nie, bosko.Miłość, miłość i jeszcze raz miłość :) http://img638.imageshack.us/img638/601/razemnk.jpg Quote
Bolsbokser Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Taki mały setapik z sesji :) To ja teraz swoją fotkę pt. "Relacje międzypsie" wrzucę :evil_lol: Quote
Bolsbokser Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 A porównaj ich "szyneczki" :evil_lol: Ale już mam następny pomysł, jak je razem sfotografować - znaczy miałam już ten pomysł wcześniej, ale utrudnienia techniczne ... Betty, jak się przyjrzysz, to powinnaś dostrzec, że blenda powinna być na Toscę ustawiona przednio-bocznie na 3/4 profilu, wtedy rozjaśniłyby się cienie na pysku i pod nim. Tosca byłaby wtedy doświetlona bardziej od przodu, bo teraz jest z boku. Quote
betty_labrador Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 nom, zgadzam sie z ta blenda i doświetleniem. Nastepnym razem będa lepsze efekty- po teraźniejszych przeyśleniach. A ja uwazam jeszcze ze Twoj robiony na czarnym tle, powinien byc doświetlony z boku blendą ;) czy dobrze myślę? Quote
Bolsbokser Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 betty_labrador napisał(a):nom, zgadzam sie z ta blenda i doświetleniem. Nastepnym razem będa lepsze efekty- po teraźniejszych przeyśleniach. A ja uwazam jeszcze ze Twoj robiony na czarnym tle, powinien byc doświetlony z boku blendą ;) czy dobrze myślę? Jak najbardziej, a przynajmniej ja tak samo. Gdyby statyw mi się nie rozwalił, to byśmy mogły doświetlić lampą i to byłoby lepsze rozwiązanie. Quote
betty_labrador Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 :) Tosia sliczny portrecik, a Albinek popisowo z piłą :D czy teraz jest mniej żółto? Quote
FredziaFredzia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://img171.imageshack.us/img171/4430/img5447n.jpg biała morda. :) Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Jest mniej żółto http://img833.imageshack.us/img833/7581/img54071.jpg Ale ja bym osobiście jeszcze zeszła z żółci. Ale to tylko moje zdanie. Może inaczej kolory widzimy na swoich monitorach. Tak też może być no i oczywiście kwestia gustu :) Quote
betty_labrador Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 tzn ja lubie takie cieplejsze zdjecia. Fakt ze ostatnio przesadzilam w zażółćaniu :) ciut ztego zejde. Twoje zdjecia i kolory tez mi sie podobaja. Hmmm poprobuje roznie pokombinowac. Quote
Kajusza Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 piekne zdjęcia :-) a Albin jest przekomiczny z tymi swoimi minami :-) Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 betty_labrador napisał(a):tzn ja lubie takie cieplejsze zdjecia. Fakt ze ostatnio przesadzilam w zażółćaniu :) ciut ztego zejde. Twoje zdjecia i kolory tez mi sie podobaja. Hmmm poprobuje roznie pokombinowac. Ale ciutkę miejscami przesadziłam i mam drobne przepalenia na języku :( Trzeba potrenować. Kajusza, dzięki. Niedługo c.d. śmiesznych fotek :) Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Niedługo to znaczy? :) Dzisiaj wstawię. Oooo..jedno już wstawiam :) Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Albin nawet nie musi się starać, żeby mnie rozbawić.On już taki jest fajoski. Quote
FredziaFredzia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ja nie umiałabym być smutna przy takim psie. :lol: Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 To wstawiam kolejne, obiecane Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 ............................ Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Ja nie umiałabym być smutna przy takim psie. :lol: Ja również nie jestem :evil_lol: Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 .................................. Quote
FredziaFredzia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-Lc-m3Rhzl_c/TmZtCXCbnbI/AAAAAAAAEXo/ZYNsVwk2fJA/DSC_2942m.jpg Pani, topię się! :lol: Quote
Bolsbokser Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 ................................ Quote
Recommended Posts