Buńka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 No to będziesz miała ostrą jazdę bez trzymanki jak się cieczka pojawi:diabloti: Współczuję . . . dobrze że moja sucz wyciachana:p:multi: Quote
FredziaFredzia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Mordor jak najbardziej pasuje do Twojej ferajny ;) Quote
Alicja Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Mordor jak najbardziej pasuje do Twojej ferajny ;)[/QUOTE] też mi się podoba :) Quote
anetta Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Świetne zdjęcia studyjne!! [quote][COLOR=#000000][I]Szpulka _kulka Dominiki [/quote] :( straszne. To była młodziutka suczka, co się stało? [/I][/COLOR]:placz: Quote
Karro Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 O matko! Masz 6 Azjatów? No to życzę, żeby zdrowo rosły :loveu: Będę na pewno wpadać częściej, bo teraz mam ciut więcej czasu :) I będę domagać się fotek, ostrzegam :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ja się chyba pogubiłam :evil_lol: one wszystkie u ciebie zostają ? :) Quote
Alicja Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 no i nie ma fot ...pewnie zjadły aparat :diabloti: Quote
Karro Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Zjadły, nie zjadły, ale ja proszę o zdjęcia :evil_lol: Quote
monia&nero Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Rr3HgG-b4TE/UclKM_dr78I/AAAAAAAAAlM/2u8GYhUoEcU/w640-h428-no/DSC_2683.jpg[/url] ale minka :) Quote
Karro Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='faith35']Hej, hej! ;) Czyżby urlopik? :)[/QUOTE] Mam nadzieję że to taki zwykły urlopik, a nie urlopik od dogo :evil_lol: Quote
Bolsbokser Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Zyjemy zyjemy ale zaganiana jestem. Cwiczymy socjal i ustawianie gnojkow zeby do jakiejs wystawy w mlodziezowce przygotowac. Jest nas dwoje wiec na spacery po dwa szczyle zabieramy i kilka godzin sie schodzi. Po pracy spacerki z w sumie 8ma psami. Konczymy to juz tylko na kolacje zostaje czas i palulu bo rano do pracy. Niedlugo wrzuce jakies fptki. Moze znajde czas na zaladowanie filmikow Quote
Alicja Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Teraz dzień coraz krótszy , oby go nie brakło ;) Quote
natija Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ale jak fajnie to musi wygladac jak takie stadko idzie:loveu: Quote
Bolsbokser Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 Sorka, na prawdę jestem w czarnej doopie, mam teraz sporo na głowie, i to nie chodzi wcale o psy. BTW Wczoraj wybraliśmy się na mega fajny - taki miał być :angryy: - spacerek socjalizacyjny z 3-ma psami. Zapakowaliśmy je do samochodu, ujechaliśmy parę kilometrów iiiii .... Bawół obrzygał i samochód iiiii ... kolegę :evil_lol: Najbliższa zatoczka była nasza. Szybki plan w głowie i zawróciliśmy 3 km do myjki. Wypłukaliśmy wszystko, żeby jakoś do tego samochodu wsiąść i w nim wytrzymać. Tylko ruszyliśmy i za raz kolejnego pawia Bawół puścił. A potem jeszcze dwa. Dobrze że Górolowi i Bashce się nie udzieliło. My też ledwie się powstrzymywaliśmy. Dość dziwnie na nas patrzyli, kiedy na światłach staliśmy, bo wszyscy głowy za okno wystawialiśmy. Dojechaliśmy wreszcie do Warszawy, ledwie z mostu zjechaliśmy, a urwała nam się linka od sprzęgła. Na szczęście nieoceniony znajomy (nota bene wł. moskiewskiego stróżującego) pomknął do sklepu po linkę i wymienił nam ją. W międzyczasie przespacerowaliśmy się wśród tłumów ludzi, żeby zobaczyć, jak sobie psy radzą w nowym otoczeniu. - Świetnie, kita do góry, pewne siebie, zaciekawione ... Ale jak postaliśmy godzinę w jednym miejscu, to teren już był ich. Jutro wrzucę fotkę. A Albin ostatnio wrzucił piłkę pod samochód, więc wlazł pod niego i zaklinował się o rurę wydechową. Już myślałam, że trzeba będzie samochód podnosić. Wylazł na szczęscie, ale ewidentnie zmienił kolor z białego na czarny. Quote
Karro Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Wesoło mieliście :) No i gdzie te zdjęcia? Quote
Recommended Posts