Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulinken']Ale czy uzbieramy na DT? Z bezpłatnym ciężko...[/QUOTE]

Wiem, że Konik ponad 300 km od Krakowa, ale.... k. Krakowa jest w miarę tani DT dla psiaków - 10 zł/dobę.
Jeśli będzie zainteresowanie moge podrzucić link. W takim razie proszę o PW.
Żal, że taka malizna tyle lat w schronie :-(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martka, co Ty nam tu znowu serwujesz!!!!! :placz::placz::placz: Jakim cudem taka pieknosc tak dlugo nie znalazla domu??? :placz:

Najpierw Paulinka, teraz Dumka... Ile tam jeszcze macie takich weteranow na zapleczu? :shake:

Posted

[quote name='Sabina02']Martka, co Ty nam tu znowu serwujesz!!!!! :placz::placz::placz: Jakim cudem taka pieknosc tak dlugo nie znalazla domu??? :placz:

Najpierw Paulinka, teraz Dumka... Ile tam jeszcze macie takich weteranow na zapleczu? :shake:[/QUOTE]
niestety jest ich gromadka spora:(

Posted

secia, tak jak już pisałam, postaram się o filmik ale w schronie jestem tylko w weekendy, jeśli jutro będzie miał mi kto pomóc to go nagram, jeśli nie, to będę probować za tydzień

Posted

A ja mam coś w planach, co może konińskim staruszkom pomóc, ale na razie nie zdradzę jeszcze co, żeby nie zapeszyć ;) Ale możecie trzymać kciuki, żeby mi się to udało ;)

Posted

[quote name='Drzagodha']A ja mam coś w planach, co może konińskim staruszkom pomóc, ale na razie nie zdradzę jeszcze co, żeby nie zapeszyć ;) Ale możecie trzymać kciuki, żeby mi się to udało ;)[/QUOTE]

to mocno trzymam!!!!!

Posted

[quote name='Sabina02']A czy sunia ma Allegro?[/QUOTE]

nie robiłam jej jeszcze, mam w planach tylko niech mi jeden pies zejdzie to w jego miejsce wejdzie Dumka, bo kurczę podniesli na allegro opłaty za aukcję i muszę trochę się ograniczyć:(

niestety nie udało mi się dziś nagrać filmiku ale postaram się to zrobić w sobotę

pytałam u Arktyki, ewanki, Ulki12 oraz sylwiaso o wolne miejsca. żadnego

Posted

Dziewczyny, nie miałam nigdy aukcji na allegro dla psinek, ale chętnie to zrobię - Dumka może być pierwsza :) Tak więc, jak za 5 dni zakończy się aktualna aukcja i jeśli nic do tego czasu nie wskóracie, to ja się piszę.
Spojrzenie Dumki... :(