Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martka1982 napisał(a):
dzięki terra,że tyle z naszych psiaków ogłaszasz:) jakbyś kiedyś cierpiała na nadmiar czasu, to daj znać;) takich słodkości jest u nas więcej:)

Nie cierpię na chroniczny nadmiar czasu, ale jakieś ogłoszenia dam rade zrobić :)
Czy macie jakiś ogólny wątek w którym są psiaki potrzebujące ogłoszeń i wątki?
A co u Dumeczki, jest jakiś odzew z ogłoszeń?

Posted

[quote name='terra']Nie cierpię na chroniczny nadmiar czasu, ale jakieś ogłoszenia dam rade zrobić :)

terra kochana a nie pomogłabyś nam przy Szamce. Ogłoszenia które mamy są na str. 8 post 186, ale to niewiele, a musimy szybko działać: http://www.dogomania.pl/threads/202900-Szczeniaki-maleńkiej-znajdki-Szamci-maja-domki-ich-matka-skazana-na-schronisko./page8

Posted

terra napisał(a):
Nie cierpię na chroniczny nadmiar czasu, ale jakieś ogłoszenia dam rade zrobić :)

terra, jest np watek kornela albo kamy, tam sie NIC nie dzieje ;( napisze Ci na pw, mozna?

Posted

terra napisał(a):

był kiedyś wątek na dogo naszych psów ale upadł dawno temu
z miłą chęcią podeślę Ci wątki jeszcze kilku delikwentów

Posted

Cleo2008 napisał(a):
czy jest jakas opcja na hotelik, jak tu stoimy z forsa?

pytałam w wielu hotelikach, nigdzie nie ma miejsca. sprawę utrudnia fakt,że Dumka nie z każdą suczką się dogada.
nie robiłam tutaj zbiórki

Posted

znasz taki gdzie jest miejsce ale domowy? i żeby nie zraziło nikogo,że Dumka może mieć problem z innymi suczkami? jeśli tak, to proszę napisz mi na pw,ja zaraz się do tej osoby odezwę (nie wiem już gdzie szukać)

Posted

martka1982 napisał(a):
był kiedyś wątek na dogo naszych psów ale upadł dawno temu
z miłą chęcią podeślę Ci wątki jeszcze kilku delikwentów

Bardzo proszę, będę sukcesywnie ogłaszać.

Posted

Drzagodha napisał(a):
A ja mam coś w planach, co może konińskim staruszkom pomóc, ale na razie nie zdradzę jeszcze co, żeby nie zapeszyć ;) Ale możecie trzymać kciuki, żeby mi się to udało ;)

Strona już prawie gotowa, więc chyba mogę zdradzić, o co chodzi ;) Jako iż moją słabością są staruszki, zwierzaki wycofane, chore, z depresją itp., w schroniskach takich zwierząt mnóstwo, a niestety z adopcjami gorzej, w głowie mej zrodził się pomysł na projekt pod hasłem "Serce NIE na sprzedaż". Generalnie ma on za zadanie uświadomić ludzi, że w schroniskach pełno takich zwierząt, które są mało adopcyjne i często nie mają szansy na dom. Chciałabym, aby mówiło się o tym, dlaczego warto takiego zwierzaka adoptować, żeby ludzie zrozumieli wreszcie, że te pozornie nieadopcyjne psiaki mogą stać się wspaniałymi przyjaciółmi. Myślę, że w przyszłym tygodniu ruszy już strona internetowa poświęcona projektowi, chciałabym nagłośnić to mocno w mediach, oczywiście plakaty, ulotki itp. Im więcej będzie się o akcji mówić, tym więcej osób pozna objęte akcją zwierzaki, co mam nadzieję przełoży się na adopcję tych zwierzaków. Organizowałam już kilka akcji, jednak nigdy nie wychodziłam poza okolicę. Jednakże jestem osobą bardzo upartą i jeśli sobie coś zamierzę staram się za wszelką cenę osiągnąć cel. W związku z tym wierzę, że uda mi się nagłośnić to na szerszą skalę i projekt przyniesie oczekiwane przeze mnie rezultaty. Nie ukrywam, że jest to skok na głęboką wodę. Spróbować jednak nie zaszkodzi, a nóż jakiś zwierzak znajdzie dzięki temu dom.

To tak w skrócie ;) Jeśli jesteście zainteresowani i chcielibyście, aby Wasze psiaki wzięły udział w projekcie (m.in. Dumka, Liza, Paulinka, Pepino) to dajcie znać, podam wtedy szczegóły udziału w projekcie ;)

Posted

Trafiłam tu z FB i aż się zalogowałam na dogo, żeby napisać, że śliczna jest ! Mam nadzieję, że teraz dzięki filmikom szybciej znajdzie domek. Trzymam kciuki.

Posted

tak, cleo ona jest strachliwa ale nieagresywna na szczęście. boi się, bo po prostu dotychczas była na spacerze może ze 3 razy w życiu....wyobrażasz to sobie? ma się czego bać! po prostu nie zna świata poza schroniskiem, ale i tak jest dzielna, bo idzie, nie zapiera się, wącha wszystko co obwąchuje jej kumpel Dizel, więc wcale nie jest źle. nawet bym powiedziała,że spacerowało mi się z nią bardzo dobrze, bo nie szarpie i ogólnie jest grzeczna

annaver - dzięki,że jesteś. będzie nam miło jak czasem zajrzysz do naszej Dumki i wesprzesz dobrym słowem:)

Posted

Odnowilam Dumce Allegro z opcja promowania ogloszenia na stronie kategorii (ta za 18 zl). :lol:

Nie wiem czy to cos da, ale ostanio zrobilam pierwszy raz taka aukcje jednej suni i wlasnie wtedy domek ja wypatrzyl (a miala na zmiane zwykle i wyrozniane Allegro przez 5 miesiecy wczesniej i nic).

Posted

nikt o nią nie pytał, niestety. jeśli chodzi o hotelik to nie chcę aby trafiła do kojca - kojec ma w schronie, więc to nie o to chodzi.
jedyne miejsce jakie przychodzi mi do głowy to hotelik u DIF. ona trzyma psiaki w domu.myślę,że poradziłaby sobie z Dumką, bo ta jej agresja do suczek to znowu nic takiego strasznego, ona nie zagryza, po prostu bywała charakterna, a to były dawne czasy, nie wiem nawet czy teraz również by się stawiała. w końcu jest już starsza a w kojcu siedzi tak długo,że zapomniała co to znaczy biegać....