Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To straszne. Taka piękna sunia. Boże co to za kraj. Czy przez 11 lat nie było w tym schronie żadnego człowieka który by nagłośnił sprawę suni.Tylko taka bieda siedzi tam tyle lat. Co za ludzie tam pracuja?!!!!!!!!!!!!!!! Nie dziwie się ,że schrony są tak przepełnione.Przecież chyba nie wszyscy pracujący tam to wolontariusze.I chyba ktos bierze pieniądze za prace tam.Trzeba nie miec serca.

Posted

Dumeczko wytrzymaj jeszcze troche . Myślę ,że niezawodne jak zawsze Ciotki i tym razem pomogą.Ale dla niej to chyba najpierw DT albo hotelik bo po tylu latach w schronie . No nie wiem.. Trzymam kciuki za Ciebie Dumeczko

Posted

estrojek napisał(a):
Dumeczko wytrzymaj jeszcze troche . Myślę ,że niezawodne jak zawsze Ciotki i tym razem pomogą.Ale dla niej to chyba najpierw DT albo hotelik bo po tylu latach w schronie . No nie wiem.. Trzymam kciuki za Ciebie Dumeczko

tez mysle ,ze najlepiej DT by oswoic ja do zycia z czlowiekiem ...hoteliki to lepsza forma schronisk gdzie wlasciwie psy maja kontakt tylko ze soba...takiej suni trzeba indywidualnej uwagi czlowieka i duzego nakladu pracy

Posted

na bezpłatny to nawet nie liczę. martwię się tylko o jedno - ona nie przepada za suczkami, potrafi się skonfliktować. nie mówię,że od razu się rzuca ale zaczepiona pewnie by oddała i to jest kurczę problem, bo przecież w każdym dt są inne psiaki, w tym również suczki, i co tu zrobić?

Posted

[quote name='martka1982']na bezpłatny to nawet nie liczę. martwię się tylko o jedno - ona nie przepada za suczkami, potrafi się skonfliktować. nie mówię,że od razu się rzuca ale zaczepiona pewnie by oddała i to jest kurczę problem, bo przecież w każdym dt są inne psiaki, w tym również suczki, i co tu zrobić?[/QUOTE]

Najlepszy byłby DT, gdzie jest niewiele piesków, same samce w takiej sytuacji.

Posted

martka, jak tylko póją do domku Fiszka i Priam, to zajmę się kolejnymi - czyli tymi dwoma staruszkami, bo za dużo mam wątków i nie nadążam.
ale obiecuję nadgonić

Posted

a moze u sylwiaso ...napiszcie do niej -to platny hotelik,ale zawsze bedziecie miec dokladna sume jaka trzeba uzbierac ,a ludzie zwykle lubia konkrety

Posted

[quote name='feliksik']martka, jak tylko póją do domku Fiszka i Priam, to zajmę się kolejnymi - czyli tymi dwoma staruszkami, bo za dużo mam wątków i nie nadążam.
ale obiecuję nadgonić

dziękuję,że w ogóle pomagasz naszym seniorom, wiem jak to jest gdy się już nie ogarnia....

Posted

[quote name='martka1982']również dziękuję:) a od czego to zależy,że psiak trafia do metra?[/QUOTE]

wybierają z cafeanimal przeważnie 4 ogłoszenia na dzień, ale w tym też koty, więc prawdopodobieństwo jest niewielkie, ale udało mi się około 15 psiaków już mieć w metrze

Posted

nie poddajemy się :-) działa,my dalej ja reklamuję starsze panienki i goście są każda ma powyżej 100 :-) działamy dalej. Jakby się udało nagrać filmik z sunią na spacerze to byłoby fantastko :-) wstwiłabym w wydrzenie :-)