paulinken Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jaka piękna panienka! Z jaką gracją pozuje :) Quote
estrojek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 To straszne. Taka piękna sunia. Boże co to za kraj. Czy przez 11 lat nie było w tym schronie żadnego człowieka który by nagłośnił sprawę suni.Tylko taka bieda siedzi tam tyle lat. Co za ludzie tam pracuja?!!!!!!!!!!!!!!! Nie dziwie się ,że schrony są tak przepełnione.Przecież chyba nie wszyscy pracujący tam to wolontariusze.I chyba ktos bierze pieniądze za prace tam.Trzeba nie miec serca. Quote
estrojek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dumeczko wytrzymaj jeszcze troche . Myślę ,że niezawodne jak zawsze Ciotki i tym razem pomogą.Ale dla niej to chyba najpierw DT albo hotelik bo po tylu latach w schronie . No nie wiem.. Trzymam kciuki za Ciebie Dumeczko Quote
feliksik Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='martka1982']mam więcej! juz wstawiam. ona m 40cm w kłębie jaka panienka haha Quote
IVV Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 estrojek napisał(a):Dumeczko wytrzymaj jeszcze troche . Myślę ,że niezawodne jak zawsze Ciotki i tym razem pomogą.Ale dla niej to chyba najpierw DT albo hotelik bo po tylu latach w schronie . No nie wiem.. Trzymam kciuki za Ciebie Dumeczko tez mysle ,ze najlepiej DT by oswoic ja do zycia z czlowiekiem ...hoteliki to lepsza forma schronisk gdzie wlasciwie psy maja kontakt tylko ze soba...takiej suni trzeba indywidualnej uwagi czlowieka i duzego nakladu pracy Quote
paulinken Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ale czy uzbieramy na DT? Z bezpłatnym ciężko... Quote
martka1982 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 na bezpłatny to nawet nie liczę. martwię się tylko o jedno - ona nie przepada za suczkami, potrafi się skonfliktować. nie mówię,że od razu się rzuca ale zaczepiona pewnie by oddała i to jest kurczę problem, bo przecież w każdym dt są inne psiaki, w tym również suczki, i co tu zrobić? Quote
paulinken Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='martka1982']na bezpłatny to nawet nie liczę. martwię się tylko o jedno - ona nie przepada za suczkami, potrafi się skonfliktować. nie mówię,że od razu się rzuca ale zaczepiona pewnie by oddała i to jest kurczę problem, bo przecież w każdym dt są inne psiaki, w tym również suczki, i co tu zrobić?[/QUOTE] Najlepszy byłby DT, gdzie jest niewiele piesków, same samce w takiej sytuacji. Quote
Secia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Secia']no to robię FB, foty są cudne :-) :loveu:http://www.facebook.com/event.php?eid=168158699902313&pending:loveu: proszę się zapraszać i rozsyłać Martka proszę wstaw na pierwszą stronę link do FB, aby wszyscy nowi goście i starzy wiedzieli, że jest. Dumka ma od wczoraj około 100 gości :-) będę dbała o wydarzenie, wstawię więcej fotek i być może coś się z tego "urodzi" ..... Quote
feliksik Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 martka, jak tylko póją do domku Fiszka i Priam, to zajmę się kolejnymi - czyli tymi dwoma staruszkami, bo za dużo mam wątków i nie nadążam. ale obiecuję nadgonić Quote
IVV Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 a moze u sylwiaso ...napiszcie do niej -to platny hotelik,ale zawsze bedziecie miec dokladna sume jaka trzeba uzbierac ,a ludzie zwykle lubia konkrety Quote
Secia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nie a miałam? zrobię nie ma sprawy ale poproszę link tutaj :-) zajrzę potem :-) Quote
paulinken Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Secia']nie a miałam? zrobię nie ma sprawy ale poproszę link tutaj :-) zajrzę potem :-) Nie miałaś :D Ale zrobiłaś dla Dumki, a Liza to jej koleżanka ze schronu http://www.dogomania.pl/threads/203566-Liza-8-lat-w-schronisku!-Czy-musi-tutaj-umrze%C4%87-Pom%C3%B3%C5%BC Ja mam tam konto, ale mam beznadziejnych znajomych ;) Quote
martka1982 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='feliksik']martka, jak tylko póją do domku Fiszka i Priam, to zajmę się kolejnymi - czyli tymi dwoma staruszkami, bo za dużo mam wątków i nie nadążam. ale obiecuję nadgonić dziękuję,że w ogóle pomagasz naszym seniorom, wiem jak to jest gdy się już nie ogarnia.... Quote
feliksik Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 cafeanimal dla Dumki: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Dumka,34989 niech ci się poszczęsci mała i trafisz do metra Quote
martka1982 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 również dziękuję:) a od czego to zależy,że psiak trafia do metra? Quote
feliksik Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='martka1982']również dziękuję:) a od czego to zależy,że psiak trafia do metra?[/QUOTE] wybierają z cafeanimal przeważnie 4 ogłoszenia na dzień, ale w tym też koty, więc prawdopodobieństwo jest niewielkie, ale udało mi się około 15 psiaków już mieć w metrze Quote
delfy2000 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dumka ma także wspólny album z konińskimi staruszkami na FB: http://www.facebook.com/album.php?id=1396553001&aid=2078522 Quote
martka1982 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 piszę do różnych dt, które dogomaniaczki polecają mi na wątkach i pytam...na razie z marnym skutkiem Quote
Secia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 nie poddajemy się :-) działa,my dalej ja reklamuję starsze panienki i goście są każda ma powyżej 100 :-) działamy dalej. Jakby się udało nagrać filmik z sunią na spacerze to byłoby fantastko :-) wstwiłabym w wydrzenie :-) Quote
feliksik Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no kochana, zaproszę trochę cioteczke do ciebie, bo dosyć już byłaś samotna w schronie Quote
Recommended Posts