Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria foty były robione za dnia(ok.2-3h) tylko w lesie i dla tego takie ciemne
Co do Aysa to on najlepiej skacze jak mam bułeczke w reku :eviltong:
chcecie jeszcze ??

Posted

[quote name='Usia']eria foty były robione za dnia(ok.2-3h) tylko w lesie i dla tego takie ciemne
Co do Aysa to on najlepiej skacze jak mam bułeczke w reku :eviltong:
chcecie jeszcze ??[/quote]
aaa to dużo tłumaczy ;)

Posted

[IMG]http://images4.fotosik.pl/214/264699f2abd5c7eamed.jpg[/IMG]

hehe ale Ays pięknie i wysoko skacze....

Pięknie tam w tym lasku macie, piękne pejzaże...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Usia']Cerber a myslałam ze powiesz o moim TZ-cie :loveu: :loveu: :loveu:
Haska juz daje tylko sie musza wgrac[/quote]

hehehe moze być i Twój TZ... :D:D:D::D:D

Posted

Usia wybacz że o to pytam, ale tak jakoś nie umiem Cię poskładać do kupy :evil_lol: ile masz lat ? 18? Hmmm, a TZ w dogomanii oznacza męża co nie ?? to jak to jest...........

Posted

Usia ja się tylko chciałam przywitać :) Komentować na razie nie będę bo jestem dopiero na 27 stronie to jeszcze troszke mi się zejdzie :lol: Ale psiska masz cudoffne:loveu::loveu::loveu:

Posted

[B]Eria [/B]wybaczam Ci twoja ciekawosc :eviltong: domysl sie ;) jesli chodzi o latka a TZ to poprostu mój chłopak wybacz ale jakos do slubu to mi sie nie spieszy przez co najmniej 20 przyszłych lat :eviltong:
[B]Agushka [/B]witam cie dziecko w moich skromnych progach nie bede takim tyranem dla ciebie jakim jestem w obec moich psów i nie kaze ci czytac wszystkiego wiec nie musisz nadrabiać zaległosci i poprostu z nami badz tu i teraz :cool1:
[B]Marta[/B] zasłuzyłaś na fotki :eviltong: [I][SIZE=1]beda tylko musze jeszcze wyjsc z psiakami i jesli bede miała siłe to wstawie juz sa w fotsiku [/SIZE][/I]
[B]Cerber[/B] ja ci dam "moze[B]" [I]:mad: :mad: :mad:[/I][/B]
O [B]Carolcia[/B] zadko u nas bywasz :( ale i tak sie ciesze ze jestes :multi: :multi: :multi: :multi:

[U]PS: [B]Haska[/B] czy ty przypadkiem zmieniłas banerek i avatorek ???????[/U]

Posted

[quote name='Usia'][I][SIZE=1] [/SIZE][/I]
[B]Cerber[/B] ja ci dam "moze[B]" [I]:mad: :mad: :mad:[/I][/B]
[/quote]

hehehehehe no co no.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Usia']
[B]Marta[/B] zasłuzyłaś na fotki :eviltong: [I][SIZE=1]beda tylko musze jeszcze wyjsc z psiakami i jesli bede miała siłe to wstawie juz sa w fotsiku [/SIZE][/I]
[/quote]

oo zasluzylam :multi: :multi: to czekam na fotki miskow:loveu:

Posted

[quote name='Usia'][B]Eria [/B]wybaczam Ci twoja ciekawosc :eviltong: domysl sie ;) jesli chodzi o latka a TZ to poprostu mój chłopak wybacz ale jakos do slubu to mi sie nie spieszy przez co najmniej 20 przyszłych lat :eviltong:
[/quote]
tak własnie myślałam ;) :lol:

Posted

[quote name='Usia']
O [B]Carolcia[/B] zadko u nas bywasz :( ale i tak sie ciesze ze jestes :multi: :multi: :multi: :multi:
[/quote]

Obiecuje ,ze to sie zmieni i bede czesciej do Was zaglądac :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[B]Eria [/B] to znaczy jak ??:>
[B]Martus[/B] w najgorszym wypadku beda jutro rano ale zoabczysz je jeszcze ;) ;) ;) ;)
[B]Cerber [/B]w sumie to nawet dobrze ze nie gustujesz w takich jak on , mogła bym byc zazdrosna :mad: a to juz nie było by miłe :eviltong: :eviltong: :eviltong: chociaż ty mogła bys mieć znizke i taryfe ulgowa ;)

Posted

[quote name='Usia'][U]PS: [B]Haska[/B] czy ty przypadkiem zmieniłas banerek i avatorek ???????[/U][/quote]

Zgadłaś :cool3: :evil_lol: :cool3: To robota luthien :loveu: :loveu: :loveu:

Ps.Czekam na foty misiów :loveu:

Posted

Dzieńdoberek!!!
Oj Usia, wybaczysz mi moją długą nieobecność? :modla: Sama rozumiesz, była biba u Luizy, troszkę się popiło itp... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc już nie ten wzrok i się literki na klawiaturze myliły... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A foteczki laskowe przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: