Usia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 eria foty były robione za dnia(ok.2-3h) tylko w lesie i dla tego takie ciemne Co do Aysa to on najlepiej skacze jak mam bułeczke w reku :eviltong: chcecie jeszcze ?? Quote
furciaczek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [IMG]http://images4.fotosik.pl/214/264699f2abd5c7eamed.jpg[/IMG] swietna fotka:loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Usia']eria foty były robione za dnia(ok.2-3h) tylko w lesie i dla tego takie ciemne Co do Aysa to on najlepiej skacze jak mam bułeczke w reku :eviltong: chcecie jeszcze ??[/quote] aaa to dużo tłumaczy ;) Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [IMG]http://images4.fotosik.pl/214/264699f2abd5c7eamed.jpg[/IMG] hehe ale Ays pięknie i wysoko skacze.... Pięknie tam w tym lasku macie, piękne pejzaże...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Usia, jak chcesz ( napewno chcesz :evil_lol: ) to daj następne fotki :diabloti: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Cerber a myslałam ze powiesz o moim TZ-cie :loveu: :loveu: :loveu: Haska juz daje tylko sie musza wgrac Quote
Carolcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/259/5d46fdd90aea4ecdmed.jpg[/IMG] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Usia']Cerber a myslałam ze powiesz o moim TZ-cie :loveu: :loveu: :loveu: Haska juz daje tylko sie musza wgrac[/quote] hehehe moze być i Twój TZ... :D:D:D::D:D Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Usia wybacz że o to pytam, ale tak jakoś nie umiem Cię poskładać do kupy :evil_lol: ile masz lat ? 18? Hmmm, a TZ w dogomanii oznacza męża co nie ?? to jak to jest........... Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ula kiedy reszta fotek?????????????????;) Quote
Agushka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Usia ja się tylko chciałam przywitać :) Komentować na razie nie będę bo jestem dopiero na 27 stronie to jeszcze troszke mi się zejdzie :lol: Ale psiska masz cudoffne:loveu::loveu::loveu: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [B]Eria [/B]wybaczam Ci twoja ciekawosc :eviltong: domysl sie ;) jesli chodzi o latka a TZ to poprostu mój chłopak wybacz ale jakos do slubu to mi sie nie spieszy przez co najmniej 20 przyszłych lat :eviltong: [B]Agushka [/B]witam cie dziecko w moich skromnych progach nie bede takim tyranem dla ciebie jakim jestem w obec moich psów i nie kaze ci czytac wszystkiego wiec nie musisz nadrabiać zaległosci i poprostu z nami badz tu i teraz :cool1: [B]Marta[/B] zasłuzyłaś na fotki :eviltong: [I][SIZE=1]beda tylko musze jeszcze wyjsc z psiakami i jesli bede miała siłe to wstawie juz sa w fotsiku [/SIZE][/I] [B]Cerber[/B] ja ci dam "moze[B]" [I]:mad: :mad: :mad:[/I][/B] O [B]Carolcia[/B] zadko u nas bywasz :( ale i tak sie ciesze ze jestes :multi: :multi: :multi: :multi: [U]PS: [B]Haska[/B] czy ty przypadkiem zmieniłas banerek i avatorek ???????[/U] Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Usia'][I][SIZE=1] [/SIZE][/I] [B]Cerber[/B] ja ci dam "moze[B]" [I]:mad: :mad: :mad:[/I][/B] [/quote] hehehehehe no co no.... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Usia'] [B]Marta[/B] zasłuzyłaś na fotki :eviltong: [I][SIZE=1]beda tylko musze jeszcze wyjsc z psiakami i jesli bede miała siłe to wstawie juz sa w fotsiku [/SIZE][/I] [/quote] oo zasluzylam :multi: :multi: to czekam na fotki miskow:loveu: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Usia'][B]Eria [/B]wybaczam Ci twoja ciekawosc :eviltong: domysl sie ;) jesli chodzi o latka a TZ to poprostu mój chłopak wybacz ale jakos do slubu to mi sie nie spieszy przez co najmniej 20 przyszłych lat :eviltong: [/quote] tak własnie myślałam ;) :lol: Quote
Carolcia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='Usia'] O [B]Carolcia[/B] zadko u nas bywasz :( ale i tak sie ciesze ze jestes :multi: :multi: :multi: :multi: [/quote] Obiecuje ,ze to sie zmieni i bede czesciej do Was zaglądac :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Usia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [B]Eria [/B] to znaczy jak ??:> [B]Martus[/B] w najgorszym wypadku beda jutro rano ale zoabczysz je jeszcze ;) ;) ;) ;) [B]Cerber [/B]w sumie to nawet dobrze ze nie gustujesz w takich jak on , mogła bym byc zazdrosna :mad: a to juz nie było by miłe :eviltong: :eviltong: :eviltong: chociaż ty mogła bys mieć znizke i taryfe ulgowa ;) Quote
Alynkaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [B][COLOR=red]dziendobrywieczor:):multi: [/COLOR][/B] Quote
Usia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 o alynkaaa miło cie widziec o tak wczesnej godzinie czy ty zmeniłas tryb dnia?? Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A gdzie foteczki z faflaczkiem? :cool3: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Usia'][U]PS: [B]Haska[/B] czy ty przypadkiem zmieniłas banerek i avatorek ???????[/U][/quote] Zgadłaś :cool3: :evil_lol: :cool3: To robota luthien :loveu: :loveu: :loveu: Ps.Czekam na foty misiów :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek!!! Oj Usia, wybaczysz mi moją długą nieobecność? :modla: Sama rozumiesz, była biba u Luizy, troszkę się popiło itp... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Więc już nie ten wzrok i się literki na klawiaturze myliły... :eviltong: :eviltong: :eviltong: A foteczki laskowe przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ola teraz już rozumiem ;) heheh .. czekamy na fotki :) Quote
Recommended Posts