Usia Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Cerber bardzo chetnie ale ja tego zrobic nie umiem a prosic tez nie chce bo ciagle kogoś wykorzystuje :oops: ale zobacze co da sie zrobic banerek juz mam tylko brakuje odnosnika do niego czyli przekierowania.Dziewczyny przepraszam ze tak długo ale komputer był okupowany i nie miałm dojscia, teraz ide juz spac bo jestem od 4.30 na nogach a jutro na 8 :/ Obiecane przeróbki fok;) i tu tak na koniec Lala Kamili i moja przeróbka :p niestety nie moge wkleić powiekszonego :angryy: Miłych snów wam zycze :) i cos ekstra jeszcze raz piosenka która pewnie bedzie dla mnie hitem przez 4 dni az nie zaczne nia "wymiotowac" ale na chwile obecną jest booooooooooooska: http://piotrekos.wrzuta.pl/audio/rxjR5Gzhsg/bum_-_kanikuly_2006 Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 fajnie ci wychodza te przerobki:loveu: hehe usmialam sie bo jak zapuscilam ta pioseneczke to moje wriaty sie zerwaly i podbiegly do kompa posluchac:evil_lol: widac ze im sie podobalo Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ta przeróbeczka jest przepiękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A piosenecka świetna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ruskie rytmy rulez!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jam tak jak Ola - ta przeróbeczka Aysa jest cudna :loveu: a piosenka trochę nie w moim typie ale da sie słuchać ;) Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Usia napisał(a): Przeróbki bardzo fajne :lol: Ta przypomina bombke choinkową:loveu: Piosenka całkiem fajna;) Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 heh Usiaczku mój kochany jeśli chcesz benerek to ja się polecam na przeszłość :) ie robię ich tak ślicznie jak np. eria, ale postaram sie coś wykombinować w miare do zmniesienia... jeśli tylko masz ochotę. Oli też będę robiła, tylko muszę jakieś od niej ładne foteczki jesiennie zdonyć... benerek to robota na 5 minut... :) Quote
Marta_Ares Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 super przerobeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Usia podaj adres banerka to ja Ci zrobie odsylacz Quote
Alynkaaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 cudne pzrerobczki:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no prosze jak szybko siem nauczylas tak ladnie robic brawo:):):) Quote
Usia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Martus jesli mozesz to było by super Cerberku jak bede zmieniać banerek to sie zgłosze Alynkaaa dziekuje A teraz cos z rodzaju :" Zrób to sam":evil_lol: Co do bombki nie miałąm takiego zamiaru ale teraz wam dam bombke prosze ja wydrukowac wyciac i przykleić do papierka(tekturki) przekuć u góry przełozyć sznureczek i mamy bobke z Figa ;) a no i na koncu powiesić na choince lub w oknie jak kto woli:eviltong: zaraz wstawie Quote
Usia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Martus jesli mozesz to było by super Cerberku jak bede zmieniać banerek to sie zgłosze Alynkaaa dziekuje A teraz cos z rodzaju :" Zrób to sam":evil_lol: Co do bombki nie miałąm takiego zamiaru ale teraz wam dam bombke prosze ja wydrukowac wyciac i przykleić do papierka(tekturki) przekuć u góry przełozyć sznureczek i mamy bobke z Figa ;) a no i na koncu powiesić na choince lub w oknie jak kto woli :eviltong: Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Usia napisał(a): Cerberku jak bede zmieniać banerek to sie zgłosze USIA TY ZDRAJCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JO CI DOM!!! Quote
haska_12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nie straszcie nam Usi ! :p Bo się wystraszy i wcale już do nas nie zajrzy ;) Quote
Usia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Eria ja poprostu chciałam Cie w jakiś sposób odciazyć bo sama wiem jaka jestem marudna i nie chciałam Ci głowy zawracać ale w takim razie bede cały czas cie maltretowac o banerki ;) Haska nie wystrasze sie :evil_lol: mam dwa grozne psy i nie zawacham sie ich uzyć :eviltong::wink: dobra przeróbki leca cukiereczek :p Tu jest Figa z Aysem jak by ktoś nie widział -taka małam rycinka tylko trzeba powiekszyć bo ja jak wstawie powiekszone to bedzie nie regulaminowe a nie chce znowu sotać bombeczka do wyciecia i na dogranoc;) Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 no i tak właśnie ma być ! a bombeczka Figusia jest cudna :loveu: Quote
furciaczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jak ty robisz te przerobki...ja niemam talentu i cierpliwosci... trzeba przyznac ze fajnie Ci to wychodzi:loveu: Quote
haska_12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ula to utalentowana dziewczyna, jednym słowem :) Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Bombeczka śliczna:lol: No to ozdoby choinkowe prawie gotowe:p Quote
Marta_Ares Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 OK prosze oto gotowy odsylacz:) mam nadzieje ze wszystko dobrze [html][/html] Quote
Usia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Marta i jak ja mam to zrobic ?? pisz do ciebie na gg dziewczynki dzieki dzieki wielkiem staram sie was zadowolic jesli chodzi o przeróbki. Furciaczek uzywam programu Corel Paint on jest po polsku wiec łatwo sie nim obchodzic uzywam jeszcze dwóch innych programów ale z nich zadko kiedy korzystam ;) Quote
Ola&Kora Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Śliczne przeróbeczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Usia, masz talenta niezłego! :multi: :multi: :multi: Czekam na więcej :cool3: Quote
Usia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 wstawie ale chyba juz nie dzisiaj, bo czas do łózka na szczescie wygrzane bo Aysior sobie spi :p a ze to taka kruszynka to akurat prawie całe łóżko zajmuje:evil_lol: Dobranoc dziewczynki :bye: Quote
Cerber Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dzień dobry... :multi: :multi: :multi: Quote
Usia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 hej wam po 1-e to teraz dwie przeróbki moje paskuctwa Huguś jak był jeszcze z nami na ostatnim spacerku Teraz lece po kosci i szame dla bydlaków i innych psów mieszkajacych na wsi.Nawieczór wstawie wam fotki zeby nie było ze jestem okropna , musicie mieć przecież jakieś zjaecie jak mnie nie bedzie ;) Cerber bede ok18 na gg mam nadzieje ale tylko na godzinke bo potem musze sie spakowac.Mam nadzieje ze za dwa tygodnie uda mi sie i bede sie pakowac do was :multi: <- ale to jeszcze nic pewnego zobaczymy co wyjdzie;) Dobra lece bo w koncu nie wyjde w ogole Quote
Recommended Posts