Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

Cerber bardzo chetnie ale ja tego zrobic nie umiem a prosic tez nie chce bo ciagle kogoś wykorzystuje :oops: ale zobacze co da sie zrobic banerek juz mam tylko brakuje odnosnika do niego czyli przekierowania.Dziewczyny przepraszam ze tak długo ale komputer był okupowany i nie miałm dojscia, teraz ide juz spac bo jestem od 4.30 na nogach a jutro na 8 :/

Obiecane przeróbki fok;)

i tu tak na koniec Lala Kamili i moja przeróbka :p

niestety nie moge wkleić powiekszonego :angryy:
Miłych snów wam zycze :) i cos ekstra jeszcze raz piosenka która pewnie bedzie dla mnie hitem przez 4 dni az nie zaczne nia "wymiotowac" ale na chwile obecną jest booooooooooooska:
http://piotrekos.wrzuta.pl/audio/rxjR5Gzhsg/bum_-_kanikuly_2006

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta przeróbeczka jest przepiękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A piosenecka świetna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ruskie rytmy rulez!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

heh Usiaczku mój kochany jeśli chcesz benerek to ja się polecam na przeszłość :) ie robię ich tak ślicznie jak np. eria, ale postaram sie coś wykombinować w miare do zmniesienia... jeśli tylko masz ochotę. Oli też będę robiła, tylko muszę jakieś od niej ładne foteczki jesiennie zdonyć... benerek to robota na 5 minut... :)

Posted

Martus jesli mozesz to było by super
Cerberku jak bede zmieniać banerek to sie zgłosze
Alynkaaa dziekuje

A teraz cos z rodzaju :" Zrób to sam":evil_lol:
Co do bombki nie miałąm takiego zamiaru ale teraz wam dam bombke prosze ja wydrukowac wyciac i przykleić do papierka(tekturki) przekuć u góry przełozyć sznureczek i mamy bobke z Figa ;) a no i na koncu powiesić na choince lub w oknie jak kto woli:eviltong:

zaraz wstawie

Posted

Martus jesli mozesz to było by super
Cerberku jak bede zmieniać banerek to sie zgłosze
Alynkaaa dziekuje

A teraz cos z rodzaju :" Zrób to sam":evil_lol:
Co do bombki nie miałąm takiego zamiaru ale teraz wam dam bombke prosze ja wydrukowac wyciac i przykleić do papierka(tekturki) przekuć u góry przełozyć sznureczek i mamy bobke z Figa ;) a no i na koncu powiesić na choince lub w oknie jak kto woli :eviltong:

Posted

Eria ja poprostu chciałam Cie w jakiś sposób odciazyć bo sama wiem jaka jestem marudna i nie chciałam Ci głowy zawracać ale w takim razie bede cały czas cie maltretowac o banerki ;)
Haska nie wystrasze sie :evil_lol: mam dwa grozne psy i nie zawacham sie ich uzyć :eviltong::wink:

dobra przeróbki leca
cukiereczek :p

Tu jest Figa z Aysem jak by ktoś nie widział -taka małam rycinka
tylko trzeba powiekszyć bo ja jak wstawie powiekszone to bedzie nie regulaminowe a nie chce znowu sotać

bombeczka do wyciecia

i na dogranoc;)

Posted

Marta i jak ja mam to zrobic ??
pisz do ciebie na gg
dziewczynki dzieki dzieki wielkiem staram sie was zadowolic jesli chodzi o przeróbki.
Furciaczek uzywam programu Corel Paint on jest po polsku wiec łatwo sie nim obchodzic uzywam jeszcze dwóch innych programów ale z nich zadko kiedy korzystam ;)

Posted

wstawie ale chyba juz nie dzisiaj, bo czas do łózka na szczescie wygrzane bo Aysior sobie spi :p a ze to taka kruszynka to akurat prawie całe łóżko zajmuje:evil_lol:
Dobranoc dziewczynki :bye:

Posted

hej wam
po 1-e to teraz dwie przeróbki
moje paskuctwa

Huguś jak był jeszcze z nami na ostatnim spacerku

Teraz lece po kosci i szame dla bydlaków i innych psów mieszkajacych na wsi.Nawieczór wstawie wam fotki zeby nie było ze jestem okropna , musicie mieć przecież jakieś zjaecie jak mnie nie bedzie ;)
Cerber bede ok18 na gg mam nadzieje ale tylko na godzinke bo potem musze sie spakowac.Mam nadzieje ze za dwa tygodnie uda mi sie i bede sie pakowac do was :multi: <- ale to jeszcze nic pewnego zobaczymy co wyjdzie;)
Dobra lece bo w koncu nie wyjde w ogole