Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chociaz na dwa tygodnie. Litości. Naprawdę nikt nie może. Sunia nie może urodzić kolejnych maluchów. A w kaftanie po operacji tez nie może siedzieć na bazie. Pomóżcie.

Posted

Głową sunia siega do kolan. Jest grzeczna i wazy ,nie wiem, może 12 kg. Wysterylizować ją muszę, bo napewno jest w ciąży. Kilku adoratorów codziennie tam krąży. Kwestia tylko przetrzymania jej w czasie gojenia. Cały czas ja ogłaszam. Jezeli nikt sie nie znajdzie to wróci na bazę. Zna tam ludzi to może dalej będą się nia opiekować. dziękuje, że ktos sie odedzwał.

Posted

jakbym ja cos wiedziała chociaż też dałabym znac, ale niestety 90 chyba procent ciotek szuka DT, ja też, dla Tosi która straciła opiekuna i nic...
Przykro mi że nic nie umiem doradzic:(
sunia ma;
szerloka,gumtree,ojej,moruska,adopcjapsa,mojpupil...
to ogłaszam dalej i mam nadzieje, ze ktos ,gdzieś, kiedys Niuńke zechce...

Posted

Jak to nikogo?? Ja cały czas o niej myślę, niestety nie mogę jej dać domku..Bardzo bym chciała żeby i ona w końcu poczuła się bezpiecznie i znalazła swój wymarzony domeczek..To taka sympatyczna mordka, zasługuje na domek najbardziej na świecie.Podnoszę Niunię do góry i trzymam bardzo mocno kciuki...

Posted

Naprawdę nikt nie może jej przygarnąć chociaż na czas po sterylce..Wierzyć się nie chce..Taka przesympatyczna i dzielna Sunia..Trzymam mocno kciuki..Niech się los odmieni..

Posted

Czy ona ma jakiekolwiek ogłoszenia? Samo pisanie na wątku niczego nie zmieni - tutaj wszyscy są zapsieni po same pachy! Przetrzymać po sterylce, to rozumiem, że 10 dni - do zdjęcia szwów - tylko co dalej?... Psu, który przez 10 dni pozna dom, kanapę i dotyk ludzkiej ręki "zaproponować" z powrotem ulicę?...

Posted

Jest ogłaszana gdzie tylko możliwe. Rozwieszałam ogłoszenia na mieście i w pracy. Nawet zadzwoniła do mnie pani redaktor z "Życia Żyrardowa "i napisze o niej artykuł. Powiedziała, że już kilkanaście psów dzięki jej artykułom znalazło domki. Poprosiłam ją i w następnym pojawi sie artykuł o Kostku z prosbą o domek dla niej. O suńce ukazał się też artykuł w Tygodniku Żyrardowskim . Ciągle nic. Musi być wysterylizowana nawet gdyby miała wrócić na bazę. Urodzi nastepne szczeniaki a wiecie jak duzo maluchów jest w schroniskach i DT. Mam dwie duże suki przybłędy i psa. Naprawdę nie mogę jej wziąć. Miałam szczeniaki i jakoś to znosiły ale dorosłej suni nie przyjmą. Jeżdżę do suni codziennie, zawożę jej kostki i karmę. I tak będzie dopóki nie znajdzie domku.

Posted

Gadzia jesteś wielka..Na pewno trezba ją wysterylizować..I nie bardzo po tym można odesłąć na bazę..Sunia jest słodka..Może ktoś się zakocha..Bardzo mi jej szkoda..Niestety ja mogę tylko pomóc finansowo.Sama nie jestem zdrowa i na dodatek kociara ( mam 2 koty).Podnoszę Niunię na początek, niech się jej poszczęści..

Posted

Jedyne logiczne wyjście - to schronisko. Jednak kiedy tam trafi ugrzęźnie na zawsze. Wśród wielu psów trudno się przebić i znaleźć dom. Gadzia, niech ta cieczka minie to coś pomyślimy.
A wszystkim, którzy czytają ten watek powiem, że gadzia to faktycznie wieki człowiek, a jej rodzina ma tak samo jak ona - nie zostawią żadnego zwierzaka bez pomocy. Ma jedną wadę - zbyt dobry wzrok, wypatrzy bidę w najdalszym kącie :evil_lol: i choć wiele razy gadamy -" gadzia, jedź do domu, nie rozglądaj się" to i tak ciągle coś :crazyeye:

Posted

Dlaczego ta malutka tak spada???Czy naprawdę na dogo nie ma nikogo kto mógłby ją podratować?? Podnoszę Niunię do góry..Niech się jej poszczęści pliss...To taki słodziak..I już po przejściach..

Posted

Pogodziłam sie z tym, że nikt jej nie chce. Ale nie poddaje sie. Rozwieszam ogłoszenia po całym Żyrardowie. może jak ukaże sie artykuł w gazecie to ktos sie zgłosi. jestem u niej codziennie. I dopóki tam będzie, ja tez będę ja odwiedzac.