Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj wracając z pracy jak zwylke wstąpiłam do suni. Zostawiłam jedzonko i kostkę. Pogłaskałam a ponieważ było późno, głaskanko trwało chwilkę i wsiadłam do samochodu kiedy suńka zajęta była kostką. Myślałam, że tak zainteresowana jest kostką, że nie zauważy jak odjeżdżam. Ale myliłam się. Kiedy ruszyłam ona ruszyła za mną. O rany jak mi było smutno.

Posted

pikola napisał(a):
Ja trzeba zabrac z tego przystanku,to jest najwazniejsze,bo za chwile beda nastepne szczeniorki

PrAWDA...SUNIA - ZWYKĄŁa, ale ma cos w sobie....czemu bidulicie - nie ma nikogo w okolicy co ma garaż wolny???

do garazu - zarezerwować miejsce w hotelu /300zł!!/ i zbierać fundusze
12 kg - to maluch..jezu..

Owieczka miala wolny kojec
u Donki zapytajcie?
nawet awaryjnie - i szukajcie spokojnie DT

My w Szydłowcu taką mamy kolej rzeczy - jak nie ma miejsca to idziemy po prośbie po znajomych - kojec na tydzien...pare dni...garaz - cokolwiek...
ALE WIEM, ze to mega ciężkie i wymaga PRACY...

na razie ni jak nie pomoge...bo mamy w Szydłowcu mase i nasze hotelowe tez bez deklaracji

p.s.
polatajcie po wątkach psów, któe MAJĄ DOMY!!!te co ostatnio poszły - moze na miesiąc suczyna uzbiera z takich datków SPADKÓW

Posted

anita_happy napisał(a):
PrAWDA...SUNIA - ZWYKĄŁa, ale ma cos w sobie....czemu bidulicie - nie ma nikogo w okolicy co ma garaż wolny???

do garazu - zarezerwować miejsce w hotelu /300zł!!/ i zbierać fundusze
12 kg - to maluch..jezu..

Owieczka miala wolny kojec
u Donki zapytajcie?
nawet awaryjnie - i szukajcie spokojnie DT

My w Szydłowcu taką mamy kolej rzeczy - jak nie ma miejsca to idziemy po prośbie po znajomych - kojec na tydzien...pare dni...garaz - cokolwiek...
ALE WIEM, ze to mega ciężkie i wymaga PRACY...

na razie ni jak nie pomoge...bo mamy w Szydłowcu mase i nasze hotelowe tez bez deklaracji

p.s.
polatajcie po wątkach psów, któe MAJĄ DOMY!!!te co ostatnio poszły - moze na miesiąc suczyna uzbiera z takich datków SPADKÓW

Tak, koniecznie trzeba ja zabrac z tej bazy - ale schronisko to ostatecznosc .
Moze daloby rade uzbierac na hotelik?
Spytaj w tych hotelikach, ktore podala anita_happy

Posted

Dziekuje za odzew i konkrety.Ja ze swojej strony grosik wysuplam,ale najwazniejsza teraz jest sterylka i zeby ja gdzies umiescic.A sunia jest piekna.No i trzeba ja jakos nazwac;)

Posted

gadzia napisał(a):
Pytałam paną, która wzięła szczeniaczka, ale ona ma starą, chorą dobermankę, która jest potwornie zazdrosna o swoją panią. Pani małą suńkę ma pod ciagła kontrolą, bo suka jest nastawiona narazie mało przyjacielsko. Gdyby tam była dorosła suczka to byłby duzy problem. Dzisiaj ponownie byłam u suczki. Zawiozłam jej pyszną , wedzoną kość. Siedzi na srodku placu smutna i patrzy ciągle w wjazd na bazę jakby czekała na maluchy albo na kogoś kto ją stamtąd zabierze. Pokryję część domku tymczasowego, po cieczce koniecznie trzeba ją wysterylizować. Proszę !!!!!!

Tez sie doloze.Mozna sprübowac do Owieczki.Sunia jest nieduza i wydaje mi sie nieklopotliwa.

Posted

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Zrobiłam suńce dzisiaj zdjęcia ale tak się kręciła, że tylko te dwa nadają się do publikacji. Imię Nuka to dobry pomysł. Tak ma moja suczka ze schroniska. Tak więc dzisiaj pojawił się artykuł w lokalnej gazecie o Nuce z prośbą o adopcję. Narazie nic. Jest bardzo łasa na pieszczoty. Wkrótce wybiorę się z nią do weterynarza. Zapytamy kiedy kwalifikuje się na sterylizację. W Urzedzie miasta zasięgnę informacji, czy jako bezdomny pies nie sfinansują sterylizacji. W końcu przebywa na terenia miasta. Powinni.

Posted

Możemy zrobić bazarek na sterylkę. Macie jakieś fanty? :cool3:

Spojrzałam na zdjęcie z mizianiem po brzuszku i przyszedł mi do głowy taki pomysł: zdjęcie jest idealne do ogłoszenia. Jeśli macie kontakt z panami w zajezdni, zróbcie koniecznie ładne ogłoszenie z tym właśnie zdjęciem. Na pewno przyciągnie uwagę podróżnych, jeśli napiszecie, że czeka w zajezdni, aż ktoś ją pokocha i zabierze...