BasiaD Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Sunieczko smutasku wracaj na początek, już pora żeby i twoja mordka zaczęła się uśmiechać..Trzymam kciuki... Quote
pikola Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Witaj Sunieczko.Hooopaj do güry.Czy u niej bez zmian?Wciaz na tym przystanku? Quote
wilczek007 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 i nadal cisza...:( jak znam życie lepszych fotek pewnie zrobić sie nie da, te nie są złe, ale Niuńka taka szara myszka... Quote
gadzia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dzisiaj wracając z pracy jak zwylke wstąpiłam do suni. Zostawiłam jedzonko i kostkę. Pogłaskałam a ponieważ było późno, głaskanko trwało chwilkę i wsiadłam do samochodu kiedy suńka zajęta była kostką. Myślałam, że tak zainteresowana jest kostką, że nie zauważy jak odjeżdżam. Ale myliłam się. Kiedy ruszyłam ona ruszyła za mną. O rany jak mi było smutno. Quote
pikola Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Boze cos trzeba zrobic.Jak Wam pomüc?Czemu tu nikt nie zaglada? Quote
wilczek007 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 eee, nikt nie zagląda.Przecież zaglądacie. Moze porobimy jej wspolnie więcej ogloszen Picola?;) Quote
luka1 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Jeśli możecie to róbcie ogłoszenia - od przybytku głowa nie boli Quote
pikola Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja trzeba zabrac z tego przystanku,to jest najwazniejsze,bo za chwile beda nastepne szczeniorki Quote
anita_happy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 pikola napisał(a):Ja trzeba zabrac z tego przystanku,to jest najwazniejsze,bo za chwile beda nastepne szczeniorki PrAWDA...SUNIA - ZWYKĄŁa, ale ma cos w sobie....czemu bidulicie - nie ma nikogo w okolicy co ma garaż wolny??? do garazu - zarezerwować miejsce w hotelu /300zł!!/ i zbierać fundusze 12 kg - to maluch..jezu.. Owieczka miala wolny kojec u Donki zapytajcie? nawet awaryjnie - i szukajcie spokojnie DT My w Szydłowcu taką mamy kolej rzeczy - jak nie ma miejsca to idziemy po prośbie po znajomych - kojec na tydzien...pare dni...garaz - cokolwiek... ALE WIEM, ze to mega ciężkie i wymaga PRACY... na razie ni jak nie pomoge...bo mamy w Szydłowcu mase i nasze hotelowe tez bez deklaracji p.s. polatajcie po wątkach psów, któe MAJĄ DOMY!!!te co ostatnio poszły - moze na miesiąc suczyna uzbiera z takich datków SPADKÓW Quote
iwna5702 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 anita_happy napisał(a):PrAWDA...SUNIA - ZWYKĄŁa, ale ma cos w sobie....czemu bidulicie - nie ma nikogo w okolicy co ma garaż wolny??? do garazu - zarezerwować miejsce w hotelu /300zł!!/ i zbierać fundusze 12 kg - to maluch..jezu.. Owieczka miala wolny kojec u Donki zapytajcie? nawet awaryjnie - i szukajcie spokojnie DT My w Szydłowcu taką mamy kolej rzeczy - jak nie ma miejsca to idziemy po prośbie po znajomych - kojec na tydzien...pare dni...garaz - cokolwiek... ALE WIEM, ze to mega ciężkie i wymaga PRACY... na razie ni jak nie pomoge...bo mamy w Szydłowcu mase i nasze hotelowe tez bez deklaracji p.s. polatajcie po wątkach psów, któe MAJĄ DOMY!!!te co ostatnio poszły - moze na miesiąc suczyna uzbiera z takich datków SPADKÓW Tak, koniecznie trzeba ja zabrac z tej bazy - ale schronisko to ostatecznosc . Moze daloby rade uzbierac na hotelik? Spytaj w tych hotelikach, ktore podala anita_happy Quote
pikola Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dziekuje za odzew i konkrety.Ja ze swojej strony grosik wysuplam,ale najwazniejsza teraz jest sterylka i zeby ja gdzies umiescic.A sunia jest piekna.No i trzeba ja jakos nazwac;) Quote
wilczek007 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 sie w ogłoszeniach Niunia nazywa, może brzydkie,to zmienie?... Quote
pikola Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 gadzia napisał(a):Pytałam paną, która wzięła szczeniaczka, ale ona ma starą, chorą dobermankę, która jest potwornie zazdrosna o swoją panią. Pani małą suńkę ma pod ciagła kontrolą, bo suka jest nastawiona narazie mało przyjacielsko. Gdyby tam była dorosła suczka to byłby duzy problem. Dzisiaj ponownie byłam u suczki. Zawiozłam jej pyszną , wedzoną kość. Siedzi na srodku placu smutna i patrzy ciągle w wjazd na bazę jakby czekała na maluchy albo na kogoś kto ją stamtąd zabierze. Pokryję część domku tymczasowego, po cieczce koniecznie trzeba ją wysterylizować. Proszę !!!!!! Tez sie doloze.Mozna sprübowac do Owieczki.Sunia jest nieduza i wydaje mi sie nieklopotliwa. Quote
gadzia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zrobiłam suńce dzisiaj zdjęcia ale tak się kręciła, że tylko te dwa nadają się do publikacji. Imię Nuka to dobry pomysł. Tak ma moja suczka ze schroniska. Tak więc dzisiaj pojawił się artykuł w lokalnej gazecie o Nuce z prośbą o adopcję. Narazie nic. Jest bardzo łasa na pieszczoty. Wkrótce wybiorę się z nią do weterynarza. Zapytamy kiedy kwalifikuje się na sterylizację. W Urzedzie miasta zasięgnę informacji, czy jako bezdomny pies nie sfinansują sterylizacji. W końcu przebywa na terenia miasta. Powinni. Quote
pikola Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 ;)Super,to juz cos wiadomo,najwazniejsze ze ma Ciebie Gadziu i ze dbasz o nia jak mozesz.Nuczka jest piekna i wcale nie jest szara;) tylko taka brazowawa. Quote
BasiaD Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 NUczka jest słodka i zasługuje na najlepszy domek na świecie...Bardzo mi jej żal takiej samiutkiej na tej bazie..Niech ktoś się ulituje pliss... Quote
pikola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dzien Dobry Nuczko.Mizianko dla ciebie:iloveyou: Quote
wilczek007 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 niech będzie Nuka, tylko sie nie pomylcie, bo w ogloszeniach które już dostała, ma Niunia:) Quote
pikola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Rany czy tam naprawde nie ma nikogo zeby zaopiekowal sie ta bida?a moze ktürys z Panüw Kierowcüw?Co z ta sterylka? Quote
Kerian Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Możemy zrobić bazarek na sterylkę. Macie jakieś fanty? :cool3: Spojrzałam na zdjęcie z mizianiem po brzuszku i przyszedł mi do głowy taki pomysł: zdjęcie jest idealne do ogłoszenia. Jeśli macie kontakt z panami w zajezdni, zróbcie koniecznie ładne ogłoszenie z tym właśnie zdjęciem. Na pewno przyciągnie uwagę podróżnych, jeśli napiszecie, że czeka w zajezdni, aż ktoś ją pokocha i zabierze... Quote
Kerian Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Wstępnie taki skromny bannerek... Tylko nie wiem czy nie jest za duży Quote
Recommended Posts