pikola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Super:Rose:Niech bedzie taki duzy,lepiej widac;) Quote
Kerian Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Jednak musi być mniejszy, wysokość była przekroczona (maksymalnie 100 pikseli). Quote
gadzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 w piatek zapytam w schronisku i urzedzie miasta czy sfinansują sterylizację bezdomnej suni. Może sie uda. Jeżeli nie to poprosze fundacje NERO o pomoc, juz kilka razy mi pomogli. Sama sterylizacja to pikuś. Największy problem to co dalej. Rozwieszam ogłoszenia po mieście. Po artykule z gazety nikt jeszcze nie dzwonił. Poczekam. Jeszcze mamy troszkę czasu na sterylizację. Może coś, ktoś....... Quote
pikola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ;)Ok,to czekamy na wiesci do piatku.Jesli nic z tego nie wyjdzie,to trzeba bedzie sie wziasc ostro do roboty i zorganizowac pieniazki na sterylke i jakis tymczas.Damy rade;)Nuczko trzymaj sie:-( Quote
wilczek007 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 banerek super, tylko ja osobiscie nie umiem go podlinkowac jesli nie mam go w podpisie:( Quote
Kerian Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Akurat pisałam do Pikoli, jak umieścić bannerek, to napiszę też tutaj :) jak dodać bannerek objaśniła mi inna osoba - może zajrzyj najpierw tutaj, post nr 128 bodajże: http://www.dogomania.pl/threads/202926-Bolu%C5%9B...DRASTYCZNE-FOTY!/page6 Nasz bannerek z Nuką można wstawić analogicznie (tak właśnie zrobiłam z Alfem, którego teraz mam) Najpierw podajemy adres tematu, a potem adres obrazka, czyli: URL="http://www.dogomania.pl/threads/203182-Uratujmy-suni%C4%99-szczeniaki-uratowane całość powinna być w kwadratowym nawiasie [ ] zaraz po zamknięciu tego nawiasu, bez spacji, dodajemy http://img849.imageshack.us/img849/3135/nuka.jpg całość zamykamy znakami " class="ipsImage" alt=""> i bez spacji, ale nie mogłam tego tak napisać, bo inaczej zamiast instrukcji miałabyśmy tutaj gotowy banner ;-) A jak to się fachowo robi, to ja nie mam pojęcia :( Aha, mam jeszcze pytanie: była mowa o artykule w żyrardowskiej gazecie. Ukazał się, już tak? Takie rzeczy w prasie chwytają za serce, może jakaś dobra dusza odezwie się... Quote
gadzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Odezwała się Pani doktor internista spod Żyrardowa i opłaci sterylkę. Będzie pytała tez swoich pacejntów czy ktos zaadoptuje sunię. Sama ma cztery psy i dwa koty i nie może jej wziąć. Myślę, że wszystko jest do przełknięcia i proste poza jedną sprawą, a mianowicie jak po wyleczeniu po sterylce zawieźć ja ponownie na bazę. Ubawił mnie teks jednego z panów, powiedział, że czekaja na nastepny miot i najlepiej jakby było 9 szczeniaczków. Wezmą wszystkie. Kretyni , szkoda , że nie wzięli tamtych, które w mróz siedziały w norze. Quote
pikola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 gadzia napisał(a):Odezwała się Pani doktor internista spod Żyrardowa i opłaci sterylkę. Będzie pytała tez swoich pacejntów czy ktos zaadoptuje sunię. Sama ma cztery psy i dwa koty i nie może jej wziąć. Myślę, że wszystko jest do przełknięcia i proste poza jedną sprawą, a mianowicie jak po wyleczeniu po sterylce zawieźć ja ponownie na bazę. Ubawił mnie teks jednego z panów, powiedział, że czekaja na nastepny miot i najlepiej jakby było 9 szczeniaczków. Wezmą wszystkie. Kretyni , szkoda , że nie wzięli tamtych, które w mróz siedziały w norze.Pan pewnie chcial zablysnac dowcipem ale mu nie wyszlo:shake:Gadziu nie zamartwiaj sie tak,Nuka znajdzie domek,NAPEWNO ZNAJDZIE.Napewno po zabiegu nie bedzie musiala wracac na baze,do tego czasu cos wymyslimy.;) Quote
BasiaD Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Nuczka wskakuj na 1 przypominać o sobie cioteczkom... Quote
gadzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Gdyby ktoś zechciał jednak zaopiekować się Nuką, to dowiozę w każde miejsce. A nawiasem mówiąc, przyzwyczaiłam się do niej i polubiłam ją bardzo. Codziennie u niej jestem. Trwa to krótko ale codziennie. Pamiętam jak wczesniej nie było mowy zeby podeszła a teraz jak słyszy mój samochód, to biegnie z daleka w moją stronę. Jak odjezdżam to za kazdym razem mam wyrzuty, że zostawiłam ją samą. Quote
wilczek007 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 co za facet, faktycznie myslał chyba ze jest smieszny:shake: Quote
pikola Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 :-(gadzia napisał(a):Gdyby ktoś zechciał jednak zaopiekować się Nuką, to dowiozę w każde miejsce. A nawiasem mówiąc, przyzwyczaiłam się do niej i polubiłam ją bardzo. Codziennie u niej jestem. Trwa to krótko ale codziennie. Pamiętam jak wczesniej nie było mowy zeby podeszła a teraz jak słyszy mój samochód, to biegnie z daleka w moją stronę. Jak odjezdżam to za kazdym razem mam wyrzuty, że zostawiłam ją samą.Wyobrazam sobie co musisz czuc.Nuce peka serduszko i Tobie tez za kazdym razem jak musicie sie rozstac:-( Quote
BasiaD Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Nuczka wracaj na początek prosić o domek dla siebie... Quote
gadzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Czy jest szansa na pomoc finansową na DT, jeżeli nie znajdzie sunia domku stałego a konieczna bedzie już sterylizacja? Quote
kahoona Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='gadzia']Czy jest szansa na pomoc finansową na DT, jeżeli nie znajdzie sunia domku stałego a konieczna bedzie już sterylizacja?[/QUOTE] coś pomogę - jaki jest całkowity koszt? Quote
gadzia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jeszcze nie wiem, nie mam planu. Może jakiś niedrogi hotelik się znajdzie. 1 Quote
pikola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Tez pomoge tak jak deklarowalam wczesniej.Trzeba Nukulke ratowac. Quote
wilczek007 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Nuczko troszke ogloszonek dla ciebie; gumtree, hiperogloszenia,psy.elk, psiamania, e-zwierzak, adopcjapsa.pl, przygarnijzwierzaka.pl, kupiepsa.pl, szerlok.pl(teraz to "tablica.pl") Quote
aanka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 zapiszę sobie .. . sama mam 3 psy i husky tymczasowo . .. więc tylko finansowo mogę pomóc ,jakby co . ... Quote
Kerian Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Po sterylce powinna zostać parę dni (czy to nie jest czasem nawet 9 dni?) w klinice. Zapytajcie Cioteczki weta, który będzie ją przeprowadzał. A jak artykuł w gazecie? Dzwonią ludzie do redakcji? Quote
Recommended Posts