Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez ogladalam. Wygladaja o niebo lepiej, a jakie zachlanne ^^ Glodomorki. Nie ma co sie dziwic. Ehh niestety bylo tez o tym bidulku ktory umarl z glodu. Czlowiek chwilami juz nie ma na to sil.

Posted

Również widziałam i nie macie pojęcia jak strasznie się cieszę, że są już bezpieczni! Żałuję tylko, że nie do wszystkich pomoc dociera na czas.
Dziewczyny powtórzę się po raz kolejny - ogromne brawa dla Was za całą tą akcję!

Posted

Też oglądałam :)
Najbardziej zaskoczyła mnie wypowiedź powiatowego lekarza weterynarii - że jak niby pracownica zbadać je miała: "przez płot?". Nikt jej nie kazał ich badać na miejscu - wystarczyło rzetelnie opisać, co widziała.

A cała czwórka bardzo medialna i cudnie się w TV prezentuje :)

Posted

Wielki szacunek :) oglądałam każdą Uwagę i czekałam z niecierpliwością na reportaż bardzo mi się podobał jeszcze raz BRAWA :) fajnie,że udało się uratować Dogi

Posted

jaanna019 napisał(a):
Czekamy. W tzw. międzyczasie Natasza dostała cieczki. Podajemy antykoncepcję, bo nie chcemy małych Borysków.

Boryski to takie male by nie byly ;) Mam nadzieje, ze "malenstwa" trafia do nowego domu :)
Piekne sa niesamowicie.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Czekamy. W tzw. międzyczasie Natasza dostała cieczki. Podajemy antykoncepcję, bo nie chcemy małych Borysków.

A wiadomo np. czy one spokrewnione jakoś ze sobą są?

Guest monia3a
Posted

Ja również podpisałam i idę trochę pospamować na wątkach ;)