Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Dogi mają się bardzo dobrze, są szczęśliwe i wesołe. Były wczoraj u weta nakontroli i pani doktor była bardzo zadowolona z ich poprawy, psiaki przytyły po kilka kg, były wesołe i spokojne podczas badania. Dostały fiprex i miały zbadany mocz :)
Szukamy domku,proszę o pomoc w ogłoszeniach i tekst jeśli może ktoś napisać jakiś fajny to byłabym wdzięczna :)

Posted

monia3a napisał(a):
Szukamy domku,proszę o pomoc w ogłoszeniach i tekst jeśli może ktoś napisać jakiś fajny to byłabym wdzięczna :)

Rozumiem, ze ten nad morzem nie wypoalił?
Szkoda.

Czy jak dogi dojdą do siebie - to rozważacie decyzję o oddzielnym wyadoptowaniu?

Posted

Ja przypadkiem spotkałam wczoraj dozie u weterynarza.Borysowi chyba moja "blondynka" się spodobała,bo zaglądał do nas ciągle.Byłyśmy uziemione pod kroplówką,więc nici z zapoznania.Śliczny jest Borys,Nataszy dobrze nie widziałam.

Posted

Allu obiecuję, że kiedyś będą wyglądały tak, że nawet ty się nie powstydzisz. Już my o to zadbamy ;) Gdybyście mogli zobaczyć na żywo jak pod skórą Boryska "grają" mięśnie :) aż łzy się cisną do oczu na widok tych psów. Z jaką ufnością podsuwają łepetynki do głaskania :)

Posted

Merys napisał(a):
Ile Dogi powinny wazyc? (Podbijam^^)

z tego co pamiętam, gdzieś ktoś pisał, ze Borys powinien docelowo ok 60-65 kg, a Natasza 70 - 75 kg. Ale jak na nie patrzę, kość się mocna wydaje, to myślę że raczej koło tej górnej granicy będą oscylować. Piękne są :) Nie macie więcej zdjęć?

Guest monia3a
Posted

No na tych już nieco lepiej widać ;) trochę przybrały na wadze :)

Posted

[quote name='jaanna019']Byłyście grzeczne to sobie jeszcze popatrzcie:

cudne! a jaka sierść błyszcząca :), moim zdaniem przytyły i to nie mało jak na tylko miesiąc.