joaaa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 doddy napisał(a):Jutro zrobię Stasiowi zdjęcia w plenerze - obiecujem ;) Ciotka, no i gdzie te zdjęcia! :mad: :cool3: Jak nie zrobisz do niedzieli, to mogę w niedzielę wybrać się na sggw. Tylko ktoś drugi potrzebny do pomocy. Quote
joaaa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Haloooo, Doddy!!!! Masz zdjęcia? Bo jak nie, to mogę ta być w niedzielę i zrobić mu sesję. Tylko chciałabym się z kimś umówić, kto go wyprowadzi i pochodzi z nim. Tylko może z kimś, kto tam bywa i jest znany, bo mnie mogą już nie pamiętać. Quote
doddy Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Mam zdjęcia ale nie mam swojego kompa. Wstawie w poniedziałek. Joaa jestem codziennie na sggw z reguły po południu. W razie co tel mój masz. Quote
AgaiTheta Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Hopaj Stasiu, czekamy na zdjęcia smutaska. Quote
boksiedwa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 nikt nie zaglądał do Stasia tyle czasu :( Quote
Aganiok Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Czy ktoś w ogóle bywa u Stasia? Co się z nim dzieje? Quote
doddy Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bywa kupa ludzi u niego codziennie. U Stasia bez zmian. Quote
iberia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 biedny,ale piękny psiak czeka na domeq..:-( Quote
asiaf1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Kto go wreszcie przygarnie? Już nie pamiętam czy on jest na allegro? Quote
doddy Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Azyl pod Psim Aniołem jest przeciwny dawaniu ich psów na allegro. Oni bowią walczą z handlem zwierzętami na allegro. ;) Quote
asiaf1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 doddy napisał(a):Azyl pod Psim Aniołem jest przeciwny dawaniu ich psów na allegro. Oni bowią walczą z handlem zwierzętami na allegro. ;) Rewelacyjny Pomysł! Przeciez nikt go bez ich zgody nie wyda a tylko chodzi o to żeby jak najwięcej osób go zobaczyło. Quote
asiaf1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Stasiu chyba tam Ci przyjdzie dokonać żywota:-( Nikt go nie chce. Może trzeba zrobić maila przechodniego, tego nie mogą zabronić:angryy: Quote
doddy Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Asiu bez przesady na sggw nie jest zimno... Czytają ten wątek lekarze z sggw... jak ja bym przeczytała, że psu zimno to nie byłoby mi miło....... Staś dziś jako pierwszy został wyprowadzony na spacer (jak codzień zreszta). I w końcu widać radość w tym psie i chęć nawiązania kontaktu z czym było krucho w ostatnim czasie. Quote
pumcia02 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 doddy napisał(a):Azyl pod Psim Aniołem jest przeciwny dawaniu ich psów na allegro. Oni bowią walczą z handlem zwierzętami na allegro. ;) nie wiesz nie pisz. nie chodzi o żadną walkę "handlu zwierzętami na allegro". Stasiu podnoszę! daaawno temu przywieźli go pod azyl najpierw, widziałam go jak wtedy wyglądał... praktycznie prosto z ulicy... biedaczyna musi znalezc dobry domek! Quote
Recommended Posts