Kostek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 mariolka to dlaczego w taki sposob nie mozna psiakow oglaszac?przeciez ogloszenie takie jak inne i tak adoptujacy musi porozmawiac z wolontariuszem, Agnieszka wiec ja nie rozumiem... Quote
pumcia02 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 chodzi o starą, niesympatyczną sprawę, której nie chce znowu poruszać. od tamtej pory zabroniło się wystawianie psów z azylu na allegro Quote
Małgośka z Boksą Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 mariolka napisał(a):chodzi o starą, niesympatyczną sprawę, której nie chce znowu poruszać. od tamtej pory zabroniło się wystawianie psów z azylu na allegro Stasio i tak ma nikłe szanse na dom, a zakaz wystawiania go choćby na allegro, dodatkowo minimalizuje jego szanse na normalny dom- smutne to :shake: podnoszę biedaka Quote
Iza i Avanti Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Oj, Stasiu kochany... :( :( :( Ciotka tylko płakać może... Quote
Iza i Avanti Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Czy tylko ja zaglądam do Stasia? Nic więcej nie mogę zrobić jak tylko podrzucać.... Pomóżmy Stasiowi! Quote
Iza i Avanti Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Stasiu! Ciocia pamięta... :( :( :( Quote
jetem75 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jaka szkoda ze nie mam kawałka ogrodu... :placz: myślałam o Stasiu, chciałam Go przygarnąć ale widzę że nie mogę... i to że nie bardzo znosi inne psy .. Stasiu wybacz Quote
jetem75 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Stasiu do góry .. chociaż tyle .. odwiedzę Cię w sobotę czy cos mu jest potrzebne ? cos mu zawieźć ? Quote
Iza i Avanti Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hopkam do góry i zapraszam na moją aukcję na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie (link w podpisie) Quote
Iza i Avanti Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 hoooooooooopkamy Stasiu na pierwszą stronę! Quote
fochistka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 nie wiem czy on juz ma ta mate antyposlizgowa ale jesli nie to mozna kupic mu taki dywanik do lazienki antyposlizgowy, w kazdym sklepie z wykladzinami takie sa na metry, one maja takie dziurki jakby ze jak nasika to nie bedzie mial mokro, wystarczy podniesc mate i wytrzec podloge. Quote
Iza i Avanti Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Bidulinek na pierwszą! Aukcja trwa! Quote
psokot Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Przeczytałam o Stasiu. Serce się kroi z bólu. Gdybym nie miała psa nie akceptującego innych samców, zwłaszcza dużych, gdybym miała gdzie go odseparować, gdybym... ale to tylko gdybanie :(. Przepraszam, Stasiu :( Quote
jetem75 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Stasiulek ma już tą matę anty-poślizgowa? wstyd mi bo miałąm do niego pojechać ...ale poległam w weekend.. Quote
Recommended Posts