Agula99 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 O jeju!! Lusienka w nowym domu, niesamowite!!! Niee to nie może być!! :multi:Majuska mam nadzieję że ten domek naprawdę jest cudowny:lol:, wspaniały bo bym tego nie przeżyła jakby Lusienka źle trafiła!!! Będzie sprawozdanie i zdjęcia???? Noo chyba będzie cooo???? Tak majuska ma dar, to teraz dać jej te sunię od Magdy bo aż żal ją oddawać z powrotem do przytuliska, noo co ty majuska na to??? cooo??????:evil_lol: Quote
majuska Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Agula, nie wiem, nie czuje się na razie na siłach, musze się ogarnąć Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Myślę, że będzie dobrze! I bardzo się cieszę, że Lusia znalazła dom! Będą tam z niej zadowoleni i ona też na pewno będzie szcześliwa. W domu bywa pies i żyje, znaczy dzieci z psami obyte i jej nie zadręczą, więc nie ma się czego bać ;-) Brawo, Majuska! Quote
lunarmermaid Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Super! Ja też bardzo się cieszę!!!:multi: Quote
majuska Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Na razie Beciu nie zmieniaj tytułu, wiesz o co chodzi ;) Quote
pikola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Kibicowalam Lusi po cichutku.I stalo sie!Lusienka ma domek!!!Majuska:Rose::Rose::Rose: Quote
Becia66 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='pikola']Lusienka ma domek!!!Majuska:Rose::Rose::Rose: Tak, majuska czarodziejka....:loveu: Quote
majuska Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A wczoraj dostałam jeszcze takiego maila w sprawie LUsi: Cześć ja w sprawie Lusi. Bardzo urzekła mnie ta historia z nią. Chciałbym zaadoptować ją. A czy może być w kojcu ?? Czy jest wystylizowana?? I ile trzeba zapłacić za dowóz do okolic Skawiny a tak dokładniej do Radziszowa jest to taka wieś koło Skawiny. czy ma jakiś charakterystyczny gest że chce iść na pole?? Odpisz jak najszybciej. Quote
Dzika_Figa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 W kojcu? Taką kruszynkę? Rozumiem Onka, rottka, benka... ale nie Lusię! Odpisz: "Jak chce siusiu to zakłada prawą tylną nogę za lewe ucho" Quote
majuska Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No właśnie czekałam na te szyderstwa które mi podsuniecie i zmontuję mały mailik w odpowiedzi :) A właśnie "Lusikowe" do mnie dzwonili, sa zachwyceni Lusią, jej grzecznością, dzieciaki wciąż starają sie ją trochę rozruszać, bo oczywiście nie wychodzi z pokoju ( u mnie i u Madzi też tak było ) , córka Państwa leży przy Luśce z poduchą na ziemi i ją tuli cały czas, na spacerkach jest super, a dzisiaj byli jeszcze na wycieczce w Rymanowie :) Mamy się nie martwić, wszystko jest ok, pomalutku jakieś fotki porobią i podeślą na maila :) Quote
Becia66 Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 ale świetne wiadomości, teraz tylko czekać aż Lusia się rozkręci i pokaże wszystkim jaka jest cudowna. Tyle zmian dla niej w tak krótkim czasie, że każdy by kręćka dostał. Ona zdezorientowana i oszołomiona pewnie bo wcześniej buda i być może łańcuch, a teraz takie ,,dziwaczności'' których nigdy nie znała, poduszki, wycieczki samochodem i tyle rąk do głaskania. Quote
Dzika_Figa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 No to czekam na zdjęcia! Strasznie się cieszę, że dziewczynka ma dom! Quote
Becia66 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 jak myślisz majuska, można już zmienić tytuł wątku na bardziej optymistyczny ? :razz: Quote
majuska Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dostałam fotki z domku Luśki ( a jednak kanapowiec pełną parą:diabloti: ) Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No proszę! Jednak kanapowiec! Może Twoja kanapa była niewygodna? Quote
Agula99 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jeju, Lusienka wygląda cudownie!!! Jak dobrze, że tak fajnie trafiła, oby więcej takich domów. Jak fajnie ją zobaczyć w domku, w objęciach i zadowoloną!!! :) juupiiii :) Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Lusieńka maleńka dziewczynka, po tych wszystkich przejściach zasłużyła sobie na taki domek :loveu:. Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Beciu, a może by tak jeszcze jedna zmiana tytułu? Bo "tragedia Lusi ma dom" brzmi... hmmm... Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Beciu, a może by tak jeszcze jedna zmiana tytułu? Bo "tragedia Lusi ma dom" brzmi... hmmm... To co proponujesz Dzika_Figo ?,, Luśka pierdzi już na kanapie'' ? :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Lusia ma dom i uczy się barłożyć ;) EDIT: wow, dziękuję :loveu: Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Lusia ma dom i uczy się barłożyć ;) Chcesz to masz. Może być ? Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Becia66 napisał(a):Chcesz to masz. Może być ? Oczywiście, zachwyt wyraziłam już powyżej ;-) Quote
vanili Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 :):) cudnie, że ma domek:) wszystkiego dobrego Lusia na nowej, szczesliwej drodze zycia :* :) Quote
Recommended Posts