Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jeju!! Lusienka w nowym domu, niesamowite!!! Niee to nie może być!! :multi:Majuska mam nadzieję że ten domek naprawdę jest cudowny:lol:, wspaniały bo bym tego nie przeżyła jakby Lusienka źle trafiła!!! Będzie sprawozdanie i zdjęcia???? Noo chyba będzie cooo????
Tak majuska ma dar, to teraz dać jej te sunię od Magdy bo aż żal ją oddawać z powrotem do przytuliska, noo co ty majuska na to??? cooo??????:evil_lol:

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że będzie dobrze! I bardzo się cieszę, że Lusia znalazła dom!
Będą tam z niej zadowoleni i ona też na pewno będzie szcześliwa.
W domu bywa pies i żyje, znaczy dzieci z psami obyte i jej nie zadręczą, więc nie ma się czego bać ;-)
Brawo, Majuska!

Posted

A wczoraj dostałam jeszcze takiego maila w sprawie LUsi:

Cześć ja w sprawie Lusi. Bardzo urzekła mnie ta historia z nią. Chciałbym zaadoptować ją. A czy może być w kojcu ?? Czy jest wystylizowana?? I ile trzeba zapłacić za dowóz do okolic Skawiny a tak dokładniej do Radziszowa jest to taka wieś koło Skawiny. czy ma jakiś charakterystyczny gest że chce iść na pole?? Odpisz jak najszybciej.

Posted

No właśnie czekałam na te szyderstwa które mi podsuniecie i zmontuję mały mailik w odpowiedzi :)

A właśnie "Lusikowe" do mnie dzwonili, sa zachwyceni Lusią, jej grzecznością, dzieciaki wciąż starają sie ją trochę rozruszać, bo oczywiście nie wychodzi z pokoju ( u mnie i u Madzi też tak było ) , córka Państwa leży przy Luśce z poduchą na ziemi i ją tuli cały czas, na spacerkach jest super, a dzisiaj byli jeszcze na wycieczce w Rymanowie :) Mamy się nie martwić, wszystko jest ok, pomalutku jakieś fotki porobią i podeślą na maila :)

Posted

ale świetne wiadomości, teraz tylko czekać aż Lusia się rozkręci i pokaże wszystkim jaka jest cudowna. Tyle zmian dla niej w tak krótkim czasie, że każdy by kręćka dostał. Ona zdezorientowana i oszołomiona pewnie bo wcześniej buda i być może łańcuch, a teraz takie ,,dziwaczności'' których nigdy nie znała, poduszki, wycieczki samochodem i tyle rąk do głaskania.

Posted

Jeju, Lusienka wygląda cudownie!!! Jak dobrze, że tak fajnie trafiła, oby więcej takich domów. Jak fajnie ją zobaczyć w domku, w objęciach i zadowoloną!!! :) juupiiii :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Beciu, a może by tak jeszcze jedna zmiana tytułu?
Bo "tragedia Lusi ma dom" brzmi... hmmm...

To co proponujesz Dzika_Figo ?,, Luśka pierdzi już na kanapie'' ? :diabloti: