Jump to content
Dogomania

Trzy wyrzucone suczki! pilne DT/DS! Jednej po 4 m-ch w dt grozi schronisko

Recommended Posts

Posted

asiaf1 napisał(a):
poproszę o nr konta do wpłat

ustaliliśmy, że wpłaty będą zbierane na konto magdajedral, koleżanka tusinki - razem doglądały psiaków, jest tu na dogo, ale bardziej na miau :)
jak tylko dostanę dane to prześlę. Dziękuję!

tusinka22 napisał(a):
w imieniu psiaków proszę o pomoc, w zbieraniu pieniążków, w DT, w ogłoszeniach. One są cudowne i kochane- potrzeba im ciepła i domu.

ja też o to bardzo proszę...

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja - po przejściach , ale jestem.

Potwierdzam, psinki czekają na dobre domki i wszelkie zabiegi leczniczo-kosmetyczne (odrobaczenie, odpchlenie, szczepienia) Marzą nam się ich sterylizacje przed adopcjami, ale to naprawdę tylko marzenia. Bo bez DT się nie uda.

Postaram się częściej tu zaglądać chociaż jakoś mało się orientuję na dogo i często gęsto np. nie widzę większości wpisów.

Posted

otrzymałam, dziękuje!
przesłałam dalej do asiaf1. Proszę bardzo jeszcze o informacje czyje deklaracje są jeszcze aktualne i w jakiej wysokości.
Rozliczenia finansowe muszą być na początku wątku, post 1 lub 2, kto będzie je prowadził? ewentualnie kto odda któryś z tych postów dla mnie lub dla magdajedral (na Jej konto zbierane są pieniążki)?

Posted

jeśli się uzbierają pieniążki to myślę że priorytetem będzie zaszczepienie i odrobaczenie- tylko czy w warunkach jakich są obecnie można szczepić- jestem trochę laik więc pytam (chodzi mi dokładnie o kwarantannę po szczepieniu)

Posted

Byłam dzisiaj u psiaków, trzy przecudowne dzieciaczki :loveu:
Szara najweselsza, ale z czarnuszką też będzie dobrze, tylko baaaardzo potrzebuje domowego DT :-(
Astkowata cudo, niestety kaszle więc trzeba je stamtąd jak najszybciej zabierać, bo za chwilę cała rodzinka będzie prychać. Mam nadzieję, że to nic poważnego, może robale po prostu, ale trochę się zmartwiłam :shake: Astkowatą sprawdzaliśmy, daje przy sobie wszystko zrobić. Na smyczy nie umie chodzić, boi się, ale to jest do przeskoczenia dosyć szybko, bo kontaktuje, idzie na wołanie, a na pokazanego smakołyka wręcz pędzi, więc nie jest źle ;)
Mój znajomy będzie intensywnie szukał tymczasu dla astowatej, mam nadzieję, że coś się uda wykombinować, dziewczyny, błagam o tymczasy dla pozostałej dwójki :-(:-(:-( To takie maleńkie psie dzieci...

Posted

Delph dziękuje raz jeszcze za wszystko :)))

już przekazałam Natalii, że kaszle, do wczoraj jeszcze nie kaszlała :((( pewnie to ta woda zimna... wcześniej też może jadła śnieg, nie wiem, może zaksztusiła się czymś? tak też może być?

Delph podarowała psiakom 7 kg karmy nutra - dziękujemy :)

a na wątku niemrawo, haloooo?

Posted

tripti napisał(a):
może zaksztusiła się czymś? tak też może być?

Dobrze by było, gdyby to było to... Długo jej nie obserwowaliśmy, więc może nie kaszle cały czas. W każdym razie zwróciliśmy na to uwagę. Ja obstawiam robale, oby nic poważniejszego...

Posted

szara malizna- na moje oko około 5-6kg (jest zdecydowanie mniejsza niż na zdjęciach)

Co do kaszlu to fakt przy mnie ani razu nie kaszlała- w samochodzie była ze mną około 2h i nic nie słyszałam (żeby jej nie przegrzać jechałyśmy bez ogrzewania), może jednak się zakrztusiła- a i jeszcze jedno już pod koniec drogi zwymiotowała słomą- może jej podrażniła przełyk- już sama nie wiem.

Posted

kurcze fajnie by było gdyby razem opuściły hotelik i trafiły do DT(oczywiście Dt może być oddzielnie)- kochana astka to taka grzałka dla maluchów, bardzo się do niej wtulają smyki.

Posted

tripti - pytasz o fb wydarzenie

1. konto do wpłat - Fundacja lub STOW

2. MODERATOR wydarzenia co jest na wątku - do pisania co u piesków

3. tekst do wydarzenia - płaczliwy

4. zdjęcia

Moderator co 2/3 dni wkleja foty...jak sie mają psy
Moderator codziennie pisze - co u psów

jak na razie macie ładne zdjecia