tripti Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 wszystkie będą wysterylizowane :) Ola już mi obiecała, że nawet może sprawdzić, czy jest szew po sterylce :) ale też poleci dobrego tańszego weta, także na pewno będzie to dopilnowane :) Magda, czyli z tego rozumiem, że ten przelew już wyszedł i na pierwszej stronie mam odjąć? Kajusia jest coraz bardziej rozbrykana, już nawet nie chce sypiać sama w nocy, ale jeszcze jedna nocka i będzie panią na włościach. Quote
Kociabanda2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON. Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH. http://www.dogomania.pl/threads/204368-zaginieni-3-4-letnia-ON-ka-i-szczeniak-Radziejowice-Mszczon%C3%B3w-%C5%BByrard%C3%B3w-i-okolice! Quote
obraczus87 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A skoro tak pieknie piszemy o kosztach, to może zapytam - Tripti ile kosztowały Cie wizyty i leczenie Kajusi?? Wypadałoby zwrócic Ci pieniazki :) i tak uratowałaś sytuacje tym, że zaopiekowałaś sie mala przez kilka dni :) (to juz chyba tydzien prawda??:)) Quote
tusinka22 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 obraczus87 napisał(a):A skoro tak pieknie piszemy o kosztach, to może zapytam - Tripti ile kosztowały Cie wizyty i leczenie Kajusi?? Wypadałoby zwrócic Ci pieniazki :) i tak uratowałaś sytuacje tym, że zaopiekowałaś sie mala przez kilka dni :) (to juz chyba tydzien prawda??:)) akurat jutro Kaja jedzie do nowego domu, więc będzie można podsumować wydatki i zwrócić z zebranych dotychczas pieniążków. Quote
obraczus87 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 tusinka22 napisał(a):akurat jutro Kaja jedzie do nowego domu, więc będzie można podsumować wydatki i zwrócić z zebranych dotychczas pieniążków. Super....... Powodzenia Kaja w nowym domku. Quote
magdajedral Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No właśnie Tripti podawaj numer konta i kwotę którą mamy Tobie zwrócić. Quote
Szalony Kot Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A ja słyszałam, że Szarusia może też coś znalazła, to prawda to? :> Quote
tusinka22 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Szalony Kot napisał(a):A ja słyszałam, że Szarusia może też coś znalazła, to prawda to? :> to jeszcze nic pewnego, dziewczyna ma się umówić i podjechać żeby zobaczyć suńkę, ale jak będą ładniejsze zdjęcia- zrobimy nowe ogłoszenia i mała znajdzie domek. Quote
koosiek Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Przepraszam, ale się pogubiłam - czarna jedzie do domku, szara w hotelu, pręgowana w DT, tak? Quote
tripti Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 koosiek napisał(a):Przepraszam, ale się pogubiłam - czarna jedzie do domku, szara w hotelu, pręgowana w DT, tak? tak dokładnie to wygląda, narazie jeszcze Kaja - czarna nie jedzie, czekamy na sygnał. Tyle, że ona to nie bardzo chce już jechać :) Quote
tusinka22 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 koosiek napisał(a):Przepraszam, ale się pogubiłam - czarna jedzie do domku, szara w hotelu, pręgowana w DT, tak? tak, wszystko się zgadza. Quote
tusinka22 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 koosiek napisał(a):Aha, dzięki :) A pręgowana ma ogłoszenia? ma ogłoszenia, ale jak będą ładniejsze zdjęcia to zrobię nowe i kilka wypromuję. Quote
Agnieszka_K Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 jak fajnie, że czarnulka domek znalazła, trzymam kciukii za pozostałą dwójkę! :) Quote
magdajedral Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Tak bardzo się boję o Kaję.... żeby tylko nie straciła zaufania do człowieka przez to ciągłe jej wożenie..... Ech strasznie ciężkie to wszystko. Quote
magdajedral Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 I chyba dzisiaj nie zasnę. Nie mogę przestać myśleć o maleńkiej. Quote
Lidan Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 No ale to już chyba ostatni raz pojedzie prosto do swojego nowego domku, tak? Domek sprawdzony, zatwierdzony, godny zaufania, uprzedzony, że trzeba łagodnie, delikatnie, ostrożnie :???: Nie ma innego wyjścia skoro sunia nie może zostać na stałe tam gdzie jest teraz :hmmmm: Quote
tripti Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Kaja pojechała tzn została przekazana w Sochaczewie chyba około 22.30 nie pamiętam dokładnie, dzisiejszą noc spędzi jeszcze u Oli, a dopiero jutro ma pojechać około 12stej do nowego domku, przeżyć a przeżyć, mam nadzieję, że się mocno nie zestresuje, za to ja jestem zestresowana bardzo, bo dzwoniłam jakoś przed północą to Ola nie odebrała, a byli jeszcze w drodze, mam nadzieję, że wszystko ok. Domek uprzedzony o tym, ale wiadomo jak to jest jak przychodzi do domu pies, którego się chciało i czekało, raczej taki pies na brak spokoju nie będzie narzekał. No nic mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, czekam z niepokojem na wieści. Quote
tusinka22 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tripti napisał(a):Kaja pojechała tzn została przekazana w Sochaczewie chyba około 22.30 nie pamiętam dokładnie, dzisiejszą noc spędzi jeszcze u Oli, a dopiero jutro ma pojechać około 12stej do nowego domku, przeżyć a przeżyć, mam nadzieję, że się mocno nie zestresuje, za to ja jestem zestresowana bardzo, bo dzwoniłam jakoś przed północą to Ola nie odebrała, a byli jeszcze w drodze, mam nadzieję, że wszystko ok. Domek uprzedzony o tym, ale wiadomo jak to jest jak przychodzi do domu pies, którego się chciało i czekało, raczej taki pies na brak spokoju nie będzie narzekał. No nic mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, czekam z niepokojem na wieści. miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze, ona jest taka kochaniutka malutka myszka. Quote
obraczus87 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dziekuje Tripti, ze zajelas sie transportem. Napisz prosze ile wyszlo km i ile wydaliscie na paliwo. Jestes Kochana. A ja mam pytanie - nie wiem czy juz pytalam ;) w tym domu jest pies, rozumiem, że kastrowany tak??:) Quote
tripti Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 jest dobrze, Kaja już w nowym domku na miejscu pod Bydgoszczą! Quote
Nutusia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Pani przyjechała wcześniej niż to było umówione, bo już się nie mogła doczekać! Po czym usiadła na psim posłaniu i 20 minut przemawiała do Kai zapewniając, że wszystko będzie już tylko dobrze! :) Quote
Awit Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 O jak dobrze, że dziewunia już u siebie!! Czy Pani na pewno będzie odpowiednio ją zabezpieczała? Mam na myśli, obrożę, szelki, ciasno pozapinane, adresatka, czip??? Co ze sterylką?? Jest określony termin zabiegu do kiedy ma być wykonany?? Wybaczcie, że ja tak pytam, choć nie dołożyłam ani grosza, ale emocjonalnie najbardziej tą małą sunię przeżyłam. I wszędzie ciągle psy giną i ja już mam obsesję. Quote
wiga138 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam za offa.... POTRZEBUJĘ POMOCY !!! mój banerek.............................. Quote
Recommended Posts