Lemoniada Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='mysza 1']Bardzo Ci dziękuję. Ja już zapomniałam o rozliczaniu Sisi, wpłaca na nią co miesiąc Lazy i to były jedyne wpłaty. A co miesiąc jest hotel- 300 zł plus karma, ok 100. Także porażka. Wznowię jej ogłoszenia, różni są ludzie, może ktoś zechce mieć pomyleńca ;) Sisi jest miła ale tylko do ludzi, których zna. Najtrudniejsze będą początki w nowym domu, potem to już powinno być ok. Ładnie wygląda :) nie powiem :)[/QUOTE] Uuu, faktycznie porażka :( Najwyższy czas żeby Sisi poszła do domu. "Każda potwora znajdzie amatora" jak głosi mądre przysłowie, skoro znalazła się dobra dusza, która pokochała Jaspera, to i Siseto kogoś na pewno urzeknie :) Quote
ronja Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 zimowa Siseta (po zakopywaniu ciastek w śniegu) Quote
malagos Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Mamy kogoś w Sulejówku? Taka psina śpi pod gołym niebem: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238818-Bezbronna-suczka-mieszka-pod-domem Quote
Lemoniada Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Uwielbiam takie zaśnieżone mordy:lol: Sisi w każdym wydaniu jest piękna :) Quote
ronja Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 trójca na własnozębnie rozwalonej kanapie:) Quote
Cantadorra Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ależ piękne zdjęcie trójcy, rewelacja! :) Modele przepiękne i tak słodko wyglądają:) Quote
mysza 1 Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Jaka fajna banda :) Siseta śmieszna i urokliwa jest tylko strasznie z obcymi trudna kurczę :( Quote
mysza 1 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Miła, dobrze, ze chociaż dla Ciebie ;) Quote
ronja Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 z tej trójki jako jedyna wolała całusy niż ciastka. chłopaków to tylko smaczki obchodziły Quote
Lemoniada Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Też chcę całusa od Sisi, zazdroszczę:loveu: Quote
Lemoniada Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Pięknoto co u Ciebie? Tęsknisz za Kacperkiem? :) A może masz już nowego kolegę? Quote
ronja Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 chyba tęskni. tym bardziej, że Piasek większość dnia spędza na półeczce. dopieszczam ją często - ją i Piaseczka, z którym bardzo się zżyłam przez ostatnie miesiące. Quote
mysza 1 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Co to za brylant tak daje po oczach? ;) Quote
ronja Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 to wewnętrzne piękno tak błyszczy:) Siseto San, czyli Sisieto Słońce Quote
Cantadorra Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Ależ ładne zdjęcie. Wewnętrze piękno Siseto przebija przez poranek i będzie towarzyszyć mi przy porannej kawie :) Quote
ronja Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 smutny Sisik:placz: Kacperek ma swój dom, Piaseczek też pojechal kilka dni temu, a Sisetek nadal u nas... Quote
mysza 1 Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 I kto by chciał psa, który kąsa na dzień dobry :( Piasek się bał ale nie gryzł a ta jest nieobliczalna :( Quote
Cantadorra Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ale Ronji i jej domowników rozumiem, że nie kąsała ani nie kąsa. Dziwna ta Siseto, sama sobie szkodzi dziewczyna :( A taka ładna, o oryginalnej urodzie i bardzo miluto wyglądająca. Ale jak widać pozory mylą...... Quote
ronja Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 nam nigdy nawet nie pokazała kawałeczka zęba. jak przyjechała bardzo bała się mojego męża, ale pozwalała robić ze sobą wszystko. tak naprawdę zaatakowała tylko jedną osobę - męża Myszy. obcych się bardzo boi, ale sama zachowuje dystans i straszy co najwyżej szczekaniem. bardzo bym chciała,by ktoś dał jej szansę, bo to bardzo delikatna i wrażliwa suczka, uwielbiająca pieszczoty i bliskość czlowieka. Quote
mysza 1 Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 ronja napisał(a):nam nigdy nawet nie pokazała kawałeczka zęba. jak przyjechała bardzo bała się mojego męża, ale pozwalała robić ze sobą wszystko. tak naprawdę zaatakowała tylko jedną osobę - męża Myszy. obcych się bardzo boi, ale sama zachowuje dystans i straszy co najwyżej szczekaniem. bardzo bym chciała,by ktoś dał jej szansę, bo to bardzo delikatna i wrażliwa suczka, uwielbiająca pieszczoty i bliskość czlowieka. Należało mu się na pewno ;) Inna sprawa, że nie za wielu było chętnych do poznania Sisety ;) Quote
Lemoniada Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 O przepraszam, ja tam bym chętnie Sisi poznała :) Tylko pewnie by mnie obszczekała na dzień dobry i na tym nasza znajomość by się skończyła ;) Może ona jest smutna, bo boi się, że ją oddacie jak Kacperka i Piaska? :( Quote
ronja Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 myślę, że Sisik czuję się po prostu samotna. nie ma apetytu, wolno je, zostawia. niechętnie wraca do boksu. wczoraj położyla się pod schodami i nie chciała się stamtąd ruszyć. na razie nie mam jej z kim połączyć. ona lubi dominować. musi mieć kolegę, bo z koleżankami róznie bywało. Quote
Recommended Posts