Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo Ci dziękuję. Ja już zapomniałam o rozliczaniu Sisi, wpłaca na nią co miesiąc Lazy i to były jedyne wpłaty.
A co miesiąc jest hotel- 300 zł plus karma, ok 100. Także porażka.

Wznowię jej ogłoszenia, różni są ludzie, może ktoś zechce mieć pomyleńca ;) Sisi jest miła ale tylko do ludzi, których zna. Najtrudniejsze będą początki w nowym domu, potem to już powinno być ok.

Ładnie wygląda :) nie powiem :)[/QUOTE]
Uuu, faktycznie porażka :( Najwyższy czas żeby Sisi poszła do domu.
"Każda potwora znajdzie amatora" jak głosi mądre przysłowie, skoro znalazła się dobra dusza, która pokochała Jaspera, to i Siseto kogoś na pewno urzeknie :)

• 1 month later...
  • Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

chyba tęskni. tym bardziej, że Piasek większość dnia spędza na półeczce. dopieszczam ją często - ją i Piaseczka, z którym bardzo się zżyłam przez ostatnie miesiące.

Posted

Ale Ronji i jej domowników rozumiem, że nie kąsała ani nie kąsa. Dziwna ta Siseto, sama sobie szkodzi dziewczyna :( A taka ładna, o oryginalnej urodzie i bardzo miluto wyglądająca. Ale jak widać pozory mylą......

Posted

nam nigdy nawet nie pokazała kawałeczka zęba. jak przyjechała bardzo bała się mojego męża, ale pozwalała robić ze sobą wszystko. tak naprawdę zaatakowała tylko jedną osobę - męża Myszy. obcych się bardzo boi, ale sama zachowuje dystans i straszy co najwyżej szczekaniem. bardzo bym chciała,by ktoś dał jej szansę, bo to bardzo delikatna i wrażliwa suczka, uwielbiająca pieszczoty i bliskość czlowieka.

Posted

ronja napisał(a):
nam nigdy nawet nie pokazała kawałeczka zęba. jak przyjechała bardzo bała się mojego męża, ale pozwalała robić ze sobą wszystko. tak naprawdę zaatakowała tylko jedną osobę - męża Myszy. obcych się bardzo boi, ale sama zachowuje dystans i straszy co najwyżej szczekaniem. bardzo bym chciała,by ktoś dał jej szansę, bo to bardzo delikatna i wrażliwa suczka, uwielbiająca pieszczoty i bliskość czlowieka.

Należało mu się na pewno ;)
Inna sprawa, że nie za wielu było chętnych do poznania Sisety ;)

Posted

O przepraszam, ja tam bym chętnie Sisi poznała :) Tylko pewnie by mnie obszczekała na dzień dobry i na tym nasza znajomość by się skończyła ;)
Może ona jest smutna, bo boi się, że ją oddacie jak Kacperka i Piaska? :(

Posted

myślę, że Sisik czuję się po prostu samotna. nie ma apetytu, wolno je, zostawia. niechętnie wraca do boksu. wczoraj położyla się pod schodami i nie chciała się stamtąd ruszyć. na razie nie mam jej z kim połączyć. ona lubi dominować. musi mieć kolegę, bo z koleżankami róznie bywało.