jola_li Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 mysza 1 napisał(a):Masz rację z tą tylko różnicą, że Sisi jest podła a nie nieśmiała ;) Chce ugryźć każdego :) Sisi nie jest podła, tylko ma złe zdanie o ludzkiej naturze :). I nie bez powodu ;-). Quote
ronja Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ostatnio siedziałam na ławce, jak Bartek ją wypuścił. Siseto się pomyliła, nie poznala mnie (miała prawo, coraz bardziej przypominam balon;)) i obszczekała:) Quote
mysza 1 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 jola_li napisał(a):Sisi nie jest podła, tylko ma złe zdanie o ludzkiej naturze :). I nie bez powodu ;-). Jolu, masz dla niej zbyt wiele litości dla Siseto ;) w sumie nic aż tak złego jej nie spotkało, chyba ma taką naturę ;) Widzisz jaka jest gapa, na swojego nawet szczeka ;) Quote
Lemoniada Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Gapy też zasługują na miłość, zwłaszcza takie kochane i słodkie jak Sisi :) Quote
mysza 1 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Lemoniada napisał(a):Gapy też zasługują na miłość, zwłaszcza takie kochane i słodkie jak Sisi :) Może i ona słodka ale każdy, kto ją pozna ma inne zdanie. ;) Nie lubi obcych, rozumiem to ale jak przekonać kogokolwiek, ze potrafi być miła ;) Quote
mysza 1 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 gusia0106 napisał(a):A potrafi ? ;) Tak mówią ;) osobiście mam odmiennie zdanie. ;) Quote
ronja Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='gusia0106']A potrafi ? ;) [quote name='mysza 1']Tak mówią ;) osobiście mam odmiennie zdanie. ;) na wątku macie tysiąc dowodów, że potrafi:) choćby ten http://img576.imageshack.us/img576/8076/s174.jpg Quote
mysza 1 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='ronja']na wątku macie tysiąc dowodów, że potrafi:) choćby ten http://img576.imageshack.us/img576/8076/s174.jpg Na wątku tak ale w realu mamy inne doświadczenia ;) A Piotrek dziurkę w łydce ;) Ale lubię Siseto, naprawdę ;) Quote
Lemoniada Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='ronja']na wątku macie tysiąc dowodów, że potrafi:) choćby ten http://img576.imageshack.us/img576/8076/s174.jpg Sama słodycz, uwielbiam to zdjęcie :loveu: I nie wierzę w to, co piszą mysza i gusia, Sisi na pewno jest kochana ;) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Lemoniada napisał(a):Sama słodycz, uwielbiam to zdjęcie :loveu: I nie wierzę w to, co piszą mysza i gusia, Sisi na pewno jest kochana ;) Chcesz ją odwiedzić i się przekonać ? ;) Będziesz mogła ją nawet zabrać do domu ;) Quote
Lemoniada Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 mysza 1 napisał(a):Chcesz ją odwiedzić i się przekonać ? ;) Będziesz mogła ją nawet zabrać do domu ;) Odwiedzić bym mogła, ale zabrać do domu się nie odważę ;) Quote
mysza 1 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Lemoniada napisał(a):Odwiedzić bym mogła, ale zabrać do domu się nie odważę ;) A widzisz ;) Quote
Lemoniada Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 mysza 1 napisał(a):A widzisz ;) Ale to z powodu mojej mamy i moich zwierzaków :) A nie, żebym uważała Sisi za wredotę ;) Quote
Lemoniada Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Jak się miewa Siseto? Czy dostała nową obrożę w stokrotki? :) Quote
mysza 1 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Myślałam, ze jednak się namyśliłaś i przekonałaś Mamę co do adopcji ;) Quote
Lemoniada Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 mysza 1 napisał(a):Myślałam, ze jednak się namyśliłaś i przekonałaś Mamę co do adopcji ;) Mojej mamy żadna siła nie przekona, musiałabym się wyprowadzić, a na to mnie nie stać ;) No i Sisi musiałaby być świadoma, że w hierarchii nad nią będą koty, a tego jakoś nie widzę :) Quote
ronja Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Sisi nie ma problemów z kotami;) Nawet bardzo je lubi. Z Kacperkiem dostali po bułce. Kacperek swoją zjadł od razu, a Sisi jak to Sisi podrzucała sobie swoją, ganiała z nią i na koniec, by przedłuzyć radość zakopała ją. Niestety podglądał ją Kacper, który bułkę w mig odkopał i uciekł z nią w celu konsumpcji dla mało spostrzegawczych;) Wykiwana Siseto... Edited June 13, 2012 by ronja Quote
Lemoniada Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Słodka popierdółka :) Pisałam to już, ale Sisi i Kacper stanowią świetny duet, może znajdą wspólny dom? ;) Quote
jola_li Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 No i na nic konspiracyjny schowek przy czujnym Kacperku ;). Quote
mysza 1 Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Lemoniada napisał(a):Słodka popierdółka :) Pisałam to już, ale Sisi i Kacper stanowią świetny duet, może znajdą wspólny dom? ;) Mieliśmy już taki "cud" Emi i Wiśnia poszli razem do domku :) Bardzo fajnie trafili. Niestety Emi nie cieszyła się nim długo :( Nie wiem czy znasz te moje psiaki. W każdym razie, śmieszna ta Siseto, wszystko sobie chowa na potem, a inni jej zjadają :) Quote
Lemoniada Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 mysza 1 napisał(a):Mieliśmy już taki "cud" Emi i Wiśnia poszli razem do domku :) Bardzo fajnie trafili. Niestety Emi nie cieszyła się nim długo :( Nie wiem czy znasz te moje psiaki. W każdym razie, śmieszna ta Siseto, wszystko sobie chowa na potem, a inni jej zjadają :) Nie, Emi i Wiśni nie kojarzę chyba? Sisi jest bardzo rozsądna, tylko inne psy niewychowane ;) Quote
mysza 1 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Lemoniada napisał(a):Nie, Emi i Wiśni nie kojarzę chyba? Sisi jest bardzo rozsądna, tylko inne psy niewychowane ;) To były wyjatkowe psy. Emi szkielet ledwo żywy, Wiśnia wielkopies znaleziony przeze mnie na budowie, po wypadku, weci sugerowali uśpienie. Fantastyczne. Quote
jola_li Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Oj, nie wiedziałam, że Emi nie żyje :(... Dobrze chociaż, że zdążyła być kochana. Quote
ronja Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Siseto nie lubi upałów. W ogóle nie chce wychodzić. "Wypchnięta" na dwór, sika pod domem i obstawia drzwi. Quote
Recommended Posts