Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

Posted

Uszy ma ładne :) Cieszysz się z komplementu?

Jak przyjechałam to była wystraszona i biegała nerwowo w kółko. Nie chciała się ze mną kolegować ;)

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla psiaków tylko pilot jeszcze położyć :).....fajnie wyglądają :)
Czekam na jedną wpłatę z bazarku i zaraz zrobię przelew dla Sisi. Mysza ,skasowało mi się Twoje pw.z nr.konta jak czyściłam skrzynkę,ale chyba mogę z pierwszej strony wziąć dane?

Posted

[quote name='WiosnaA']Dla psiaków tylko pilot jeszcze położyć :).....fajnie wyglądają :)
Czekam na jedną wpłatę z bazarku i zaraz zrobię przelew dla Sisi. Mysza ,skasowało mi się Twoje pw.z nr.konta jak czyściłam skrzynkę,ale chyba mogę z pierwszej strony wziąć dane?[/QUOTE]
Oczywiście, konto z pierwszego postu jest jak najbardziej aktualne.

Wielkie dzięki za pomoc :loveu:

Posted

Z mojego bazarku dla Sisi mamy 533zł :loveu:

Po wcześniejszym uzgodnieniu z Myszą (aby nie przelewać się wzajemnie),za swoje zakupy na bazarku sama doliczy do konta Sisi ,a ja minusuję 32zł i dla Sisi wędruje - 501zł. Przelew na tę sumę zrobiony 20.V.2012r

Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku jak pieniążki dotrą.

Posted

[quote name='WiosnaA']Z mojego bazarku dla Sisi mamy 533zł :loveu:Po wcześniejszym uzgodnieniu z Myszą (aby nie przelewać się wzajemnie),za swoje zakupy na bazarku sama doliczy do konta Sisi ,a ja minusuję 32zł i dla Sisi wędruje - 501zł. Przelew na tę sumę zrobiony 20.V.2012r

Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku jak pieniążki dotrą.
Wow, ale kwota :multi:
Bardzo serdecznie dziękuję :loveu:

Posted

Myszko,dotarła zaległa wpłata do mnie i dosłałam dziś dla Sisi jeszcze 3zł,także potwierdzisz jak dojdzie już wszystko;)
Pozdrawiam Sisetkę ślicznotkę!:)

Posted

[quote name='WiosnaA']Myszko,dotarła zaległa wpłata do mnie i dosłałam dziś dla Sisi jeszcze 3zł,także potwierdzisz jak dojdzie już wszystko;)
Pozdrawiam Sisetkę ślicznotkę!:)
Wyjeżdżałam i nie było mnie na dogo.
Doszły obie wpłaty, zaraz pójdę na bazarek i potwierdzę. Bardzo dziękuję.

Posted

ronja napisał(a):
Jest nam smutno, że to taki czubek jest...

No jest, ale się nie ma co smucić. I tak osiągnęliście z nią bardzo wiele.
Może się trafi jakiś wyrozumiały, kto wie ;)

Posted

Kto to jest kolega Pyszczek?

Właśnie miałam napisać, że reakcja Gusi na moją propozycję kandydatury Sisi do potencjalnego domu była trochę nerwowa ;) Nie będę już cytować ;)

Coś trzeba z nią zrobić, cholercia. Życie ma boksowe i ogólnie kiszka. Szkoda, zeby tak to wyglądało :(

Posted

mysza 1 napisał(a):

Coś trzeba z nią zrobić, cholercia. Życie ma boksowe i ogólnie kiszka. Szkoda, zeby tak to wyglądało :(

Sisi na zdjęciach nie wygląda na niezadowoloną ze swojego życia, nareszcie jest kochana i bezpieczna :) Dobrze, że one nie wiedzą, że ich losy są niepewne, a domy tylko tymczasowe, dzięki temu są spokojne i szczęśliwe :)
Wierzę, że prędzej czy później ktoś zwróci uwagę na tą nieśmiałą lisiczkę. I oby to nastąpiło jednak prędzej :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Sisi na zdjęciach nie wygląda na niezadowoloną ze swojego życia, nareszcie jest kochana i bezpieczna :) Dobrze, że one nie wiedzą, że ich losy są niepewne, a domy tylko tymczasowe, dzięki temu są spokojne i szczęśliwe :)
Wierzę, że prędzej czy później ktoś zwróci uwagę na tą nieśmiałą lisiczkę. I oby to nastąpiło jednak prędzej :)

Masz rację z tą tylko różnicą, że Sisi jest podła a nie nieśmiała ;) Chce ugryźć każdego :)