mysza 1 Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 Uszy ma ładne :) Cieszysz się z komplementu? Jak przyjechałam to była wystraszona i biegała nerwowo w kółko. Nie chciała się ze mną kolegować ;) Quote
mysza 1 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Wyjaśnij od razu, że Kanapę dostała Siseto ;) a Kacper korzysta ;) Fajnie mają :) Jeszcze telewizor i spoko ;) Quote
WiosnaA Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Dla psiaków tylko pilot jeszcze położyć :).....fajnie wyglądają :) Czekam na jedną wpłatę z bazarku i zaraz zrobię przelew dla Sisi. Mysza ,skasowało mi się Twoje pw.z nr.konta jak czyściłam skrzynkę,ale chyba mogę z pierwszej strony wziąć dane? Quote
mysza 1 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='WiosnaA']Dla psiaków tylko pilot jeszcze położyć :).....fajnie wyglądają :) Czekam na jedną wpłatę z bazarku i zaraz zrobię przelew dla Sisi. Mysza ,skasowało mi się Twoje pw.z nr.konta jak czyściłam skrzynkę,ale chyba mogę z pierwszej strony wziąć dane?[/QUOTE] Oczywiście, konto z pierwszego postu jest jak najbardziej aktualne. Wielkie dzięki za pomoc :loveu: Quote
WiosnaA Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Z mojego bazarku dla Sisi mamy 533zł :loveu: Po wcześniejszym uzgodnieniu z Myszą (aby nie przelewać się wzajemnie),za swoje zakupy na bazarku sama doliczy do konta Sisi ,a ja minusuję 32zł i dla Sisi wędruje - 501zł. Przelew na tę sumę zrobiony 20.V.2012r Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku jak pieniążki dotrą. Quote
mysza 1 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='WiosnaA']Z mojego bazarku dla Sisi mamy 533zł :loveu:Po wcześniejszym uzgodnieniu z Myszą (aby nie przelewać się wzajemnie),za swoje zakupy na bazarku sama doliczy do konta Sisi ,a ja minusuję 32zł i dla Sisi wędruje - 501zł. Przelew na tę sumę zrobiony 20.V.2012r Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku jak pieniążki dotrą. Wow, ale kwota :multi: Bardzo serdecznie dziękuję :loveu: Quote
mysza 1 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 ładne Siseto :) (nic nie piłam, naprawdę ;)) Quote
ronja Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='mysza 1']ładne Siseto :) (nic nie piłam, naprawdę ;))[/QUOTE] głowa też Cię boli?:) Quote
WiosnaA Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Myszko,dotarła zaległa wpłata do mnie i dosłałam dziś dla Sisi jeszcze 3zł,także potwierdzisz jak dojdzie już wszystko;) Pozdrawiam Sisetkę ślicznotkę!:) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='WiosnaA']Myszko,dotarła zaległa wpłata do mnie i dosłałam dziś dla Sisi jeszcze 3zł,także potwierdzisz jak dojdzie już wszystko;) Pozdrawiam Sisetkę ślicznotkę!:) Wyjeżdżałam i nie było mnie na dogo. Doszły obie wpłaty, zaraz pójdę na bazarek i potwierdzę. Bardzo dziękuję. Quote
ronja Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Siseta nie była wczoraj miła dla Gusi:( Była na smyczy i brzydko szczekala jak była za blisko... Quote
gusia0106 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nie chciałam poruszać drażliwego tematu żebyście się nie denerwowali ;) Quote
gusia0106 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ronja napisał(a):Jest nam smutno, że to taki czubek jest... No jest, ale się nie ma co smucić. I tak osiągnęliście z nią bardzo wiele. Może się trafi jakiś wyrozumiały, kto wie ;) Quote
ronja Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 za to Kolega Pyszczek był miły i spał kolo Gusi:) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Kto to jest kolega Pyszczek? Właśnie miałam napisać, że reakcja Gusi na moją propozycję kandydatury Sisi do potencjalnego domu była trochę nerwowa ;) Nie będę już cytować ;) Coś trzeba z nią zrobić, cholercia. Życie ma boksowe i ogólnie kiszka. Szkoda, zeby tak to wyglądało :( Quote
Lemoniada Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 mysza 1 napisał(a): Coś trzeba z nią zrobić, cholercia. Życie ma boksowe i ogólnie kiszka. Szkoda, zeby tak to wyglądało :( Sisi na zdjęciach nie wygląda na niezadowoloną ze swojego życia, nareszcie jest kochana i bezpieczna :) Dobrze, że one nie wiedzą, że ich losy są niepewne, a domy tylko tymczasowe, dzięki temu są spokojne i szczęśliwe :) Wierzę, że prędzej czy później ktoś zwróci uwagę na tą nieśmiałą lisiczkę. I oby to nastąpiło jednak prędzej :) Quote
ronja Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 kanapa ucierpiała wczoraj jak byliśmy u weta. żywot jest jest chyba policzony... Quote
mysza 1 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Lemoniada napisał(a):Sisi na zdjęciach nie wygląda na niezadowoloną ze swojego życia, nareszcie jest kochana i bezpieczna :) Dobrze, że one nie wiedzą, że ich losy są niepewne, a domy tylko tymczasowe, dzięki temu są spokojne i szczęśliwe :) Wierzę, że prędzej czy później ktoś zwróci uwagę na tą nieśmiałą lisiczkę. I oby to nastąpiło jednak prędzej :) Masz rację z tą tylko różnicą, że Sisi jest podła a nie nieśmiała ;) Chce ugryźć każdego :) Quote
Recommended Posts