Lemoniada Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Biedna sunieczka :( Co ten Hugo narobił, mój Boże :( Ja tam wierzę, że znajdzie się ktoś, kto pokocha tą piękna lisiczkę. Quote
ronja Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 codziennie ma zakrapiane oczko gentamecyną. mam nadzieje, że z okiem będzie dobrze. Quote
Lemoniada Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Jak oczko Sisi? Ładnie się goi, wszystko w porządku? Quote
ronja Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Tak, wygląda na to, żre wszystko jest ok. Szwy zdjęte, oczko ładne. Siseta w dobrym humorze, dziś nawet zaczepiała Huga do zabawy. Quote
ronja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Sisi była wczoraj u weta. Wiózł ją nasz sąsiad. Siedziala obok niego na przednim siedzeniu na kolanach Bartka. Była bardzo grzeczna, wystraszona trochę, ale spokojna. W lecznicy sąsiad trzymał ją na smyczy i też było ok. Dziś byli goście, wzięliśmy ją początkowo na smycz. Spuszczona poleciała za dom - nie obszczekała ich nawet. Quote
mysza 1 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Ale do obcych nie podejdzie, od mnie wzięła smakołyk tylko raz i to z trudem. Jedyne wyjście to adopcja "w ciemno"- ktoś ją weźmie a ona będzie musiała to zaakceptować i pewnie tak będzie. Tylko ludzie kontaktowych psów nie chcą a co dopiero takich... ;( No ale może... Quote
ronja Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 no, nie podejdzie. ale coraz rzadziej reaguje agresją czy szczekaniem. może się ktoś znajdzie, kogo oczaruje... tak jak nas:) Quote
3 x Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 mysza 1 napisał(a):Ale do obcych nie podejdzie, od mnie wzięła smakołyk tylko raz i to z trudem. Jedyne wyjście to adopcja "w ciemno"- ktoś ją weźmie a ona będzie musiała to zaakceptować i pewnie tak będzie. Tylko ludzie kontaktowych psów nie chcą a co dopiero takich... ;( No ale może... mysza ale pamiętaj, że sa tez wyjatki ktore ciesza sie gdy psy nie są za bardzo kontaktowe ;) i może na kogoś takiego trafi Sisi :) Quote
mysza 1 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 :) głowka ładnie się chyba zagoiła, nie widać przynajmniej szram :) Quote
Lemoniada Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Piękności! A ten psiak z piłką to też myszy 1? :) Quote
ronja Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 to niewidomy Hugo - pod opieką Asiaf1 wrócił z adopcji po roku. strasznie kochany, spokojny i ułozony Quote
Lemoniada Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Też cudny psiak :) Jaki był powód oddania? To przykre, że ludzie rezygnują i zawodzą nadzieje psa... Quote
ronja Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Lemoniada']Też cudny psiak :) Jaki był powód oddania? To przykre, że ludzie rezygnują i zawodzą nadzieje psa...[/QUOTE] powód był bardzo prozaiczny. sraczki... Hugo je trochę lepszą karmę, okresowo dostaje kreon i jest ok. pan przywiózł go z workiem karmy marketowej. więc nie dziwne, że sraczki się nasiliły i załatwiał się w domu, bo nie mógł wytrzymac. Quote
Lemoniada Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Pusto, faktycznie. Szkoda, bo Siseto to taka ładna sunia - i na pewno oddana, gdy kogoś pozna i pokocha... Quote
mysza 1 Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Ja tam już straciłam nadzieję, że Sisi znajdzie dom i poważnie mówiąc to bardzo mi jej żal. :( Ma swoje lęki, jest dziwna dla obcych i cóż, ciężko... Ania zgodziła się ponownie przyjechać i zrobić profesjonalne zdjęcia, tym razem Sisi też zrobimy.:eviltong: Może kogoś powalą jej uszka, inaczej szanse marne ;) Lolek jest bardzo niefotogeniczny, na żywo naprawdę jest dużo ładniejszy. Quote
Lemoniada Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='mysza 1'] Ania zgodziła się ponownie przyjechać i zrobić profesjonalne zdjęcia, tym razem Sisi też zrobimy.:eviltong: Może kogoś powalą jej uszka, inaczej szanse marne ;)[/QUOTE] I kita, i kita :loveu: Quote
mysza 1 Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Lemoniada']I kita, i kita :loveu:[/QUOTE] I kita ;) :) Quote
Recommended Posts