Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tak, wygląda na to, żre wszystko jest ok. Szwy zdjęte, oczko ładne. Siseta w dobrym humorze, dziś nawet zaczepiała Huga do zabawy.

• 2 weeks later...
Posted

Sisi była wczoraj u weta. Wiózł ją nasz sąsiad. Siedziala obok niego na przednim siedzeniu na kolanach Bartka. Była bardzo grzeczna, wystraszona trochę, ale spokojna. W lecznicy sąsiad trzymał ją na smyczy i też było ok. Dziś byli goście, wzięliśmy ją początkowo na smycz. Spuszczona poleciała za dom - nie obszczekała ich nawet.

Posted

Ale do obcych nie podejdzie, od mnie wzięła smakołyk tylko raz i to z trudem.
Jedyne wyjście to adopcja "w ciemno"- ktoś ją weźmie a ona będzie musiała to zaakceptować i pewnie tak będzie. Tylko ludzie kontaktowych psów nie chcą a co dopiero takich... ;( No ale może...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale do obcych nie podejdzie, od mnie wzięła smakołyk tylko raz i to z trudem.
Jedyne wyjście to adopcja "w ciemno"- ktoś ją weźmie a ona będzie musiała to zaakceptować i pewnie tak będzie. Tylko ludzie kontaktowych psów nie chcą a co dopiero takich... ;( No ale może...

mysza ale pamiętaj, że sa tez wyjatki ktore ciesza sie gdy psy nie są za bardzo kontaktowe ;)
i może na kogoś takiego trafi Sisi :)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Lemoniada']Też cudny psiak :) Jaki był powód oddania? To przykre, że ludzie rezygnują i zawodzą nadzieje psa...[/QUOTE]
powód był bardzo prozaiczny. sraczki...
Hugo je trochę lepszą karmę, okresowo dostaje kreon i jest ok. pan przywiózł go z workiem karmy marketowej. więc nie dziwne, że sraczki się nasiliły i załatwiał się w domu, bo nie mógł wytrzymac.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja tam już straciłam nadzieję, że Sisi znajdzie dom i poważnie mówiąc to bardzo mi jej żal. :( Ma swoje lęki, jest dziwna dla obcych i cóż, ciężko...

Ania zgodziła się ponownie przyjechać i zrobić profesjonalne zdjęcia, tym razem Sisi też zrobimy.:eviltong: Może kogoś powalą jej uszka, inaczej szanse marne ;)

Lolek jest bardzo niefotogeniczny, na żywo naprawdę jest dużo ładniejszy.

Posted

[quote name='mysza 1']
Ania zgodziła się ponownie przyjechać i zrobić profesjonalne zdjęcia, tym razem Sisi też zrobimy.:eviltong: Może kogoś powalą jej uszka, inaczej szanse marne ;)[/QUOTE]
I kita, i kita :loveu: