Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

Posted

No to Sisi dołączyła do grona nielicznych, dla których śnieg to frajda ;-).

Gratuluję niedalekiego powiększenia RoRodziny i życzę zdrowego i szczęśliwego oczekiwania :-)!

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ronja, nurtuje mnie jedna kwestia. Byłam tylko na kilku wątkach psiaków, które były pod Twoją opieką. One wszystkie tak biegają, szaleją, skaczą i fruwają. One tak same z siebie, czy na jakimś sznurku coś przed nimi ucieka? Moje psy stoją i patrzą, aż ich pani coś rzuci, zabawi, wysili się, pobiegnie. Nie chcą kurna tak biegać, bawić się i sprawić mi takiej frajdy, jaką mam oglądając takie fotki :)

nic przed nimi nie ucieka:) ale ja generalnie często sama się z nimi bawię, więc jak wychodzę z aparatem to potem się cieszą już z przyzwyczajenia

• 2 weeks later...
Posted

Cantadorra napisał(a):
Siseto, jak to Siseto, goła ale wesoła...... Wygląda super, szkoda, że domu niet............

Racja...
Siseto wesoła, bo ja płacę ;) Cwaniaczka z niej ;)

• 2 weeks later...
Posted

Siseto zwana ostatnio Cicely (czyt. Sisly) jak najbardziej w porządku. Misję szczekacza oddała Pipi (czyt. PajPaj), więc jest nieco spokojniejsza:)
Kończy jej się ważność kiltixu, a nie chciałabym, by jakiś kleszcz się do niej przypiął:)

Posted

ronja napisał(a):
Siseto zwana ostatnio Cicely (czyt. Sisly) jak najbardziej w porządku. Misję szczekacza oddała Pipi (czyt. PajPaj), więc jest nieco spokojniejsza:)
Kończy jej się ważność kiltixu, a nie chciałabym, by jakiś kleszcz się do niej przypiął:)

Świr ;)
Jak wejdę na jeszcze jeden wątek i okaze się, ze się coś kończy to padnę :-(

Może znajdzie się sponsor Kiltixa?

Posted

[quote name='mysza 1']Świr ;)
Jak wejdę na jeszcze jeden wątek i okaze się, ze się coś kończy to padnę :-(

Może znajdzie się sponsor Kiltixa?
to lepiej nie wchodź:(

a do tego podła PajPaj pogryzła ekskluzywną obróżkę Sisly:( tę w kwiatuszki. tak mi jej szkoda - obróżki i Sisly, że musi nosić parcianą teraz i że jest taką pierdołą, że na żywca dała sobie obeżreć obróżę. PajPaj jest okropna!!!!

Posted

ronja napisał(a):
to lepiej nie wchodź:(

a do tego podła PajPaj pogryzła ekskluzywną obróżkę Sisly:( tę w kwiatuszki. tak mi jej szkoda - obróżki i Sisly, że musi nosić parcianą teraz i że jest taką pierdołą, że na żywca dała sobie obeżreć obróżę. PajPaj jest okropna!!!!

Na szczęście Sisly jest psem i jest jej wszystko jedno, co ma na sobie ;)

A PajPaj jest bardzo miła :) inaczej byc nie może. :P

Posted

ronja napisał(a):
o nie! Sisly jest wyjątkowa. w sobotę będę w hurtowni, jak będą takie obrózki, to jej fundnę i dam jak podły PajPaj znajdzie swój dom

Może Sisly znajdzie pierwsza, kto to wie ;)

Posted

ronja napisał(a):
tego jej życzę z całego serca, bo zasługuje na to jak mało kto

Nie ogłaszam jej, bo fatalnie reaguje na obcych. Jeśli nic się nie zmieniło mojej ostatniej wizyty, chyba jesienią, to nie wiem jak w ogóle ruszyc tą jej adopcję.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie ogłaszam jej, bo fatalnie reaguje na obcych. Jeśli nic się nie zmieniło mojej ostatniej wizyty, chyba jesienią, to nie wiem jak w ogóle ruszyc tą jej adopcję.

Może ogłosić ją jako ekskluzywnego psa dla koneserów, wybrańców i ludzi wyjątkowych?
Piękna z niej dziewczynka :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
Może ogłosić ją jako ekskluzywnego psa dla koneserów, wybrańców i ludzi wyjątkowych?
Piękna z niej dziewczynka :)

Hahahaha :evil_lol: dla koneserów na pewno ale ekskluzywnego? :evil_lol:
Burek podwórkowy jakich mało ;)

Napiszę o tej wyjątkowości i o tym, że z Sisi trzeba popracować, żeby coś z tego było.

Posted

Lemoniada napisał(a):

O to to :-)!
mysza 1 napisał(a):
Hahahaha :evil_lol: dla koneserów na pewno ale ekskluzywnego? :evil_lol:
Burek podwórkowy jakich mało ;-)

Każdy burek jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju :smile:!

• 3 weeks later...
Posted

U Sisetki też zniknęła faktura za szczepienie.
Faktura zbiorcza 152zl to 70zł Sisi (wirusówki i wścieklizna), 70zł Kaluszek (wirusówki i wścieklizna), 12zł Kacperek (dolpac na robale)

Posted

ronja napisał(a):
ale pusto u Sisika Kokosika Krokusika, najmilszej suczki pod slońcem

Właśnie miałam zajrzeć w poszukiwaniu zdjęć, muszę dodać na FB jutro, bo dzisiaj już kilka innych psów wrzuciłam.
No i do ogłoszeń. Tekst mi potrzebny, taki neutralny, bo miła to ona jest tylko do Was.
Jutro może coś sklecę.