Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy drugi raz z Totorkiem u Czesia i Czesiu bardzo się ucieszył z wizyty :) Lubi jak się coś dzieje :evil_lol:, ale za to potem musi wszystko odespać :)
A tu jeszcze fotki z poprzedniej wizyty.

Tak się trzeba położyć przy stole jak wszyscy siedzą :)

What ?:eviltong:

A tu nierozłączni Czesio i Rumci :)

A to zdjęcie ma tytuł "Pora na Czestera" :cool1: (bo to za czym stoi Czesiu to por).

A tu się skrada moje Toto :cool3:

Posted

[quote name='Jaasmin']

A to zdjęcie ma tytuł "Pora na Czestera" :cool1: (bo to za czym stoi Czesiu to por).

A tu się skrada moje Toto :cool3:

Fajne to z tym porem:D
Toto coś ma w sobie,tak ślicznie wychodzi na fotach.

Posted

Jaasmin dzięki,że co jakiś czas dajesz nam przyjemność napawania się zdjęciami Czesterka :loveu: Na wielu innych wątkach brakuje mi wiadomości i zdjęć psiaków z domku a my tu mamy normalnie ucztę wzrokową :cool3::cool3:

Posted

Jaasmin napisał(a):
Porobiłam trochę zdjęć jak byłam i teraz jak mam chwilę czasu to po troszku wrzucam :)
Wiem, że to fajnie oglądać zdjęcia, sama lubię :)

Wielka radość z oglądania !

Pozdrów proszę rodziców i brata ode mnie ( jak ktoś jeszcze jest to też bo już kurczę nie pamiętam czy to wszyscy :oops:).Jak dziś dzień pamiętaj jak tam byłam z Anią.Takie wizyty i takie adopcje budzą nadzieję na lepszą przyszłość dla schroniskowych psiaków. :)

• 3 weeks later...
Posted

Ostatnie zdjęcia z listopadowej wizyty.
Teraz musimy poczekać, aż brat coś cyknie.

Beatkaa, pozdrowienia przekazane i podziękowane :loveu:
Nowy Rok u Czesia udany, było trochę strachu i to raczej po Sylwestrze, jak gdzieś na spacerze zaskoczył go huk, ale minęło :)

Jak też życzę psiakom takiego domku jak ma Czesiu, słyszę jak mama o nim mówi i serce się raduje :loveu:
Ogólnie u niego wszystko dobrze, żyje sobie jak pączek w maśle :evil_lol:

martasekret
, dziękujemy za pozdrówki :)

Posted

No Czesio Czesio widać,że Ci dobrze :):):) Naprawdę setny raz to mówię,ale dzięki historii właśnie Czesterka patrzę z nadzieją na adopcje innych psiaków :loveu:

Posted

Zawsze mnie wzruszają te piękne Czesterkowe zdjęcia - taki szczęśliwy ze swoją wspaniałą Rodzinką:) Można nabierać energii do działania dzięki tym fotkom i wieściom! Czesterku mizianki!

Posted

bardzo lubię to zaglądać :loveu:

Jaasmin napisał(a):
O tak, szczególnie po ostatnich racuchach z jabłkami :evil_lol:

no to teraz smaka mi narobiłaś :roll::eviltong:

Posted

U Czesia wszystko dobrze :) czekam aż dostanę jakieś nowe fotki, żeby wkleić.
Teraz jak tak zimno, to bieganie po podwórku owszem, ale spacery z większym oddalaniem się od domu mu nie w nos. Patrzy , żeby szybko wrócić, pobiegać po podwórku i do domku:loveu: dupke grzać :loveu:
Czyżby był taki mądry, ze jak biega po podwórku, to wie,że w każdej chwili może do domu wejść, a jak idzie dalej, to musi jeszcze wrócić i może mu się zimno zrobić? Hm, tak to wygląda :roll: