Mysia_ Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 jakie cudne te zdjęcia :loveu: http://img810.imageshack.us/img810/4030/80737556.jpg piękne wspólne foto :cool3: Quote
Jaasmin Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Byliśmy drugi raz z Totorkiem u Czesia i Czesiu bardzo się ucieszył z wizyty :) Lubi jak się coś dzieje :evil_lol:, ale za to potem musi wszystko odespać :) A tu jeszcze fotki z poprzedniej wizyty. Tak się trzeba położyć przy stole jak wszyscy siedzą :) What ?:eviltong: A tu nierozłączni Czesio i Rumci :) A to zdjęcie ma tytuł "Pora na Czestera" :cool1: (bo to za czym stoi Czesiu to por). A tu się skrada moje Toto :cool3: Quote
Mani2000 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Jaasmin'] A to zdjęcie ma tytuł "Pora na Czestera" :cool1: (bo to za czym stoi Czesiu to por). A tu się skrada moje Toto :cool3: Fajne to z tym porem:D Toto coś ma w sobie,tak ślicznie wychodzi na fotach. Quote
Beatkaa Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Jaasmin dzięki,że co jakiś czas dajesz nam przyjemność napawania się zdjęciami Czesterka :loveu: Na wielu innych wątkach brakuje mi wiadomości i zdjęć psiaków z domku a my tu mamy normalnie ucztę wzrokową :cool3::cool3: Quote
Jaasmin Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Porobiłam trochę zdjęć jak byłam i teraz jak mam chwilę czasu to po troszku wrzucam :) Wiem, że to fajnie oglądać zdjęcia, sama lubię :) Quote
Beatkaa Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Jaasmin napisał(a):Porobiłam trochę zdjęć jak byłam i teraz jak mam chwilę czasu to po troszku wrzucam :) Wiem, że to fajnie oglądać zdjęcia, sama lubię :) Wielka radość z oglądania ! Pozdrów proszę rodziców i brata ode mnie ( jak ktoś jeszcze jest to też bo już kurczę nie pamiętam czy to wszyscy :oops:).Jak dziś dzień pamiętaj jak tam byłam z Anią.Takie wizyty i takie adopcje budzą nadzieję na lepszą przyszłość dla schroniskowych psiaków. :) Quote
tymuś Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 życzę wszystkim weterankom TAKIEGO domku! Quote
Beatkaa Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ciekawa jestem jak Czesterek przywitał Nowy Rok ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jak się wchodzi na wątek Czesterka i jego rodzinki to się sama buzia cieszy :) Wspaniałe psiaki i cudowny domek :) :):):) Quote
martasekret Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 dawno nie zaglądałam. fajnie, że ten wątek żyje, aż miło poczytać (i popatrzeć)! pozdrawiam serdecznie wszytskich a w szczególności: jaasmin, totka i czestera! ;) Quote
Jaasmin Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ostatnie zdjęcia z listopadowej wizyty. Teraz musimy poczekać, aż brat coś cyknie. Beatkaa, pozdrowienia przekazane i podziękowane :loveu: Nowy Rok u Czesia udany, było trochę strachu i to raczej po Sylwestrze, jak gdzieś na spacerze zaskoczył go huk, ale minęło :) Jak też życzę psiakom takiego domku jak ma Czesiu, słyszę jak mama o nim mówi i serce się raduje :loveu: Ogólnie u niego wszystko dobrze, żyje sobie jak pączek w maśle :evil_lol: martasekret, dziękujemy za pozdrówki :) Quote
Jaasmin Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 O tak, szczególnie po ostatnich racuchach z jabłkami :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 No Czesio Czesio widać,że Ci dobrze :):):) Naprawdę setny raz to mówię,ale dzięki historii właśnie Czesterka patrzę z nadzieją na adopcje innych psiaków :loveu: Quote
Kalva Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zawsze mnie wzruszają te piękne Czesterkowe zdjęcia - taki szczęśliwy ze swoją wspaniałą Rodzinką:) Można nabierać energii do działania dzięki tym fotkom i wieściom! Czesterku mizianki! Quote
Mysia_ Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 bardzo lubię to zaglądać :loveu: Jaasmin napisał(a):O tak, szczególnie po ostatnich racuchach z jabłkami :evil_lol: no to teraz smaka mi narobiłaś :roll::eviltong: Quote
Bjuta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Czesterku, dziś dom znaleźli Kanis z Cezarem! Wyobrażasz sobie???!!! Tyle czekali, co i ty! Quote
Beatkaa Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Bjuta napisał(a):Czesterku, dziś dom znaleźli Kanis z Cezarem! Wyobrażasz sobie???!!! Tyle czekali, co i ty! Tak,kolejny cud cud cud :loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Mieli jeden wspólny :) http://www.dogomania.pl/threads/183252-Kr%C3%B3lewski-CEZAR-i-z%C5%82otow%C5%82osy-KANIS-10-lat-czekali-na-swoj%C4%85-szans%C4%99.-A%C5%BC-si%C4%99-doczekali!! Quote
Mysia_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Co tam u Czesterka? :) Jakieś nowe wieści? ;) Quote
Jaasmin Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 U Czesia wszystko dobrze :) czekam aż dostanę jakieś nowe fotki, żeby wkleić. Teraz jak tak zimno, to bieganie po podwórku owszem, ale spacery z większym oddalaniem się od domu mu nie w nos. Patrzy , żeby szybko wrócić, pobiegać po podwórku i do domku:loveu: dupke grzać :loveu: Czyżby był taki mądry, ze jak biega po podwórku, to wie,że w każdej chwili może do domu wejść, a jak idzie dalej, to musi jeszcze wrócić i może mu się zimno zrobić? Hm, tak to wygląda :roll: Quote
Recommended Posts