Kalva Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Dzień dobry Czesterku, oto talizman od Kruczka dla Ciebie - wyczaruje Ci wspaniały domek! Tylko musisz Ciooteczki poprosić, by go wkleiły do ogłoszeń:) Czy Czester ma wydarzenie na fb? Mogę mu dziś zrobić, czas do domu! Oto prezentacja Czesterka: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=SWRoYHu4LTc[/URL] Quote
Mysia_ Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Anijko, ja na żadnym ksero już ze sto lat nie byłam... ale te przy polibudzie powinny być otwarte na 99% :roll: [quote name='Kalva']Dzień dobry Czesterku, oto talizman od Kruczka dla Ciebie - wyczaruje Ci wspaniały domek! Tylko musisz Ciooteczki poprosić, by go wkleiły do ogłoszeń:) Czy Czester ma wydarzenie na fb? Mogę mu dziś zrobić, czas do domu! Oto prezentacja Czesterka: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=SWRoYHu4LTc[/URL][/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Kalva']Dzień dobry Czesterku, oto talizman od Kruczka dla Ciebie - wyczaruje Ci wspaniały domek! Tylko musisz Ciooteczki poprosić, by go wkleiły do ogłoszeń:) Czy Czester ma wydarzenie na fb? Mogę mu dziś zrobić, czas do domu! Oto prezentacja Czesterka: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=SWRoYHu4LTc[/URL][/QUOTE] Piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie mogę się napatrzeć. Kochana Czesterek nie ma wydarzenia na fb więc możesz śmiało robić. Quote
Kalva Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Cieszę się, że się podoba nasz Gwiazdor - to ja robię mu dziś wydarzenie, tylko za parę godzin, wtedy wrzucę link:) Mysiu, a czy widziałaś filmik Kruczka???:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Filmik jest świetny a Czesterek na nim wyjątkowy Gwiazdor:loveu: Quote
Beatkaa Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Uff..no i dotarłam do Czesterka :) Ogłoszenia rozwieszone w centrum i na mikulczycach,poproszę jeszcze inne cioteczki z Zabrza o pomoc to moze da sie ogarnać większy teren,no i jeszcze jedno ogłoszenie Czesterka wisi w Gliwicach,więc chłopaka musi,no musi ktoś zauważyć!!! :) Quote
Mysia_ Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Kalva']Cieszę się, że się podoba nasz Gwiazdor - to ja robię mu dziś wydarzenie, tylko za parę godzin, wtedy wrzucę link:) Mysiu, a czy widziałaś filmik Kruczka???:loveu:[/QUOTE] nie widziałam, ale mam nadzieję, że zaraz tam dotrę ;) Quote
Anijkaa Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ja z tych kolorowych co zostało dam jeden tacie na Helenkę do sklepu,drugi zaniosę do zoologicznego na osiedlu i trzeci do zaprzyjaźnionego spożywczaka :) Z tych czarno-białych jeden wisi u mnie w klatce na tablicy z ogłoszeniami jak będę miała w najbliższych dniach troszkę czasu to rozwieszę resztę po osiedlu ;) Quote
Kalva Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=111873745563428&pending[/URL] to jest link do wydarzenia Czesterka na fb:) Wydarzenie startuje po północy, rozsyłam zaproszenia, udostępniam Quote
Beatkaa Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 [quote name='Kalva'][URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=111873745563428&pending[/URL] to jest link do wydarzenia Czesterka na fb:) Wydarzenie startuje po północy, rozsyłam zaproszenia, udostępniam[/QUOTE] Wielkie dzięki !!!!!!:multi::multi: Quote
Mysia_ Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Kalva, tak właśnie myślałam, że to Ty masz tą stara fotkę Kruczka jak zdjęcie główne na fb :D Quote
azalia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Oby się Czesterkowi udało znaleźć domek,tyle cudownych osób się zaangażowało całym sercem,dziękuję Wam w imieniu Czesterka.Mam wielką nadzieję,że ten jeden ktoś nie będzie obojętny. Quote
róża35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Za kratami są moje marzenia, Chociaż tu mam gdzie spać,jeść i pić, Innym pieskom się życie odmienia, Ja też bardzo jak one chcę żyć! Z moim panem lub panią chcę mieszkać, biegać ,skakać a także pilnować, Czy doczekam się ,by tu nie wrócić? Zechciej wziąć mnie,nie będziesz żałował... Czester Quote
Beatkaa Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 I jak zwykle poetycznie:loveu: Na osłodę życia Czesterek na dzisiejszym spacerku:loveu: Quote
Kalva Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Tak, Mysiu, to ja oczywiście - któż śmiałby mieć zdjęcie mojego Kruczusia - chyba tylko TZ:) swoją drogą jeśli jesteś na fb czekam na zaczepkę :eviltong::evil_lol: Różo, piękny wierszyk:loveu: a może mogłybyśmy wykorzystać go w wydarzeniu??? Quote
Kalva Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 jak to ładne??? zdjęcia piękne!!! Czesterek jest prześliczny, (gdybym mieszkała we własnym lokum... :/ ) nie mogę znieść myśli, że on tam czeka, wrzuciłam go jeszcze do grupy Staruszki zasługują na dobrą emeryturę, wrzucę do kolejnych. Jak tylko będę mogła wydrukować plakaty to porozwieszam w Warszawie - może się uda na koniec tygodnia. Czester MUSI iść już do domu! Quote
Kalva Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czesterku, widzę, ze za oknem pada śnieg, jak się trzymasz, biedaczku? Oby dla Ciebie zaświeciło słoneczko! Ciocia Beatka staje na głowie i tyle tu cioteczek stara sie o domek dla Ciebie, że to Ci przyniesie szczęście i to szybko, zobaczysz:) Quote
Beatkaa Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Kalvo śmiało wykorzystuj wszystkie wierszyki z wątku,poprzedni wiersz od róży był juz wykorzystywany w ogloszeniach więc myślę,że i tym razem możemy :) W końcu to wszystko jest dla naszego kochanego Czesterka ! Wielkie dzieki,że pomagasz z tymi plakatami,może ludzie się zlitują i go wezmą. Nasz Czesterek ma swoją ukochaną żonę - Wizę,z którą jest w boksie,trochę raźniej mu na pewno,w tych trudniejszych chwilach,gdy zimno,gdy śnieg,gdy rzadziej wychodzi na spacery.To tak troche podtrzymuje mnie na duchu,że nie jest sam.Czester zawsze na spacerze martwi sie o nią,gdy Wiza idzie gdzieś dalej to odrazu przybiega sprawdzić czy wszystko OK.To taki psiak o naprawde wielkim sercu...,którego mógłby mu pozazdrościć nie jeden człowiek. Quote
paulinken Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czesterek ma przekochany pycho, będzie wielką radością dla nowego domku! Fajnie, że się udało z plakatami:) Quote
Beatkaa Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Bazarek dla Czesterka i dla suń ON.Prosze o hopanie,podrzucanie :):) http://www.dogomania.pl/threads/207198-Dla-każdego-coś-dobrego-ciuchy-dla-Panów-biżuteria-dla-kobiet-gry-dla-dzieci.do-14.05 Quote
Kalva Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 paulinken mam pytanie techniczne - czy dałoby się wstawić prezentację Czesterka (link) do jego ogłoszeń? Ludzie na fb piszą, że przykuwa uwagę do Czesterka, może by mu to pomogło? Beatka wspominała, że zajmowałaś się ogłoszeniami - stąd pytam i mam nadzieję, że nie byłby to duży problem?:roll: Quote
paulinken Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Prezentację, czyli to na youtube? Na niektórych portalach można wrzucić filmik, na innych może by się dało w treści wrzucić. Quote
Recommended Posts