furciaczek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ciesze sie ze z Rudaskiem ok:loveu::multi: i oby tak dalej!!!!!! Quote
Paula Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witaj Asiu padnięta na ryjek :loveu: :lol: Też się cieszę, że z serduchem dobrze :multi: Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Asiu :multi::multi::loveu: Cieszę się że Rudas ma się dobrze i nie musi się oszczędząc :multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
AśkaK Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 :shake:Czeeeść!:loveu: Właśnie wstałam.:grins: TZ debeściak już od 7-ej na nogach:-o, ma fioła na punkcie tej archeologii:lol:, ja tam w życiu bym się dziś nie zerwała na zajęcia. Po wczorajszym wyjeździe wszystko mnie boli.:placz: Idę z robaczkami na gulki, może jakieś fotki im zrobię.:p Quote
Paula Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hejka Aśka :hand: Masz czas w poniedziałek lub wtorek wieczorkiem? :razz: :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ktos cos wspominal o fotkach??:diabloti: Quote
AśkaK Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Paula_ napisał(a):Hejka Aśka :hand: Masz czas w poniedziałek lub wtorek wieczorkiem? :razz: :diabloti: Hej bejbe, dzwoniłaś do mnie wczoraj..?!:loveu: Chyba wiem o co chodzi, dostałam pw od VV :cool3:, nie mogę w tym tygodniu :oops: chyba że w czwartek lub pt?:cool3: Fotki, no tak, fotki!:evil_lol:Zaaapomniałam. Nie miałam siły. Znowu chora. Sesja. Praktyki. Wszystko na raz. :placz: Jadę obfocić jakiegoś biednego psa z ranami na łapach.:placz: Ale obieckuję że jak frucę to wstawię Rudaska-grubaska i Lusię-siusię.:lol: Quote
Paula Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 AśkaK napisał(a):Hej bejbe, dzwoniłaś do mnie wczoraj..?!:loveu: Chyba wiem o co chodzi, dostałam pw od VV :cool3:, nie mogę w tym tygodniu :oops: chyba że w czwartek lub pt?:cool3: Jadę obfocić jakiegoś biednego psa z ranami na łapach.:placz: Dzwoniłam @, nie odebrałaś, nie oddzwoniłaś, nic :placz: Penie zazdrosny Loczek był w pobliżu :evil_lol: ;) Na razie cisza, czekam na telefon, ale w razie co :razz: pojedziesz ze mną :oops: ? :placz: Jakiego psa? Rzuć linke. Quote
AśkaK Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Sorry dziewczyny:oops:, ostatnio jestem zakręcona jak sznurek Rudaska do gryzienia, wczoraj zmarła babcia TZta więc jedziemy w tym tyg na pogrzeb.:-( Ale w przyszłym możemy się spotykać do woli ;), Paula ja się umówiłam z Kariną na poniedziałek na 20, wszystko Ci napiszę w pw.:p Ani fotek nie mam czasu wstawić, ani w d... się podrapać za przeproszeniem.:roll::oops: Ale piesy szczęśliwe, panek z nimi w domu siedzi i na spacerki wychodzi i karmi kanapkami.:diabloti: Linka do wątku Gratisa co sobie opuszki łap powygryzał.:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104199 Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='AśkaK']Sorry dziewczyny:oops:, ostatnio jestem zakręcona jak sznurek Rudaska do gryzienia, wczoraj zmarła babcia TZta więc jedziemy w tym tyg na pogrzeb.:-( przykro z powodu babci...trzymajcie się :roll: Ani fotek nie mam czasu wstawić, ani w d... się podrapać za przeproszeniem.:roll::oops: Ale piesy szczęśliwe, panek z nimi w domu siedzi i na spacerki wychodzi i karmi kanapkami.:diabloti: z fotkami zaczekam...ale nie każ czekać bardzo bardzo długo bo tęsknie za Twoimi mordkami ślicznymi :loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 :p Dzięki, faflunki zaraz wstawię, na razie fotki z Wigili - Kora i Ares, psiotfory szwagierki, zapomniałam wam pokazać!:loveu: Aresik.:loveu: Korcia.:loveu::loveu: :lol: Quote
AśkaK Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 A czy to już dawałam..?:razz::lol: U "dziadków". U Pańci na kolankach śpi się najlepiej.:loveu: ...pod warunkiem, że wcześniej zjadło się kolację.:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witam :) widziałam fotki :loveu: http://img166.imageshack.us/img166/2109/dsc04781qc5.jpg ta mnie rozczuliła :loveu: Pozdrowienia! Quote
jonQuilla Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jaaa ale śliczne te psiotfory kuzynkowe :loveu::loveu: http://img166.imageshack.us/img166/4536/dsc04783ok8.jpg ale to zdjęcie jest najlepsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaki odjazd ma :) Quote
AśkaK Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Bawołek i Przędziorek poszły z pankiem na spacer:lol:, ja odchorowuję w łóżku kościół i cmentarz.:oops: Wstawiłabym foteczki ale nie mam siły... Pożyczę Wam tylko dobrej nocki i idę zjeść pieroga.:lol: Piesy też dziś pierogi jadły :cool3: - "babcia" przyjechała i nakarmiała biedaczki.:diabloti::lol: Quote
agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 To może zjedz chociaż dwa :evil_lol: może nie pękniesz ;) ale mi narobiłaś apetytu.. uwieeeelbiam pierogi!!!! Quote
AśkaK Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Pierożki babcinej roboty, mniam!:loveu::lol: Tego jednego zjadłam z łakomstwa :lol:, na dziś zostało tylko 5.:roll: Ale jestem goopia, skasowałam trzy filmiki ze spaceru i jeden jak Rudzio chrapie!:placz: Ale mam foteczki!:multi:Dziś było piękne słońce! Quote
AśkaK Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Moje słoneczko.:loveu: Biegnę bardzo szybko za piłeczką!:lol: Mam,mam! Proces tworzenia dziury.:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ja zawsze robie pierogi na święta :loveu: częściej mi sie nie chce, za dużo przy tym roboty :evil_lol: "Proces tworzenia dziury" - :roflt::roflt: Gdzie sie dokopali? :lol: Quote
AśkaK Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Na drugą stronę, ale tam wyskoczył jakiś Japończyk więc szybciutko wróciły!:evil_lol::lol:;) Quote
Recommended Posts