Jump to content
Dogomania

Schroniskowy duecik - boksiowaty Rudy i charcikowata Lusia!!! Razem od 21.01.2006 !!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:Czeeeść!:loveu:
Właśnie wstałam.:grins:
TZ debeściak już od 7-ej na nogach:-o, ma fioła na punkcie tej archeologii:lol:, ja tam w życiu bym się dziś nie zerwała na zajęcia. Po wczorajszym wyjeździe wszystko mnie boli.:placz:

Idę z robaczkami na gulki, może jakieś fotki im zrobię.:p

Posted

Paula_ napisał(a):
Hejka Aśka :hand: Masz czas w poniedziałek lub wtorek wieczorkiem? :razz: :diabloti:

Hej bejbe, dzwoniłaś do mnie wczoraj..?!:loveu: Chyba wiem o co chodzi, dostałam pw od VV :cool3:, nie mogę w tym tygodniu :oops: chyba że w czwartek lub pt?:cool3:
Fotki, no tak, fotki!:evil_lol:Zaaapomniałam. Nie miałam siły. Znowu chora. Sesja. Praktyki. Wszystko na raz. :placz: Jadę obfocić jakiegoś biednego psa z ranami na łapach.:placz: Ale obieckuję że jak frucę to wstawię Rudaska-grubaska i Lusię-siusię.:lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Hej bejbe, dzwoniłaś do mnie wczoraj..?!:loveu: Chyba wiem o co chodzi, dostałam pw od VV :cool3:, nie mogę w tym tygodniu :oops: chyba że w czwartek lub pt?:cool3:

Jadę obfocić jakiegoś biednego psa z ranami na łapach.:placz:

Dzwoniłam @, nie odebrałaś, nie oddzwoniłaś, nic :placz: Penie zazdrosny Loczek był w pobliżu :evil_lol: ;)
Na razie cisza, czekam na telefon, ale w razie co :razz: pojedziesz ze mną :oops: ?

:placz: Jakiego psa? Rzuć linke.

Posted

Sorry dziewczyny:oops:, ostatnio jestem zakręcona jak sznurek Rudaska do gryzienia, wczoraj zmarła babcia TZta więc jedziemy w tym tyg na pogrzeb.:-(
Ale w przyszłym możemy się spotykać do woli ;), Paula ja się umówiłam z Kariną na poniedziałek na 20, wszystko Ci napiszę w pw.:p

Ani fotek nie mam czasu wstawić, ani w d... się podrapać za przeproszeniem.:roll::oops:
Ale piesy szczęśliwe, panek z nimi w domu siedzi i na spacerki wychodzi i karmi kanapkami.:diabloti:

Linka do wątku Gratisa co sobie opuszki łap powygryzał.:-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104199

Posted

[quote name='AśkaK']Sorry dziewczyny:oops:, ostatnio jestem zakręcona jak sznurek Rudaska do gryzienia, wczoraj zmarła babcia TZta więc jedziemy w tym tyg na pogrzeb.:-(

przykro z powodu babci...trzymajcie się :roll:

Ani fotek nie mam czasu wstawić, ani w d... się podrapać za przeproszeniem.:roll::oops:
Ale piesy szczęśliwe, panek z nimi w domu siedzi i na spacerki wychodzi i karmi kanapkami.:diabloti:

z fotkami zaczekam...ale nie każ czekać bardzo bardzo długo bo tęsknie za Twoimi mordkami ślicznymi :loveu::loveu:

Posted

:p Dzięki, faflunki zaraz wstawię, na razie fotki z Wigili - Kora i Ares, psiotfory szwagierki, zapomniałam wam pokazać!:loveu:

Aresik.:loveu:

Korcia.:loveu::loveu:

:lol:

Posted

A czy to już dawałam..?:razz::lol:

U "dziadków".

U Pańci na kolankach śpi się najlepiej.:loveu:

...pod warunkiem, że wcześniej zjadło się kolację.:evil_lol:

Posted

Bawołek i Przędziorek poszły z pankiem na spacer:lol:, ja odchorowuję w łóżku kościół i cmentarz.:oops:
Wstawiłabym foteczki ale nie mam siły... Pożyczę Wam tylko dobrej nocki i idę zjeść pieroga.:lol: Piesy też dziś pierogi jadły :cool3: - "babcia" przyjechała i nakarmiała biedaczki.:diabloti::lol:

Posted

Pierożki babcinej roboty, mniam!:loveu::lol: Tego jednego zjadłam z łakomstwa :lol:, na dziś zostało tylko 5.:roll:

Ale jestem goopia, skasowałam trzy filmiki ze spaceru i jeden jak Rudzio chrapie!:placz:
Ale mam foteczki!:multi:Dziś było piękne słońce!