*zaba* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czy sa jakies nowe wiesci??Czy jest juz opieka na czas wyjazdu pani? Quote
modliszka84 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 u CZarusia wszystko dobrze. :lol: Wyniki badań skóry nie wykazały ani grzybicy ani pasożytów :multi: Sierść juz ponoc prawie zarosła! Cos z moja skrzynka mailowa nie tak, bo a to nie doszedł mail do mnie od Pani CZarusia, a teraz juz drugi raz nie widze filmiku, który mi pani przesłała - rzecz jasna z CZarusiem w roli głownej :p Quote
modliszka84 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Z filmiku narazie nic nie bedzie bo antywirus go blokuje i nie da sie wysłac. Niedługo beda zdjęcia. Zastępstwo w opiece nad Czarusiem juz znalezione, "przechowaja" go znajomi , kt.órzy niedawno stracili swojego psa i chetnie sie Czarusiem zajmą. Oby go tylko oddac chcieli.. haha ;) Quote
modliszka84 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Ciotki cos pozapominały :mad: CZaruś teraz niestety przezywa ten swójki cięzki okres, bo pani wyjechała tak jak była mowa. Na szczescie obyło sie bez hoteliku, Czarus na ten czas zamieszkał u znajomego. Pani z nim tam była wczesniej kilka razy, żeby zapoznał sie, ale i tak ponoc po jej wyjsciu przez kilka godzin biegał od drzwi do okien i jej szukał... Mam nadzieje, że Czarus bdzie dzielny i wytrzyma te 10 dni bez pani. Ma tam na pewno dobrą opieke, głaskanie i mizianie... A poza tym to Czarus podobno bardzo sie juz zmienił. Odzyskał pewnośc siebie, szczeka, bawi się, biega... Podobno zupełnie inny pies juz... :loveu: Quote
ewatr Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 modliszka84 napisał(a):Ciotki cos pozapominały :mad: nie zapomniały :shake: tylko czekaja cierpliwe tak jak Czarus :loveu: na powrót pani i wiesci z domu :eviltong: Quote
evita. Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Czarusiu wytrzymaj, Pani na pewno do Ciebie wróci :lol: Quote
modliszka84 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Filmiku nie bedzie narazie bo antywirus nie przepuścił :mad: Zdjecia i nowosci beda po powrocie pani. Quote
modliszka84 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Czarus juz ze swoja Pania :loveu: zniosl rozlake dzielnie,pieknie mu sie wszystko zaroslo,ma niesamowita energie i startuje ostro do innych psiakow,bardzo wazny. Na spacerach spuszczam go ze smyczy w parku albo w lesie to rozpuszcza sprint 100km/godz niedługo beda fotki... mam nadzieje Quote
ewatr Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 modliszka84 napisał(a):Czarus juz ze swoja Pania :loveu: niedługo beda fotki... mam nadzieje super Czaruś :loveu: Quote
modliszka84 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Spójrzcie jaki z CZarusia piękny kawaler się zrobił ;) I jaka sierśc błyszcząca... I CZarus uśmiechnięty, już nie ma tych smutnych oczu :multi::multi: Quote
carolinascotties Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czarusiu - jaki Ty jesteś szczęśliwy !!!!! pozdrownienia dla Ciebie i Twojej Rodziny :loveu: Quote
*zaba* Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Super,super!!! Czarus jaki przystojniak i ten szczesliwy pychol :) Quote
modliszka84 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Dostałam maila od Pani CZarusia juz jakis czas i chyba jakies zdjęcie też... Ale z braku czasu zapomniałam tu napisać. Zresztą, ilośc psów wysłanych do domów zwiększa się, więc trochę cięzko to czasem ogarnąć :p W każdym razie u Czarusia wszystko ok . Raz jeszcze powtórzył się taki atak-paraliż, po odrobaczaniu. Wet powiedział, że to paraliż mogą powodować robaki (miał być powtórnie odrobaczany). Może to być takze padaczka :-( Poza tym wszystko dobrze, pani sie nie skarżyła ;) Quote
carolinascotties Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :multi::multi:Ale sie ciesze :) Modliszko - calusy :) Quote
Recommended Posts