Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u CZarusia wszystko dobrze. :lol: Wyniki badań skóry nie wykazały ani grzybicy ani pasożytów :multi: Sierść juz ponoc prawie zarosła!

Cos z moja skrzynka mailowa nie tak, bo a to nie doszedł mail do mnie od Pani CZarusia, a teraz juz drugi raz nie widze filmiku, który mi pani przesłała - rzecz jasna z CZarusiem w roli głownej :p

Posted

Z filmiku narazie nic nie bedzie bo antywirus go blokuje i nie da sie wysłac. Niedługo beda zdjęcia.

Zastępstwo w opiece nad Czarusiem juz znalezione, "przechowaja" go znajomi , kt.órzy niedawno stracili swojego psa i chetnie sie Czarusiem zajmą. Oby go tylko oddac chcieli.. haha ;)

• 2 weeks later...
Posted

Ciotki cos pozapominały :mad:

CZaruś teraz niestety przezywa ten swójki cięzki okres, bo pani wyjechała tak jak była mowa. Na szczescie obyło sie bez hoteliku, Czarus na ten czas zamieszkał u znajomego. Pani z nim tam była wczesniej kilka razy, żeby zapoznał sie, ale i tak ponoc po jej wyjsciu przez kilka godzin biegał od drzwi do okien i jej szukał...
Mam nadzieje, że Czarus bdzie dzielny i wytrzyma te 10 dni bez pani. Ma tam na pewno dobrą opieke, głaskanie i mizianie...

A poza tym to Czarus podobno bardzo sie juz zmienił. Odzyskał pewnośc siebie, szczeka, bawi się, biega... Podobno zupełnie inny pies juz... :loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
Ciotki cos pozapominały :mad:

nie zapomniały :shake: tylko czekaja cierpliwe tak jak Czarus :loveu:

na powrót pani i wiesci z domu :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Czarus juz ze swoja Pania :loveu:

zniosl rozlake dzielnie,pieknie mu sie wszystko zaroslo,ma niesamowita energie i startuje ostro do innych psiakow,bardzo wazny.
Na spacerach spuszczam go ze smyczy w parku albo w lesie to rozpuszcza sprint 100km/godz

niedługo beda fotki... mam nadzieje

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Dostałam maila od Pani CZarusia juz jakis czas i chyba jakies zdjęcie też...
Ale z braku czasu zapomniałam tu napisać.
Zresztą, ilośc psów wysłanych do domów zwiększa się, więc trochę cięzko to czasem ogarnąć :p

W każdym razie u Czarusia wszystko ok . Raz jeszcze powtórzył się taki atak-paraliż, po odrobaczaniu. Wet powiedział, że to paraliż mogą powodować robaki (miał być powtórnie odrobaczany). Może to być takze padaczka :-(

Poza tym wszystko dobrze, pani sie nie skarżyła ;)