Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Asia_M napisał(a):Ludziska na Dogo widzą, ale wszyscy już zapsieni. Gdzie jest ten Ktoś, kto pokocha Czarusia???? Ten apel chyba trzeba przenieść na inne fora Dogo, tj. poza posty o adopcji :cool3: Quote
*zaba* Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Nowy dzien nam nastal,a z nim nowa nadzieja na czarusiowy domek.Hop hop domku,Czarus jest TUTAJ !! Quote
Gosiapk Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Puk, puk, czy już czytaliście dzisiaj o Czarusiu? Quote
*zaba* Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A nam sie to nie znudzi i bedziemy wolac o domek dla Czarusia DO SKUTKU!! Quote
Gosiapk Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej, TY, nie zastanawiaj się dłużej. To jest właśnie piesek, którego szukasz. Quote
modliszka84 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 no i co z tym domkiem...? moze ktos porozklejac na inne fora? moze ktos zna jakies....? a moze macie jakies gazety ogłoszeniowe w swoich miastach? transport to nie problem... Quote
modliszka84 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 czy ktoś mi uwierzy że szykuje sie dla Czarusia domek :cool3: ? Tak tak, to prawda, potrzebne teraz mocne kciuki :thumbs: no i potrzebne by było też drobne poratowanie środkami na transport. Bo domek byłby w Bielsku. Quote
evita. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :crazyeye: :multi: :crazyeye: :multi: :crazyeye: O rany, ale wieści :loveu: Modliszko, a możesz uchylić rąbka tajemnicy co to za domek i jak się dowiedział o Czarusiu ? No to teraz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki z całych sił i zbierać grosiki na transport :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
modliszka84 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 to długa historia... Jeśli decyzja na CZarusia zapadnie na "tak" (Bo w gre wchodzi jeszcze jeden piesek) to CZarus bedzie zawdzięczał ten domek starszej suni Lagunie. Pani znalazła na allegro ogłoszenie Laguny - starszej suni mix ONka. No i zdecydowała sie ja adoptować, bo nie miała żadnych szans na adopcje. No ale pani nawet nie widziała całego zdjęcia Laguny no i jak zobaczyła że Laguna to spoory piesek to sie wystraszyła. W tym samym czasie na LAgune zdecydowali sie starsi ludzie z Niemiec (dzieki fundacji z któa nasz schron współpracuje). Zdecydowalismy ze Lagunka pojedzie więc do Niemiec, a pani adoptuje jakiegos biedaka od nas. No i pokazałam pani Czarusia... Domek juz był sprawdzany przez Hund i Bubu (no bo Laguna miała tam jechać). No więc mam nadzieję, że to będzie jednak Czaruś! :thumbs: oby tylko nie zapeszyć... Quote
*zaba* Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 To narazie nic nie mowmy na ten temat.Zeby nie zapeszyc,a cieszyc sie bedziemy jak nasz Czarus bedzie w nowym domku. Quote
Gosiapk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Oh! Aż strach w ogóle myśleć, aby nie zapeszyć. Trzymam kciuki obiema rękami! Quote
modliszka84 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Pani powiedziała TAK :multi: Ale prosze sie nie cieszyc, będziemy :drinking: gdy Czarus bedzie juz w domku. Wszystko wskazuje ze bedzie to w sobote, no ale zobaczymy... Quote
Gosiapk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nie, niemożliwe! Na prawdę? Ja też poczekam z toastem do soboty wieczorem, bo nie mogę uwierzyc. :shake: Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 modliszka84 napisał(a):Pani powiedziała TAK :multi: Ale prosze sie nie cieszyc, będziemy :drinking: gdy Czarus bedzie juz w domku. Wszystko wskazuje ze bedzie to w sobote, no ale zobaczymy... Modliszko - mówisz i masz - nie cieszę się - wcale się nie cieszę ;) ;) ;) HURA!!!!!! Quote
Pitty Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nie wolno sie cieszyc;) - dobrze , poczekam. Najpierw Bosek , teraz Czarek .......cudownie. On jest taki sliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
modliszka84 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 cholera, własnie okazało sie ze Czarek od jakiegos czasu jest leczony - bo mu sie zrobiło wyłysienie na karku... Własnie sie dowiedziałam, a sama tego nie zauwazyłam wczesniej... mam nadzieje ze sie pani nie zniechęci... ze Czarus bedzie musial troche do weta pochodzic prawdopodobnie... rany, biedny ten Czarus :roll: Quote
Recommended Posts